Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401422
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
επισκεψη στο κλασσικο ιδρυμα της συγγρου οπου πετυχα την γνωστη σε ολους νανσυ.
απ' οτι φαινεται πηρε μεταγραφη στη τριγγετοαλυσιδα για αυτο το διαστημα.
για την νανσυ εχουν ειπωθει πολλα αλλα θετικα και αλλα οχι.
αξιοσημειωτο γεγονος που πρεπει να αναφερθει ειναι οτι αλλαξε χρωμα και χτενισμα μαλλιων τωρα φαινεται πιο γλυκια.
επισης το εντυπωσιακο μαυρισμα και μια αλλαγη στη συμπεριφορα της προς το καλυτερο(εκοψε εκεινες τις μουφομαλακιες "ειμαι καυλιαρα κτλ κτλ.."-βλεπε σχολη: αμαντα-πενυ...κτλ κτλ)
με βαση την δικη μου εμπειρια η κοπελα ηταν παρα πολυ καλη, γενικα εχει τις αναλογιες του γουστου μου..
ειχε διαθεση, στον αγωνα ξεκινημα με πολυ καλο γλυψιμο, αλλαγες στασεων (4), και τελειωμα παρομοιο με το ξεκινημα δλδη γλυψιμο.
δεν ξερω τι παιζει με την συγκεκριμενη αλλα δεν ειχε καμια σχεση με παλιοτερα που την ειχα πετυχει,ηταν βελτιωμενη προς το καλυτερο και περασα καλα χωρις να το περιμενο απο την συγκεκριμενη...
παμε γι αλλα...
απ' οτι φαινεται πηρε μεταγραφη στη τριγγετοαλυσιδα για αυτο το διαστημα.
για την νανσυ εχουν ειπωθει πολλα αλλα θετικα και αλλα οχι.
αξιοσημειωτο γεγονος που πρεπει να αναφερθει ειναι οτι αλλαξε χρωμα και χτενισμα μαλλιων τωρα φαινεται πιο γλυκια.
επισης το εντυπωσιακο μαυρισμα και μια αλλαγη στη συμπεριφορα της προς το καλυτερο(εκοψε εκεινες τις μουφομαλακιες "ειμαι καυλιαρα κτλ κτλ.."-βλεπε σχολη: αμαντα-πενυ...κτλ κτλ)
με βαση την δικη μου εμπειρια η κοπελα ηταν παρα πολυ καλη, γενικα εχει τις αναλογιες του γουστου μου..
ειχε διαθεση, στον αγωνα ξεκινημα με πολυ καλο γλυψιμο, αλλαγες στασεων (4), και τελειωμα παρομοιο με το ξεκινημα δλδη γλυψιμο.
δεν ξερω τι παιζει με την συγκεκριμενη αλλα δεν ειχε καμια σχεση με παλιοτερα που την ειχα πετυχει,ηταν βελτιωμενη προς το καλυτερο και περασα καλα χωρις να το περιμενο απο την συγκεκριμενη...
παμε γι αλλα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού