Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281278
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Αφροδίτη είναι μελαχρινή Ελληνίδα με ένα υπέροχο χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό της και τα μάτια της και μόνο που τη βλέπεις σε φτιάχνει θετικά. Αισθάνεσαι οτι δεν μπορείς να χάσεις.
Χθές ήταν και η μοναδική επιλογή αλλά έτσι και αλλιώς για αυτήν είχα πάει.

Στο μαγαζί αυτο σε όλα τα μεγάλα προγράμματα η κοπέλα κάνει μπάνιο πριν έρθει οπότε περίμενα λίγο. Μπήκε με το τεράστιο χαμόγελο όλο νάζι. Αγκαλιές και αναγνωριστικά φιλιά. Πεντακάθαρη με πολύ καλή διάθεση.
Ειναι μια κοπέλα που ξέρει να έρθει κοντά σου και να σε ευχαριστήσει και στο δείχνει. Ετσι απόλαυσε όλα τα δικά μου προκαταρκτικά χάδια που εξάντλησα το ρεπερτόριο και πραγματικά αφέθηκε εντελώς πράγμα που με χαλάρωσε και με ευχαρίστησε. Μετά ανέλαβε δράση και τα τεράστια χείλη και το μεγάλο και στητό στήθος έκαναν πολύ δουλειά. Σε όλο το μήκος και έκταση. Ειχε πολύ διάθεση στο στοματικό αλλά επειδή ένιωθα οτι οι δικές μου αντοχές δεν θα πήγαιναν μακρυά, διάλεξα μιά κλάσσική στάση και κάπου εκει τελείωσε η παράσταση. Σχετικά σύντομα.....
Νέες αγκαλιές, χάδια και συζήτηση για πολλά θέματα με γέλιο και διάθεση. Βρήκαμε αρκετά πράγματα να αστιευτούμε καθώς είναι αρκετά γρήγορη και έχει χιούμορ. Τελική αγκαλιά και αποχαιρετιστήριο φιλί.
Βγαινοντας νέος γύρος με τον κο Τάκη που πάντα θέλει να ξέρει να ο πελάτης είναι ευχαριστημένος. Ο κορυφαίος στο είδος. Ηρθε και η Αφροδίτη να χαιρετίσει πάλι.
Εφυγα με ένα τεράστιο χαμόγελο. Νομίζω οτι αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ένα τέτοιο ραντεβού.
Ο χώρος είναι μέσα στους τρείς-τέσερεις καλύτερους αλλά δεν θα πω περισσότερα γιατί έχουν αναφερθεί με λεπτομέρεια άλλοι. Απλά συμφωνώ, καθαριοτητα και ωραία ατμόσφαιρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική