Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143495
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
...Πεμπτη πρωι η καταθεση,ειναι απο τα αγαπημενα μου στουντιο το συγκεκριμενο απο εποχη Λαουρας και Αντρε,η τσατσα αρκετα ευγενικη,μου λεει καθισε να δεις την Ουκρανη μου κορμαρα,ερχεται η ρωσοποντια,εεεε συγγνωμη η ''Ουκρανη'' Τινα και μου κανει ενα πολλα υποσχομενο σαλοναρισμα.Απο εμφανιση δε μου αρεσε καθολου,κοντη,φορουσε κατι 30ποντα τσοκαροπεδιλα και παλι την εριχνα ενα κεφαλι,κασταωο μαλλι με ξανθες ανταυγες,μελαμψο προσωπο,κανονικο στηθος με πεταχτη ρωγα και αρκετα μεγαλο κωλο.Εδωσα το παραβολο των 30 και μπηκα στο μεσαιο δωματιο.Σε 2 λεπτα ηρθε η κοπελα μιας και ημουν ο μοναδικος πελατης εκεινη την ωρα.Μπαινει μεσα και με κοιταει σαν να μην ειχε ξαναδει ανθρωπο Χμμμ;Χμμμ;.Τη ρωταω αν ειναι καλα ή αν εχει παθει κατι και δεν απανταει,τη ρωταω απο που ειναι παλι δεν απανταει και με κοιταει με το βλεμμα της αγελαδας...Ωχ λεω μεγαλη μοντα φαγαμε,εντελως αντικουκου κατασταση ναουμε...Τη ρωταω αν ντρεπεται ΝτροπήΝτροπήΧμμμ; παλι τα ιδια...Τελος παντων αποφασιζω κι εγω να μην κανω τιποτα καμια κινηση να δω αμα κανει αυτη απο μονη της τπτ.Ηρθε πανω μου κατι ψευτοχαδια της κακιας ωρας,κατι τριψιματα της πουτσας ισα ισα για ανυψωση ηθικου.Εκει τρωω κι αλλο ξενερωμα,το κεφαλι της ηταν σαν γυαλα απο χρυσοψαρα και διαπιστωνω οτι ειχε και λιγο μουστακι...Εκει πραγματικα μου ηρθε να σηκωθω να φυγω αλλα σκεφτηκα να μη δημιουργησω καποιο προβλημα στην κοπελα.Περασμα καποτας αλα καλτσα,μετρια πιπα,ανεβηκε μετα απο πανω,την γυρισα ιεραποστολικο και τελος.Αν οι ορεξεις μου δεν βαρουσαν κοκκινα δε νομιζω να τελειωνα ουτε σε 3 μερες.Ειλικρινα πιστευω οτι αυτη περασε καλυτερα απο μενα.Δεν ειναι του γουστου μου η κοπελα ουτε σε εμφανιση αλλα ουτε και σε συμπεριφορα και προσωπικα δε θα την ξανατιμησω.Η βαθμολογια ειναι εντελως υποκειμενικη και περιεχει επιεικια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Al Kavlone
Μέλος
33
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2012
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
B
bakalhs
21 Μαΐου, 2012
μουστακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ θεος φιλε !! θεος !!! το μονο που αξιζει απο τι βλεπω ηταν το παρκινγκ το οποιο και θα το τιμησω καποια στιγμη !!!!!!χαχαχαχαχα ! πουτανα καβλα που μας οδηγεις !!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2