Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580451
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
είναι ο τίτλος του πιο διάσημου πίνακα του Γκούσταφ Κλιμτ, που μία απομίμησή του καλύπτει ένα μεγάλο μέρος ενός τοίχου από το σαλόνι του Πειραιώς 193.
Για ένα παρόμοιο φιλί επισκέφτηκα χθες την Πατρίτσια στην απογευματινή βάρδια.
Για τη συγκεκριμένη ιερόδουλη είχα διαβάσει σε σχόλια και κριτικές συναγωνιστών, ότι αφενός είναι ευσυνείδητη και καλή επαγγελματίας, αφετέρου ότι δίνει...γαλλικά φιλιά.
Γύρω στις 20:50 λοιπόν βρισκόμουν μπροστά απ' τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του μαγαζιού με τ' αλάρμ σε λειτουργία.
Διαπίστωσα όμως ότι το κομμάτι μετάβασης, απ' τον δρόμο στο πάρκινγκ, ήταν λίγο απότομο και φοβήθηκα για ζημιά στις ζάντες και τα λάστιχα, γι' αυτό προτίμησα να κάνω τον γύρο και να παρκάρω άνετα στον φαρδύ και ήσυχο πίσω δρόμο.
Στις 21:00 πέρασα την κάτω εξώπορτα και ανέβηκα τα περίπου είκοσι σκαλοπάτια μέχρι τη σκούρα μοντέρνα πόρτα ασφαλείας.
Λεπτομέρειες για τα προγράμματα και τις τιμές καθώς και φωτογραφίες του δωματίου έχω αναρτήσει στη σημερινή μίνι ενημέρωσή μου.
Πάντως με πινελιές, έχω ν' αναφέρω πως πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ, χωρίς να μου γίνει έκπτωση, αν και τη ζήτησα, καθώς επίσης ότι απαίτησα και είδα το θεωρημένο βιβλιάριο υγείας της κοπέλας.
Το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό και ο κλιματισμός είχε φροντίσει να είναι και κρύο, γι' αυτό παρακάλεσα την υπηρεσία να κλείσει το air condition.
Το διπλό κρεβάτι καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χώρου. Το στρώμα είναι άνετο και τα εμπριμέ σεντόνια μου φάνηκαν καθαρά.
Εκ δεξιών υπάρχει μεγάλος επιτοίχιος καθρέφτης, επίσης περίκλειστος χώρος για ντουζ, νιπτήρας, συσκευή ελεγχόμενης κατανάλωσης χαρτοπετσετών, κρεμοσάπουνο, ...κολοβός καλόγερος για τα ρούχα και κάδος για τα σκουπίδια, ο οποίος όμως ήταν γεμάτος με απορρίματα.
Εκανα ένα αναζωογονητικό ντουζάκι και ξαπλωμένος περίμενα την κοπέλα χαζεύοντας στην τηλεόραση την ταινία πορνό.
Η Πατρίτσια έκανε την είσοδό της μετά από λίγα λεπτά στις 21:15
Πρόκειται για μία μελαμψή, γεροδεμένη, σχετικά κοντή κοπέλα, με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, μεσαίο στήθος, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και χαμογελαστά σαρκώδη χείλη.
Η πρώτη της κίνηση ήταν να πάρει χαρτί, πατώντας το κουμπί του αυτόματου μηχανήματος και να πετάξει την τσίχλα της.
Ακολούθησε ένα μικρό στριπτίζ, με προκλητικές ματιές και αισθησιακό πέρασμα της γλώσσας πάνω από τα χείλη της.
Το θέαμα, αλλά και η θετική ψυχική διάθεση που είχα σχηματίσει εκ των προτέρων για την κοπέλα με την οποία επρόκειτο να έρθω σε επαφή, η προδιάθεσή μου δηλαδή, δημιούργησαν μία εντυπωσιακή στύση χωρίς να έχει επιτευχθεί ακόμα ούτε ένα άγγιγμα μεταξύ μας.
Ολόγυμνη πλησίασε το κρεβάτι και αφού γονάτισε δίπλα μου, έσκυψε και άρχισε να φιλάει και να γλείφει την κοιλιά μου ανεβαίνοντας προς το στήθος μου.
Μου ξέφυγε ένα επιφώνημα έκπληξης.
Δεν άργησε να φτάσει και στις ερεθισμένες θηλές μου τις οποίες έγλειψε μ ' ένταση ενώ περιστασιακά πραγματοποιούσε και ήπιες δαγκωματιές. Παράλληλα με το άλλο της χέρι χάιδευε το περίνεο, τους όρχεις και το εν πλήρη στύση πέος μου.
Εγώ με τη σειρά μου θώπευα όπου έφτανε το χέρι μου (και έφτανε σε πολλά σημεία είναι αλήθεια...) ενώ επιχειρούσα και είσοδο δαχτύλων στον υγρό κόλπο της.
Απ' το στήθος προχώρησε στην ευαίσθητη περιοχή του λαιμού μου με τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις που ήταν έτοιμες να στείλουν εκατομμύρια νευρικές ώσεις προς τον εγκέφαλό μου.
Το γλείψιμό και οι μαλακές δαγκωματιές της μ' έκαναν να υπερεκτείνω το κεφάλι μου προς τα πίσω, δίνοντάς της περισσότερο χώρο για να δράσει.
Εκείνη έγλειφε ολόκληρη την έπιφάνεια, από τη βάση του λαιμού μέχρι και το σαγόνι (είχα φροντίσει η περιοχή να είναι καλά ξυρισμένη) και από τον ένα λοβό, συμπεριλαμβανομένου και του πτερυγίου, του αυτιού στον άλλο.
Είχε φτάσει το κρίσιμο σημείο καθώς μ' έλειφε κοντά στο κάτω χείλος.
Τώρα έμενε ν' αποφασίσω εάν θα έπρεπε να τη φιλήσω απροειδοποίητα και να ρισκάρω μία αντίδρασή της ή να φανώ διακριτικός και να τη ρωτήσω εάν επιτρέπει φιλιά στο στόμα.
Αυτό το δεύτερο τ' έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και τις περισσότερες φορές η κοπέλα απλά μου χαμογελάει κοιτάζοντάς με για ένα δύο δευτερόλεπτα στα μάτια και μετά ακολουθεί ένα παθισμένο βαθύ φιλί, που μία φορά ομολογώ ότι έχυσα κατά τη διάρκειά του.
-Πατρίτσια, μπορώ να σε φιλήσω στο στόμα; Ρώτησα με πνιχτή φωνή.
-Οχι μωρό μου, δε φιλάω στο στόμα. Ηταν η απάντησή της.
Απογοητεύτηκα προς στιγμή, αλλα παρέμεινα ερεθισμένος. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά;
Τα φιλιά και τα γλειψίματα, ταυτόχρονα και απ' τους δύο, συνεχίστηκαν για λίγο ακόμα. Κάποια στιγμή σταμάτησε και ενω της μάλαζα το στήθος, μου πέρασε με το σωστό τρόπο (πιέζοντας τη θηλή και ξετυλίγοντας το προφυλακτικό κατά μήκος του εν πλήρη στύση πέους) την περικαυλίδα.
Ακολούθησε ένα καλό, βαθύ, υγρό στοματικό που περιελάμβανε και καραμπαλίκινγκ. Ερεθιστικό και ποιοτικό καραμπαλίκινγκ...
Η πρώτη στάση ήταν cowgirl, μ' εναλλαγή του ελέγχου πότε απο εμένα, μ' έντονες παλινδρομήσεις και πότε από εκείνη, με κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.
Παράλληλα έσκυβε και με φιλούσε παθιασμένα στο πρόσωπο και τον λαιμό.
Λόγω του έντονου ερεθισμού παρέμεινα στη συγκεκριμένη στάση κάποια αρκετά λεπτά της ώρας.
Επειδή όμως η συνεύρεση εξελισσόταν σε εμπειρία GF (Από το GFE που είναι ακρωνύμιο του Girl Friend Experience) τη γύρισα σε ιεραποστολική στάση η οποία πραγματοποιήθηκε με σφιχταγκαλιάσματα και από τους δυο μας, καθώς και πολλα φιλιά και γλειψίματα εκατέρωθεν .
Το σφυροκόπημά μου σ' αυτήν τη στάση ήταν έντονο. Ταυτόχρονα τη φιλούσα στον λαιμό και εκείνη ανταπέδιδε όπως μπορούσε. Πότε τραβώντας τα μαλλιά μου για να προσεγγίσει και τον δικό μου λαιμό και πότε πιέζοντας το κεφάλι μου επάνω της, παροτρύνοντάς με να τη φιλάω.
Η ολοκλήρωση δε θ' αργούσε να 'ρθεί. Το ένιωθα πως πλησίαζε το σημείο χωρίς γυρισμό. Το σημείο κατά το οποίο πραγματοποιείται η σύσπαση στα τοιχώματα των εσωτερικών οργάνων αναπαραγωγής με αποτέλεσμα την αποθήκευση του σπέρματος στο πίσω μέρος της ουρήθρας, ακολουθούμενο απο την εκτίναξη του σπερματικού υγρού προς τα έξω και την κορύφωση της πράξης που ακούει στ' όνομα εκσπερμάτωση.
Ο οργασμός μου ήταν έντονος, ακολουθούμενος από μία γλυκιά χαλάρωση, μ' ένα αίσθημα ανακούφισης και ηρεμίας.
Παραμείναμε αγκαλιασμένοι για λίγες στιγμές. Περισσότερο εγώ το είχα ανάγκη και η Πατρίτσια ως καλή επαγγελματίας πραγματοποίησε την επιθυμία μου.
Οταν άνοιξα την αγκαλιά μου, ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι κοιτάζοντας το ταβάνι, ενώ εκείνη με φιλούσε τρυφερά στο πρόσωπο.
Η ώρα ήταν 21:40. Πρέπει να είχαμε συνευρεθεί για κανένα εικοσάλεπτο περίπου.
Απ' το studio έφυγα στις 22:05.
Ο θόρυβος της κεντρικής λεωφόρου αποσυντόνιζε τις σκέψεις μου.
Εστριψα δεξιά και κατευθύνθηκα προς το μέρος όπου είχα σταθμέυσει το αυτοκίνητο.
Η δροσιά και οι μεθυστικές μυρωδιές απ' τα νυχτολούλουδα, σε συνδυασμό με την ησυχία της περιοχής, δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες για να πραγματοποιήσω το άθροισμα της συνεύρεσης.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Πατρίτσια κάνει καλά τη δουλειά της.
Σίγουρα δεν είναι η εντυπωσιακή γυναίκα που θα κόψει την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό και στο πέρασμά της θα γυρίσουν όλοι να την κοιτάξουν. Αυτό όμως το αντισταθμίζει με τις φιλότιμες προσπάθειές της, το γεγονός ότι δε βιάζεται και με τη θετική διάθεση που αποπνέει.
Εγώ πάλι, μπορεί να μήν κατάφερα να πάρω το πολυπόθητο φιλί, αλλά δεν απογοητεύομαι.
Θα συνεχίσω την αναζήτηση και είμαι σίγουρος πως τελικά θα τα καταφέρω.
Είναι θέμα χρόνου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.957
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2012
Είναι ακριβό το φιλί της πουτάνας...αλλά αξίζει!
11 Μαΐου, 2012
φιλε φανουρη σε καταλαβαινω απο τοτε που εβαλα 18αρες ζαντες στο γερμανικο υπεροπλο εχω και εγω προβλημα στο παρκαρισμαΚουλ
11 Μαΐου, 2012
Σταθερή αξία η Πατρίτσια. Λίγο υπομονή και θα το πάρεις το φιλί!
lsh
lsh
11 Μαΐου, 2012
ειναι η γνωστη Πατριτσια απο την Βενεζουελα που καποτε δουλευε και στη Βριλλησου?
(Updated: 12 Μαΐου, 2012) 11 Μαΐου, 2012
1) ''Είναι ακριβό το φιλί της πουτάνας...αλλά αξίζει!''

Ευαγγέλιο τα ''λόγια'' σου!...


2) ''...εχω και εγω προβλημα στο παρκαρισμα''

Να 'ταν μόνο αυτό φίλε bk1981; Τις λακκούβες, πού τις βάζεις;


3) Φίλε lsh το ελπίζω...
Εσύ βέβαια στάθηκες πιο τυχερός...

''...Γλωσσόφιλα με απίστευτο πάθος...'' 03-04-2012
''...φιλιά με γλώσσα...'' 12-08-2010

Αστειεύομαι... Κουλ


4) ''... καποτε δουλευε και στη Βριλλησου?''

Ναι φίλε mkavlos.
Στο Β46 έχει μία κριτική από το '08 και στο Β55 έχει οχτώ κριτικές πάλι από το '08.
Τώρα μου είπε ότι δουλεύει και Λ.Αθηνών 318, καθώς και στο Κων/πόλεως 132. (Σωστός ο ICCAROS!)
12 Μαΐου, 2012
Η εμπειρία λέει ότι ενίοτε μας συμβαίνουν πράγματα που θέλουμε -συνήθως όχι εξαρχής. Αλλά ακόμη και τότε μπορεί και να μην ξανασυμβούν. Άλλες φορές ΔΕΝ συμβαίνουν πράγματα που θέλουμε, ενώ τυχαίνουν σε κάποιους άλλους. Είναι που μπερδεύεται η αλήθεια με το ψέμμα. Αναρωτιέμαι (αυτοκριτικάροντας) πώς όταν επιδιώκω το ψέμμα θέλω την αλήθεια? Είναι περίεργη η ζωή Φανούρη. Και εις άλλα με υγεία! Με άλλες, .. με τις ίδιες....
12 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κωνσταντινουπόλεως 132!!! (όχι 130!)
12 Μαΐου, 2012
-Ποσταρα στο Π193. Μην γράψω τεράστιο σχόλιο εδώ.
-Καλή επιτυχία στις επόμενες επισκέψεις σου οπου..δη

Σημ1. Φανούρη + από μένα
Σημ2. Με έχουν κοροιδέψει αλλά εγώ πιστεύω ότι κάποιες προσπαθούν να προσέξουν την υγεία τους και μαζί και αυτή των πελατών. Προφανώς δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη ούτε σε όλες τις ....5000 εκδιδόμενες ούτε και στο υγειονομικό σύστημα μας. Αυτό που είπα όμως είναι ότι κάποιες μπορώ να καταλάβω ότι κάνουν όντως εξετάσεις και όταν λένε μόλις ήλθα από το γιατρό είναι αλήθεια. Και νομίζω ότι την ίδια γνώμη έχουν και κάποιοι άλλοι πελάτες.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8