Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203959
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
οπως εχουν γραψει και αλλοι, τα πορνιδια του οικου αυτου φροντιζουν να σε καυλωνουν στο σαλονι. Ενω η μικρη (ωραιο κορμι, συμπαθητικη φατσα, καλο βυζι και κωλος) μου τον ειχε κανει τουμπανο και της ειπα οτι θα κανω πρωτα μια βολτα να δω τι παιζει, μου προσφερε ακαποτη πιπα με το πενηνταρι. Δεν ειχα λογο να μην περασω. Στα προκαταρτικα ειναι τελεια, γλυψυματα και φιλια παντου, περασμα της γλωσσας στον κορμο του πεους, γλυψιμο των @@, φτυσιματα, βαθυ λαρυγγι, γλωσσοφιλα κλπ. Στο κυριως πιατο δεν πειθαρχουσε και ηθελε να εχει την πρωτοβουλια. Φωναζε σαν νυμφομανης και οσο την γαμαγα ετριβε την κλειτοριδα της. Αλλαξαμε τρεις στασεις και εχυσα στη σταση του ιεραποστολικο με τα ποδια της στον ωμο μου. Με κρατησε κι'αλλο μεσα της μεχρι να χυσει και αυτη κλειτοριδικα. Καλη για μια ίσως και 2 φορες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίζα
mkavlos
Ανώτατος
276
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2012
εσύ τώρα νομίζεις ότι έχυσε η πουτάνα μαζί σου;
ελεος!
10 Μαΐου, 2012
Απο την αρχη της πιπας μεχρι την καταθεση μου περασαν 15 λεπτα. Η Λιζα με κρατησε αλλα 5 λεπτα μεσα της και ταυτοχρονα ετριβε την κλειτοριδα της ενω φωναζε σαν τρελη. Εσυ για τι λες να το έκανε? Για να της πληρωσω υπερωρίες? Η κοπέλα είναι νυμφο και γούσταρε.
11 Μαΐου, 2012
ναι μας έπεισες τώρα. Κοιμήσου πάλι.
11 Μαΐου, 2012
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4