Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 26 10
Sex Studio 65531
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επέστρεφα από το χωριό όπου είχα πάει να μαυρίσω τους πονηρούς πολιτευτές, σαν σωστός αγανακτισμένος πουτανιάρης.

Έκανα μία γύρα περιοχή Φρίξου και Βίλκα. Νέκρα του τάφου σιωπή. Στο δε Φρίξου 13 ήταν η τσατσά με την κοπέλα παρακαθήμενες στα σκαλοπάτια και με φώναζαν να περάσω. Κρίση...στο πουτανοεπάγγελμα.

Κατέληξα στη Κάρμεν για τρίτη φορά. Πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 30ευρώ.

Η Κάρμεν έκανε έφοδο με κόκκινο συνολάκι. Με θυμήθηκε και αρχίσαμε εναλλάξ χαδάκια στο κρεβάτι. Της έγλυψα λίγο τα βυζάκια, αυτή τρίβονταν επάνω μου. Έμορφα πράματα.

Η πούτσα κάγκελο πάραυτα, οπότε ειχαμε φόρεμα καπότας και έναρξη κλαρίνου. Η στάση που κρατάει η κοπέλα είναι με το πρόσωπο προς τον πελάτη. Ωραίο πιπέτο, με χτυπήματα στη γλώσσα και αρκετό σε διάρκεια.

Μετά την έστησα από κάτω. Μου αρέσει η συγκεκριμένη στάση μαζί της. Πίεση χρόνου δεν αισθάνθηκα μαζί της. Τη σφυροκόπησα σε διάφορες στάσεις, με αποκάλεσε crazy, μετά κουράστηκα και της ζήτησα να με πάρει πάλι πίπα με καπότα, στα όρθια όμως αυτή τη φορά.

Η πρόταση μου έγινε αποδεκτή, είχαμε δεύτερη περίοδο πίπας. Μετά στήσιμο στα τέσσερα και επειδή ένιωθα το τέλος να πλησιάζει της ζήτησα να με τελειώσει με πιπέτο, όπερ και εγένετο, μέσα σε κραυγές ανακούφισης, ξαλαφρώματος και καύλας από πλευράς μου.

Η Κάρμεν θεωρώ ότι κάνει καλά τη δουλειά της, είναι ναζιάρα και αισθησιακή, αλλά τηρεί συγκεκριμένο πρόγραμμα στο γαμήσι, δεν έχει ποικιλία στάσεων, οπότε πιστεύω εάν βελτιώσει αυτό το κομμάτι σίγουρα για εμένα θα είναι μέσα στις στάνταρ επιλογές μου. Το 30άρι θεωρώ ότι το κέρδισε επάξια, αλλά θα κάνω καιρό να την επισκεφτώ γιατί κάθε φορά φασολάδα βαρέθηκα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια