Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αννα Ρουμανα,καστανοκοκκινο μαλλι κοντο ισιο καρε,λεπτα χαρακτηριστικα προσωπου και αδυνατο κορμι γυμνασμενο αν και οπως ειδα σημερα αρχισε να χαλαρωνει επικινδυνα κι αυτη.Βυζακι μετριο χαλαρο με μεγαλη πεταχτη ρωγα και κωλαρακι στρογγυλο μικροκαμωμενο.
Δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη για σημερα αλλα ηταν πολυ ευδιαθετη στο σαλονι οποτε και μπηκα μιας και εχω περασει τελεια μαζι της τις προηγουμενες 2 φορες που την επισκεφτηκα.Κατευθυνομενος προς το δωματιο μου εκανε και τα παραπαονα της οτι δεν παταει ανθρωπος σημερα οποτε αρπαξα την ευκαιρια και τη ρωτησα για κανα δωρακι οποτε και μου ειπε οτι με τα 30ε στο απλο μπορω να την γλειψω αν θελωΓλώσσαΓλώσσα...Ναι αλλο που δεν ηθελα και που δεν ηθελε κι αυτη...Τσατσα ηταν η ευγενεστατη με τη μαντηλα στο κεφαλι.

Με το που αρχισα να την παιζω πριν ερθει η Αννα στο δωματιο ηδη ειχα ψιλοκαυλωσει ως φυσικη συνεχεια των πολυ καλων καταθεσεων που εχω εδω και λιγες βδομαδες.Τι σου ειναι η ψυχολογια εεε?Ηρθε κι αυτη γδυθηκε και μου επιτεθηκε αμεσως ξαπλωνοντας με στο κρεβατι με αυτην απο πανω σφιχτα αγκαλιασμενοι με τις πρωτες εξερευνητικες δαχτυλοσκοπησεις εξωτερικα,με τριψιμο των κορμιων μας,φιλια στους λαιμους μιας και δε φιλαει ουτε με στομα και βαρεμα της πουτσας στο μουνι της με δικη της πρωτοβουλια.Αυτο το τελευταιο το γουσταρει πραγματικα πολυ...

Την εστησα ανασκελα με μαξιλαρι κατω απ'τη μεση για επιπλεον πουτσοτριψιμο-βαρεμα στο μουνακι και στην κωλοτρυπιδα το οποια απολαυσε με κατι μμμ και κατι χαμογελακια σαν δειγμα επιβραβευσης.Κατηφορησα και στο μικρο μουνακι το οποιο εγλειψα με μαεστρια και για πολυ ωρα οπου δεν αντεχε απο την καυλα και εκανε διαφορες σπασμωδικες κινησεις του κορμιου της,μου τραβουσε τα μαλλια και τσιμπουσε με μανια τις ρωγες της.

Πιπα εξαιρετικη με πολυ βαθος σε καλο τεμπο και μπολικα χτυπηματα στο στομα της οπου τη σταματησα γιατι κοντευα να χυσω,πραγμα δυσκολο για μενα.Δεν κανει αρχιδογλειψιμο ομως και επισης εκοψε το γυμνο τσιμπουκι απο το προγραμμα της.

Στησιμο στα 4 κοιτωντας κι οι δυο τον καθρεφτη,δυνατο βαθυ καρφωμα και κουνημα μονο δικο της αρχικα.Στη συνεχεια φορτωσα κι εγω οπου την καρφωσα σε δυνατο τεμπο και μιας και ο πουτσος μου κοντευε να σπασει περασα τα ποδια της αναμεσα στα δικα μου και την ξαπλωσα μπρουμυτα χωρις να βγω απο μεσα της και επεσα κι εγω πανω της και συνεχισα να την καρφωνω τερμα μεσα πιανοντας τα βυζια της απο μπροστα και φιλωντας την στο αυτι.Διαπιστωνω τωρα τελευταια οτι μου αρεσει αυτη η σταση αν και δε τη συνηθιζω αλλα πανω απ'ολα τη γουσταρουν παρα πολυ και οι κοπελες.Απλα προϋποθετει πουτσα καγκελο και η κοπελα να ειναι καπως αδυνατη απο πισω ωστε να μπορεις να κινεισαι μεσα τηςΣπασίκλαςΣπασίκλας

2η σταση αυτη απο κατω με τερμα ανοιχτα τα ποδια και ωραια ευχαριστη διεισδυση μιας και το μουνι της εχει το καταλληλο μεγεθος και υφη κατ'εμε και καταληξη με ενα πολυ δυνατο χυσιμο σε ταχυτητα σφυροκοπηματος.Μαλιστα πανω στις κραυγες μου εφυγαν και μερικα ψιλα φτυσιδια και προσγειωθηκαν στο ματι της και ψιλοτυφλωθηκε για λιγο.

Συμπερασμα...3η φορα μαζι της και 3η φορα η απολυτη χημεια μεταξυ μας με πολυ καυλα εκετερωθεν χωρις βιασυνες και περιορισμους.Ειναι απο τις γυναικες που γουσταρουν παραγματικα να γαμιουνται και θελουν να σε ευχαριστησουν.Βοηθαει πολυ οτι ειναι και σχετικα μικροσωμη οποτε τη χειριζεσαι καλυτερα.Ως τωρα την επισκεφτηκα με αποσταση ενος χρονου απο φορα σε φορα αλλα μαλλον θα μειωθει αυτο το διαστημα.Φυσικα και προτεινεται σε ολους ως μια απο τις πλεον αξιοπιστες επιλογες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Άννα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού