Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά με την Ανδριάννα, είχα αποφύγει να την επισκεφτώ γιατί έτσι πανύψηλη που είναι και με τα τατούς και τις πλαστικές της μου φαινόταν too much και υπερπαραγωγή για τα γούστα μου, οι πολλές πρόσφατες καλές κριτικές με έκαναν να αναθεωρήσω.

Περιγραφή ιδιαίτερη δεν χρειάζεται να κάνω, φώτος υπάρχουν στο ίντερνετ, είναι καλύτερη από κοντά κατά τη γνώμη μου και πολύ εντυπωσιακή. Πανύψηλη όπως είπα, σχεδόν 1.80 χωρίς τάκους, εντυπωσιακό μεγάλο πλαστικό στήθος, κορμάρα, ξανθή μαλλούρα περιποιημένη, ένα σωρό τατούς στα πόδια τα οποία δεν μπλέκονται στο όπτικο πεδίο εν ώρα δράσης. Πολύ ναζιάρα και θηλυκή, η σύγκριση που έκανε ο αλ με την Πετρούλα είναι επιτυχημένη, σε άλλους μπορεί να τους αρέσει αυτό το στυλ, σε άλλους όχι.

Η τιμολογιακή πολιτική της αλυσίδας εξακολουθεί να είναι παλαβή, με απλό στα 40ε, ισπανικό στα 50ε, γλύψιμο στα 60ε (!), 69 στα 70ε (!!), ακάπωτο στα 80ε(!!!) και κωλαράκι στα 100ε. Έχει και τζακούζι, μην κάνετε εκεί, είναι μικρό. Πέρασα με γλύψιμο στα 60ε, το οποιο μου κάθησε καλά, γιατί η Ανδριάννα μου έκανε ακάπωτο τσιμπούκι και 69 μέσα στο δωμάτιο χωρίς να της πω τίποτα. Τσατσά η κλασσική σπορού σε κέφια σήμερα, όλως παραδόξως κάθησα και κάναμε τσιγαράκι μαζί στο σαλόνι και τα είπαμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

Μετά από σύντομη αναμονή εμφανίστηκε η Ανδριάννα στο ψυχρό δωμάτιο λόγω του αρκουδίσιου, μου έκανε ένα μίνι στριπτιζάκι και μου έφερε τις βυζάρες της γρήγορα-γρήγορα στην μάπα. Κατέβηκε με φιλάκια προς τα κάτω, εκεί κατάλαβα ότι θα μου έκανε τσιμπούκι ακάπωτα, αλλά εκεί που έπαιζε με την γλωσσίτσα της στην περιοχή την γυρίζω και αρχίζω το γλυφομούνι σηκώνοντας της τα πόδια για 7-8 λεπτά, μιαμ μιαμ, ωραίο μουνάκι για πολύ γλύψιμο. Σταματάω κάποια στιγμή, αμέσως τον αρπάζει ακάπωτα και μου βάζει το χέρι να συνεχίσω να τρίβω το μουνάκι. Καλό τσιμπούκι με φτυσίματα, χωρίς να πω ότι τρελάθηκα. Γυρνάμε 69, μετά από λίγη ώρα βάζει προφυλακτικό και κάθεται ανάποδα από πάνω μου και αρχίζει τα προστυχόλογα (πέταξε και ένα ξεκάρφωτο "γάμα με από τον κώλο", θα συμβεί και αυτό), εκεί θα έφευγαν τα χοντρά με την θέα της κορμάρας της, την γυρνάω για ένα δυνατό τελικό γύρο ιεραποστολικά όπου και επήλθε το τέλος. Πρέπει να καθήσαμε γύρω στα 15-20 λεπτά μέσα. Στο τέλος καθόμουν και την χάζευα όρθια γυμνή πριν φύγει από το δωμάτιο, τσολιάς τελείως.

Απ΄ότι καταλάβατε, μια χαρά πέρασα. Εντυπωσιακή γυναίκα, χωρίς διάθεση ξεπέτας, με γλυκιά γατίσια συμπεριφορά που γίνεται τσοντιάρικη στην πορεία και καλή τεχνική. Πρέπει να είναι μακράν η καλύτερη κοπέλα της αλυσίδας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Apollo64
Τιμημένος
81
Πόντοι:
7.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2012
1.80 χωρίς τάκους????????? Χλωμό έως ακατόρθωτο...........
Μάλλον 1,70 ήθελες να πεις ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
05 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου φάνηκε πολύ ψηλή..πιο ψηλή και από την Βερόνικα που είναι 1.76. Ίσως να κάνω και λάθος, την επόμενη φορά θα πάρω και μεζούρα μαζί μου σαν τον εισαγγελέα τον Καλούση να την μετρήσω Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2