Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τη Λενα την ειχα σταμπαρει απο την Κυριακη το βραδυ,μιλφ προστυχο με ασχημη καβλοφατσα,καστανα ισια μακρια μαλλια,ψηλη,κορμι σουπερ για την ηλικια της,ειναι καμια 50αρα σιγουρα και παραπανω,αφρατη κωλαρα,μικρο στηθος,βγηκε με ενα μαυρο κορμακι και δαντελωτο καλσον στο σαλονι.Εχει ενα τουπε στο περπατημα και στο υφος της σαν να υποδηλωνει στον πελατη οτι αυτη κανει κουμαντο στην εδρα της...Πηρα το προγραμμα των 50 ευρο με γυμνο στοματικο,η υπηρεσια μου εδωσε την πετσετα,εκανα ντουζακι (ειχα κανει κι ενα ακομα απο το σπιτι+ το ξυρισμα της περιοχης) και μετα απο λιγα λεπτα ερχεται η Λενα.Μπαινει μεσα με το αερατο στυλ της,με ρωταει απο που ερχομαι,πως με λενε και κατι τετοιες κλασσικες μαλακιουλες για να σπασει ο παγος,τι ζωδιο εισαι μπλα μπλα μπλα (καρκινος ειναι αυτη αμα σας ενδιαφερει) καλη κοπελα δηλαδη για σπιτι .Στον αγωνα δεν ειχαμε πολλα πολλα χαδακια απο μερους της,γιατι με ορμησε αμεσως σαν λυσσασμενο και μου αρπαξε την πουτσα με το στομα της με τη μια χωρις χερια.Παιδια παω σε πουτανες απο το 1997-1998,ειλικρινα δε θυμαμαι να μου εχουν ξανακανει τετοιο τσιμπουκι,υγρο,βαθυ,χωρις καθολου χερια,με κραυγες απο τσοντα μολις τον εβγαζε απο το στομα της,πολυ μεγαλης διαρκειας,αφου με δικη μου προτροπη την σταματησα γιατι θα εχυνα στο στομα της και δεν δεχεται κατι τετοιο.Οσο τον ειχε στο στομα της χαιδευα το καθαρο και ατριχο μουνι της ετσι οπως ηταν στημμενη στα 4,δαχτυλα δεν δεχεται να της βαζεις μονο περιφερειακα να το ακουμπας και να το τριβεις και η θεα της κωλαρας της ηταν εκπληκτικη.Ιεραποστολικο για αρχη,μετα στα 4 και τελος.Σε γενικες γραμμες η καταθεση ηταν καλη λογω της πιπας που εκανε και των προστυχων κραυγων που εβγαζε,οποιος παει και προσπαθησει να παιξει παιχνιδι κατοχης στο γηπεδο της την εβαψε,αμα θελει να περασει καλα πρεπει να το παει το πραμα στην αντεπιθεση.Οπως μου ειπε και η ιδια οποιος ειναι καλος και υπομονετικος μαζι της και δεν κανει του κεφαλιου του θα τον κανει να περναει καλα,οποιος την κανει πραγματα που την ενοχλουν και δεν πρεπει τον στελνει αδιαβαστο.Τωρα το αν θα την ξανατιμουσα,θα απαντουσα ισως λογω της αριστης πιπας.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού