Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155876
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλα ξεκινησε, μπαλαμουτι στα ορθια, μου σηκωθηκε αφθορει και παραχρημα, με παραοτρυνε ενω με φιλαγε στο στηθος και εγλυφε τα @@ να χαιδευω την κλειτοριδα της, η πιπα πολυ καλη, αλλα οταν μπηκα μεσα ο κολπος της με γρατζουναγε. Πολυ στεγνη ρε παιδι μου, η καποτα εβρισκε στον τοιχο και ο πουτσος μου μαζι. Υπηρχε μια αισθηση κρυου κα ξεραιλας και ο πουτσος μου εγινε πλασταιλινη οταν πηγα να την πισοκολλησω.
Μου ειπε οτι με κουρασε μια και ειχαμε ηδη αλλαξει τρεις στασεις και δεν ηθελε να παραδεχτει την ξεραιλα
Τελικα με τελειωσε χειρονακτικως και εδειξε πολυ φιλοτιμη και συμμετοχικη συμπεριφορα μεχρι το τελος. Δυο εξηγησεις υπαρχουν για την στεγνωτητα του κολπου: λογω επαγγελματισμου δεν βαζει κρεμα και τον ειχε ηδη δουλεψει πολυ και η αλλη να ειναι τραβελι οπου ο πλαστικος εκανε πολυ καλη δουλεια
Μου ειπε οτι με κουρασε μια και ειχαμε ηδη αλλαξει τρεις στασεις και δεν ηθελε να παραδεχτει την ξεραιλα
Τελικα με τελειωσε χειρονακτικως και εδειξε πολυ φιλοτιμη και συμμετοχικη συμπεριφορα μεχρι το τελος. Δυο εξηγησεις υπαρχουν για την στεγνωτητα του κολπου: λογω επαγγελματισμου δεν βαζει κρεμα και τον ειχε ηδη δουλεψει πολυ και η αλλη να ειναι τραβελι οπου ο πλαστικος εκανε πολυ καλη δουλεια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού