Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155875
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλα ξεκινησε, μπαλαμουτι στα ορθια, μου σηκωθηκε αφθορει και παραχρημα, με παραοτρυνε ενω με φιλαγε στο στηθος και εγλυφε τα @@ να χαιδευω την κλειτοριδα της, η πιπα πολυ καλη, αλλα οταν μπηκα μεσα ο κολπος της με γρατζουναγε. Πολυ στεγνη ρε παιδι μου, η καποτα εβρισκε στον τοιχο και ο πουτσος μου μαζι. Υπηρχε μια αισθηση κρυου κα ξεραιλας και ο πουτσος μου εγινε πλασταιλινη οταν πηγα να την πισοκολλησω.
Μου ειπε οτι με κουρασε μια και ειχαμε ηδη αλλαξει τρεις στασεις και δεν ηθελε να παραδεχτει την ξεραιλα
Τελικα με τελειωσε χειρονακτικως και εδειξε πολυ φιλοτιμη και συμμετοχικη συμπεριφορα μεχρι το τελος. Δυο εξηγησεις υπαρχουν για την στεγνωτητα του κολπου: λογω επαγγελματισμου δεν βαζει κρεμα και τον ειχε ηδη δουλεψει πολυ και η αλλη να ειναι τραβελι οπου ο πλαστικος εκανε πολυ καλη δουλεια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
mkavlos
Ανώτατος
276
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2012
πάντως τραβέλι δεν είναι...εγγυημένα...Σπασίκλας
01 Μαΐου, 2012
τύπε, δεν ξέρω τι έκανες και πως το έκανες, αλλά επειδή έχω βρεθεί με την κοπέλα 4-5 φορές σε διαβεβαιώ πως δεν είναι τραβέλι.
Λίγο προσοχή σε αυτά που λέτε, πετάτε μια μαλακία και όποιον πάρει ο χάρος
01 Μαΐου, 2012
Ε οχι και τραβελι η Μελινα............
01 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κerveras και συ δεν έλεγες ότι η Νανσυ είναι εγχειρισμένη;Τεκμηριωμένα φαντάζομαι το λεγες...
L
lithin
01 Μαΐου, 2012
Απο μερικους διαβαζω τα απιστευτα οπως τωρα.Καλα η Μελινα τραβελι?Μονο να γελασω μπορω με μερικους.
01 Μαΐου, 2012
ελεως πια ολες τραβελια ειμαστε?Χμμμ;
02 Μαΐου, 2012

Η Μελίνα είναι γυναίκα. Η Νάνσυ είναι τραβέλι.
02 Μαΐου, 2012

Γατόνι!!! Τίποτα δεν σου ξεφεύγει.
L
lithin
02 Μαΐου, 2012

Lithin, τι σχέση έχει αυτό που λές τώρα? Η μία είναι γυναίκα 100% και η άλλη εγχειρισμένη, μπερδεύεις τη βούρτσα με τη λούτσα
02 Μαΐου, 2012

Κάνε ότι είπες στον mkavlos να κάνει,δηλαδή "Λίγο προσοχή σε αυτά που λέτε, πετάτε μια μαλακία και όποιον πάρει ο χάρος
"
L
lithin
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2