Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 118 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
205502
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Οτι και να πω για την Αμαντα ειναι παρα πολυ λιγο,οι πιο πολλοι αλλωστε την γνωριζουμε.Στην εμφανιση δεν θα πω τιποτα ειναι ακομα καλυτερη απ' οτι στις φωτο.Μετα απο αρκετο καιρο που την ειχα επισκεφτει(σσ.Σπυρου Πατση ηταν ακομα) επιτελους βρηκα την καταλληλη ευκαιρια και τον ελευθερο χρονο και την επισκεφτηκα.Ανανεωμενη και ξεκουραστη μετα το 2 ημερο ρεπο της,φτανω στο μαγαζι και την ωρα που παρκαρω την βλεπω να βγαινει απο το Κασσανδρας 3 κατω και να κατευθυνεται στο 4,φορουσε ενα γαλαζιο φουστανι αρκετα κοντο και μολις την ειδα ειπα εδω ειμαστε.Αφου χτυπαω το κουδουνι μπαινω και καθομαι στο σαλονι,μου λεει η υπηρεσια οτι ειναι η Αμαντα και δινω το πορτοκαλι εισητηριο και μπαινω στο δωματιο.Κανω το ντουζακι μου και μετα απο μερικα λεπτα ερχεται στο δωματιο και η Αμαντα,αφου μιλαμε για λιγο αρχιζει την δουλεια με γλειψιματα στο στηθος και κατεβαινει προς τα κατω,κανει μια απιστευτη περιποιηση στις μπαλες,με φτυσιματα και ρουφηγματα τρελα.Υστερα ερχεται η ωρα της πιπας,περασμα του προφυλακτικου με το στομα και ξεκιναει μια πιπα ονειρο,να τον παιρνει ολο μεσα στο στομα της,να τον χτυπαει στην γλωσσα.Μετα σταματαει και ανεβαινει απο πανω και αρχιζει να χοροπηδαει,εγω τις εριχνα μερικα χαστουκια στα κωλομερια,αφου συνεχισαμε μερικα λεπτα σε αυτη την σταση αλλαζουμε και στηνεται στα τεσσερα οπου ειναι θανατος οταν παιρνει αυτη την σταση και εχεις θεα αυτη την απιστευτη κωλαρα,κριμα που δεν την δινει κιολας.Μετα απο λιγο σφυροκοπημα και τα απαραιτητα σκαμπιλια στα κωλομερια επηλθε το μοιραιο.Γενικη αξιολογηση της Αμαντας δεν υπαρχει λεμε,η γυναικα ειναι πραγματικη επαγγελματιας τιμαει και με το παραπανω τα λεφτα που παιρνει και μενεις απολυτα ικανοποιημενος απο την επισκεψη.Μωρο εισαι δυναμη και συνεχισε να εισαι παντα ετσι και δεν εχεις αναγκη.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2012
Παρεπιπτοντως το 9 στο χωρο το εβαλε λογο του αρκετα σκοτεινου δωματιου,σαν καθαριοτητα ηταν αψογος.Εξηγουμεθα για να μην περεξηγουμεθα.
Kostas99
26 Απριλίου, 2012
υπερβολές........παντος δεν θα αλαξω μαλλί......
A
amanda1
26 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ποιο απ' ολα ειναι υπερβολη γυναικαρα μου??Την αληθεια ειπα,αυτο που εισαι περιεγραψα τιποτα παραπανω.Κανω λαθος σε κατι μωρο μουυυυυ???
Kostas99
26 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
αμαντα εγω το πιστευω το παιδι που γραφει τη κριτικη γιατι και εγω σε εχω παρει και εχω περασει αξεχαστα μαζι σου....τοση ενεργεια τοσο ναζι τοση διαθεση δεν εχω συναντησει σε αλλη κοπελα!!και εισαι και πολυ ερωτευσιμη κοπελα.....
DmtrsxXx
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4