Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831728
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δευτερη φορα στο εν λογω μαγαζι που μαλλον ειναι το πιο προσεγμενο απο οσα εχω επισκεφτει. Διαθεσιμες 4 κοπελες, αλλα αφου η μια ηταν στο δωματιο και δεν ειχα το χρονο να περιμενω για να την δω, ειδα τις 3 και διαλεξα χωρις ιδιαίτερη σκεψη και δυσκολια τη Δεσποινα. Νεαρουλα ευδιαθετη και πολλα υποσχομενη εδειξε κατευθειαν οτι ηταν ετοιμη για κατι καλο στο δωματιο και δεν με απογοητευσε.
Εκανα το μπανακι μου και με το που τελειωσα νατο και το κοριτσι με αγριες διαθεσεις και επιθετικες τασεις. Φορουσε εσωρουχα και ψηλες μποτες που μου απογειωσαν τη λιμπιντο.ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Αρχισαμε τα κοπλιμεντα ο εννας για τον αλλο και χωρις να ξαπλωσουμε στο κρεββατι αρχισαμε και τα προκαταρκτικα. Δυνατο στοματικο με ιδιαιτερη περισποιηση στα αρχ@@@ και ειχα γινει τουρμπο σε λιγα λεπτα αλλα αυτο δεν τη σταματησε και το συνεχισε μεχρι που της ζητησα να ανεβει πανω μου. Κατι που εκανε αμεσως και ξεκινησε να κουνιεται γεματη χαρη και ενταση και μη σταματωντας να με φιλαει οπου μπορουσε, κατι που εκανα φυσικα κι εγω επικεντρωνοντας στο υπεροχο στηθος της.
Σεξ σε 2-3 στασεις με πολυ καλη συμμετοχη απο μεριας της και χωρις καμια διαμαρτυρια οταν παρασυρθηκα απο την καττασταση και την σφυροκοπησα λιγο παραπανω απο το κανονικο. Καταθεση στα 4 εντος του προφυλακτικου (με θεα εναν πραγματικα παρα πολυ ωραιο κωλο)και μια απολυτα πετυχημενη συνευρεση ελαβε τελος.
Πολη δυνατη η κοπελα κατα την ταπεινη μου αποψη και εχει ολα τα φοντα ωστε να εξελιχθει σε στανταρακι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
darklord
Μέλος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2012
Δυναμίτης ε; Να την έχουμε υπόψη μας για το Πάσχα! Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1