Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363063
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βράδυ Παρασκευής και γυρνώντας σπίτι μου ήρθε η ιδέα να περάσω από το studio Caroline που δεν είχα πάει ποτέ.

Μπαίνοντας μέσα μου ήρθε μια διακριτική εσσάνς βοθρήλας, τόση που ήμουν έτοιμος να κάνω μεταβολή και να φύγω.
Η τσατσά αδιάφορα ευγενική, χωρίς να πει τίποτα για τη μπόχα, μου περίεγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε της κοπέλες.

Διάλεξα την Μαρία (την άλλη ούτε καν τη θυμάμαι). Έχει ψηλόλιγνη σιλουέτα και μικρό φυσικό βυζάκι που δένει αρμονικά με το σώμα της. Τα μαλλιά είναι μελαχρινά μακριά & το πρόσωπο είναι συμπαθητικό. Είναι σχετικά μικρή, γυρώ στα 20 και τα δήλωσήν της Ελληνίδα (Ελληνικά πάντως μιλάει άπταιστα).

Περνάω στο δωμάτιο και μετά από λίγο σκάει μύτη η Μαρία που μόλις είχε κάνει μπάνιο (ωραία). Εκεί πρόσεξα και ότι έχει κάτι σαν φακίδες ψηλά στο στέρνο της.
Γδύνεται και αρχίζουν αγκαλιές και χάδια για λίγη ώρα. Ακολουθεί πίπα (με προφυλακτικό), λίγο καραμέλωμα & GFE sex σε 3-4 στάσεις.

Είχε καλή και "τρυφερή" συμμετοχή με αποτέλεσμα να τελειώσω αρκετά σύντομα.
Παρά ταύτα δεν έφυγε και πιάσαμε τη κουβέντα για λίγη ώρα. Απ' ότι μου είπε έχει μερικούς μήνες στο χώρο και είναι πιο συχνά στο υποκατάστημα της Μελαντίας.

Συνολικά εγώ πέρασα καλά γιατί μου θύμηζε και μια παλιά φίλη μου, οπότε έδεσε το GFE. Δεν ξέρω πώς θα είναι εάν έχεις άγριες διαθέσεις.

Ο χώρος είναι καθαρός, αλλά η βαθμολογία είναι χαμηλή λόγω βοθρήλας. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά.

Φεύγοντας (υπό τα αδιάκριτα βλέματα όσων ήταν στο φανάρι) είχα μια λιγουρα κι έτσι πήρα και το "βρώμικό" μου από το σουβλατζίδικο από κάτω. Βολικό αυτό..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1