Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 126 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βρέθηκα στο εν λόγω ίδρυμα ένα βράδυ καθημερινής, μετά από after office drinks που ξεκίνησαν στις 19.00 και τελείωσαν κατά τις 2.00...
Έξω είχε πολύ κρύο, ήταν ήσυχα λόγω ώρας και καθώς περνούσα από δίπλα σκέφτηκα ότι μια επίσκεψη θα ήταν ό,τι πρέπει για να κλείσει η μέρα μου.

Η είσοδος είναι πολύ διακριτική και ο χώρος εξαιρετικά περιποιημένος και καθαρός. Απλά, δεν με αφήνει το σύστημα να βάλω κι υψηλότερο βαθμό.
Ο τσάτσος αδιάφορα ευγενικός, με καλησπέρισε και μου παρουσιάσε τις κοπέλες: Παουλίνα (με καθε επιφύλαξη) και Κατερίνα.

Η Παουλίνα, οσο θυμάμαι, είναι ξανθιά, κοντούλα με υπέροχο σώμα. Αλλά η Κατερίνα είναι η παλιά γνώριμη με το ίδιο όνομα από το Studio Star στο Βουνό & τα κόκκινα γυαλάκια. Η επιλογή βασίστηκε στην πρότερη εμπειρία καθώς η "Κατερινάρα" είναι εγνωσμένης αξίας...

Στα της εμφάνησης: κορίτσαρος ~1.80, με μελαχρινά μαλλιά, λίγο κάτω από τον ώμο σε μήκος. Βυζάρες σιλικονούχες, αλλά εάν δεν το ξέρεις δεν μπορείς εύκολα να το καταλάβεις. Δυστηχώς έχει πάρει μερικά κοιλά, που φαίνονται αρκετά σε πρόσωπο, λαιμό, κοιλιά κλπ και "κρύβονται" μεν στο ψηλό σώμα της, αλλά δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να την αναγνωρίσω...

Σχετικά με την συνεύρεση: μπήκε στο δωμάτιο με πολύ φόρα και όρεξη για sex. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και πριν προλάβω να κουνηθώ μου αρπάζει το χέρι και το χώνει στις βυζάρες της. Τριψήματα, φιλιά, γλυψήματα εκατέρωθεν για αρκετή ώρα και ακολούθησε σκούφος και πίπα. Αργά απολαυστική, με λίγη περιποίηση στ' @@ και εναλλαγή πολλών μεθόδων. Μετά μεταξύ άλλων το menu είχε καβάλημα και χοροπήδημα, ιεροποστολικό, στα 4 & ανάποδο καβάλημα. Να μην τα πολυλογώ έτσι πέρασαν γύρω στα 15' με εμένα τελειώνοντας να σπαρταράω και να ζουλάω τα βυζά της.

Ακολούθησε κουβέντα, αγκαλίτσα, περί της πελατοκεντρικής πολιτικής του studio και λοιπόν αδιάφορων θεμάτων, αλλά ποιός αναλύει Κούντερα μετά το sex?

Συνολικά η κοπέλα είναι στανταράκι για εμένα απο πλευράς υπηρεσιών & το μαγαζί νομίζω ότι προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από το πληρώνω-γαμάω-φεύγω πριν μου πέσει ακόμα. Εάν μπορούσα θα έβαζα καλύτερους βαθμούς.
Το μείον ότι έχει πάρει μερικά κιλά (θα τα χάσει είπε) και φάνηκε πως κάπνιζε πριν μπει στο δωμάτιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού