Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239307
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δε γνωρίζω όταν η Belinda Carlisle ερμήνευε αυτό το κομμάτι είχε στο νου της την Άννα, αλλά εγώ σίγουρα μετά τη συνάντηση μου μαζί της νιώθω ότι είμαι στον παράδεισο...Βρέθηκα νωρίς το απόγευμα στο στούντιο, χτύπησα το κουδούνι και η ευγενική υπηρεσία μου άνοιξε. Για καλή μου τύχη ήμουν ο πρώτος που έμπαινε, η Άννα ακόμη έκανε ντουσάκι.Αλλά για την επόμενη 1 ώρα το κουδούνι δε σταμάτησε να χτυπάει και τα δωμάτια να είναι γεμάτα...Την Άννα την είχα σταμπάρει από προηγούμενες τσάρκες.Πρόκειται για μια όμορφη, μελαχροινή κοπέλα, μετρίου αναστήματος( γύρω στο 1.70), κατά δήλωσή της είναι από Σερβία, έχει ωραίο φυσικό στήθος, επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά με σκουλαρίκι στον αφαλό. Στο σαλονάρισμά της είχα την ευκαιρία να θαυμάσω τον καταπληκτικό της κωλαράκο, στρογγυλός και φαινόταν κ σφιχτός(κάτι που διαπίστωσα αργότερα). Δίνω στην κυρία τα 70 ευρώ(πρόγραμμα 69), μου δίνει πριν μπω αποστειρωμένη,όπως μου είπε, αλλά όχι σφραγισμένη, πετσέτα και βουρ για μπανάκι. Μετά από κάμποσο ακούω τα τακούνια της Άννας και εισέρχεται στο δωμάτιο γεμάτη διάθεση και κέφι. Βγάζει τα ψιλοτάκουνα πέδιλά της, ξαπλώνει δίπλα μου, αρχίσαμε ένα σύντομο socializing, και ξεκίνησε σιγά σιγά με χαδάκια, με ρουφήγματα στις ρώγες μου, φιλιά στο στέρνο μου και μικρά φυσήματα από τη μύτη της για να με γαργαλήσει(σιγά που θα τσίμπαγαΓλώσσα). Η πρώτη μου μεγάλη έκπληξη ήταν ότι δέχτηκε φιλιά στο στόμα...Αρχικά ήταν διστακτικά,αλλά στην πορεία έγιναν πιο έντονα, διαρκή και "υγρά". Το άρωμα της λειτουργούσε επιπλέον διεγερτικά στις αισθήσεις μου. Ήταν μια μίξη ανάμεσα σε λεβάντα και γιασεμί. Ήταν τόσο αέρινο, τόσο διακριτικό που με "ταξέδευε". Κατέβηκε πιο χαμηλά, μου έβγαλε το μποξεράκι, ενώ προσπαθουσε να καταλάβει ποιος στο διάολο είναι ο Μάκης Τσέλιος που έγραφε πάνω του. Αφού της εξήγησα και κείνη πονηρά μου απάντησε ότι φοράει μόνο dolce&gabbana,επιδόθηκε σε περιποίηση της γύρω περιοχής μου, με ρουφήγματα των @@, γλύψιμο της βάσης του πέους μου...Μετά από λίγο και αφού παρενεβλήθησαν ορισμένα επιπλέον φιλιά στο στόμα, στο μάγουλο κ στο λαιμό, τη γύρισα ανάσκελα για να την περιποιηθώ εγώ...Μύριζα το κορμί της, προσπαθούσαν οι αισθήσεις μου και το μυαλό μου ταυτόχρονα να αιχμαλωτίσουν το θεσπέσιο άρωμά της, αλλά και την υπέροχη θέα του κορμιού της. Άρχισα να τη φιλάω στους ώμους αρχικά, μετά στο στήθος της, στις ρώγες της, που από ότι κατάλαβα της άρεσε καθώς κ σκληρύνανε αλλά και από την πιο βαθιά κ πνιχτή της αναπνοή...Της έβγαλα το στρινγκάκι και μου αποκαλύφθηκε ένα υπέροχο αιδοίο! Φρεσκοξυρισμένο, απαλό και απίστευτα μυρωδάτο! Τα χειλάκια της ήταν ακόμη "ντροπαλά" και "μαζεμένα"..Αεχικά περιποιήθηκα τις κλειδώσεις της και μετά επικεντρώθηκα στο "κέντρο". Πρέπει να σας πω ότι ίσως ήταν από τα πιο απολαυστικά στοματικά που έχω προσφέρει σε κοπέλα...Με ακολουθούσε κ η Άννα στη διαδικασία, απολάμβανε τις κινήσεις μου και κάποιες στιγμές με καθοδηγούσε για το πως της αρέσει ενώ άρχισε να κουνάει κ τη λεκάνη της ρυθμικά!Γλώσσα Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω να πάει χαμένη η ευκαιρία και να μην περιποιηθώ και τα πατουσάκια της με το υπέροχο γαλλικό πεντικιούρ και τα καλοσχηματισμένα και συμμετρικά δάχτυλα. Ξαφνιάστηκε ευχάριστα, καθώς όπως μου είπε σπάνια της κάνουν κάτι τέτοιο, επιδόθηκα σε γλυψιματάκια και φιλάκια στην καμάρα της πατούσας της, ενώ της έκανα και λίγο μασάζ με πιέσεις με τα δάχτυλά μου(ρεφλεξιολογία). Από μόνη της διπλώθηκε, δεν ξέρω κ γω πως, βρέθηκα εγώ με ανοιχτά τα πόδια κ την Άννα και τα υπέροχα πόδια της να επεξεργάζονται το "εργαλείο " μου το οποίο γνώριζε μεγάλες δόξες!Κουλ Απολάμβανα κάθε δευτερόλεπτο και δεν είναι υπερβολή να σας πω ότι είχα ξεχαστεί τελείως που βρισκόμουν και τι έκανα...Ύστερα απαλό πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα και την άφησα να αναλάβει δράση προσφέροντας μόυ μια στοματική περιποιήση που θα ζήλευαν πολλές από τις πρώην κοπέλες μου που ισχυρίζονταν ότι λάτρευαν το πέος μου...Χμμμ; Θέλοντας να γνωρίσω κάθε πτυχή της παρτενέρ μου, την ξάπλωσα ανάσκελα και αφου ανταλλάξαμε ακόμα πιο ζεστά και παθιάρικα φιλιά, μπήκα μέσα της σε ιεραποστολική στάση. Η αίσθηση του αιδοίου της να αγκαλιάζει το πέος μου είναι μια αίσθηση που δεν θα ξεχάσω καθώς και την αίσθηση να υγραίνεται ο κόλπος της κατά την είσοδο μου...Ρυθμικές δικές μου αργές κινήσεις έδιναν τον τόνο με τα μέτωπα μας και τα στόματά μας ενωμένα... Μου έκανε και "μυτούλες" γεγονός που μας προκάλεσε γέλιο καθώς και οι δύο το σκεφτήκαμε ταυτόχρονα... Σειρά είχε η στάση του λωτού(καθισμένοι αντικριστά και αγκαλιασμένοι σφιχτά) με τη διείσδυση να είναι βαθιά και έντονη. ήταν μια στάση που είχα καιρό να την κάνω καθώς θεωρώ ότι πετυχαίνει μόνο ανάμεσα σε ζευγάρια που ο ένας γνωρίζει τον άλλο καλά και συγχρονίζονται...αλλά η Άννα μου το έβγαλε αβίαστα και το απόλαυσα στο κατακόρυφο...Έγειρε λίγο την πλάτη της προς τα πίσω και συνεχίσαμε τηνίδια στάση αλλά με διαφορετική γωνία....ΥΠΕΡΟΧΑ!! Ύστερα με καβάλησε από πάνω, αρχικά πρόσωπο με πρόσωπο και τις πατούσες της πάνω στα γόνατα μου, προφανώς για να ελέγχει λίγο τη διείσδυση, αλλά μετά της τις κατέβασα και ανεβάζοντας ελαφρώς ένταση δέχτηκε ένα ολιγόλεπτο σφυροκόπημα με μεγάλη ευχαρίστησηΓλώσσα. Στα καπάκια και χωρίς να βγω από μέσα της, γύρισε με πλάτη προς εμένα και συνέχισε με ένα αργό και ναζιάρικο reverse cowgirl, το οποίο μου έδινε την ευκαιρία να θαυμάσω τον υπέροχο κώλο της, που έστεκε αγέρωχος,σφιχτός και καλοσχηματισμένος καθώς επίσης και την πλάτη της με ελαφρία γραντζουνίσματα από μέρους μου... Αυτό που με συνάρπασε και σπάνια μου έχει συμβεί, ήταν ότι καθ΄όλη τη διάρκεια μου μίλαγε, μου ζήταγε πράγματα που της αρέσουν γεγονός που προσέθεσε πολλούς πόντους στην παραδεισένια και ερωτική μας συνάντηση. Για τέλος κρατήσαμε το doggy, όπου επιτακτικά μου ζήταγε να νιώθει βαθιά το πέος μου και να μη σταματάω...Παράλληλα είχα γύρει λίγο πάνω της και φίλαγα την αριστερή της ωμοπλάτη όπου στέκει ένα όμορφο τατουάζ(νομίζω νεράιδα)... Έχοντας περάσει η ώρα και με την ηδονή στο ζενίθ δεν θέλησα κ πολύ για να τελειώσω ανάμεσα στα χέρια της...
Κάποτε όλα τα όμορφα τελειώνουν, έτσι δυστυχώς και η Άννα με αποχαιρέτησε με ένα φιλί για να πάει και στα υπόλοιπα δωμάτια, όπου πραγματικά γινόταν λαικό προσκύνημα(και όχι άδικα)!
Μετά τη συνάντηση μου με την Άννα, ο πήχυς ανέβηκε κατακόρυφα και τα συναισθήματα που ένιωσα θα ταιριάζανε σε άλλες καταστάσεις...αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...Φεύγοντας, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ξαναγυρίσω κοντά της το συντομότερο δυνατόν για ακόμα πιο έντονες gf καταστάσεις!!
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική