Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281281
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εχει μουτράκι πολυ γλυκό και νοστιμο, ωραία ματάκια, στοματάκι και γαλλική μυτούλα. Στήθος φυσικό, στητό, μεγέθους ποτηριύ σαμπάνιας και σφικτο. Η ρώγα μικρή και καβλερή, Κώλος για καληγραφία. Το μπαλαμουτι στα ορθια αψογο-καβλωτικό. Ειναι πολυ προσεκτικη και αποφευγει χαριτωμενα τα γλωσσοφιλα. Η πίπα διαρκείας με πολλες εναλλαγες μεταξυ πλαγιογλυψιματων και κεφαλογλυψιματων εναλλασομενων με βαθυλαριγγισμούς. Ανεβηκε πανω μου οπου κυριολεκτικα χόρευε πανω στο πουλί μου. Το ιδιο επραξε εχοντας γυρισμενη την πλάτη. Η θεα του ποπού της υπεροχη. Την πηρα και ιεραποστολικα οπου βογγαγε ακρως αλληθοφανως και κατεθεσα τα υγρα μου πισωκολλητά, μεχρι τελευταιας ρανίδος. Η κουβέντα που ακολουθησε τρυδερή και ειλικρινής. Η μικρή κατέκτησε επαξια θέση στην λιμπιντοσυνείδηση μου.
Μια συμβουλή αν μου το επιτρεπετε: μη ξεχνάτε οτι "το οτι δίνεις πέρνεις" ισχύει σε όλες τιε σχέσεις.Ακόμα και στις επί πληρωμή
Μια συμβουλή αν μου το επιτρεπετε: μη ξεχνάτε οτι "το οτι δίνεις πέρνεις" ισχύει σε όλες τιε σχέσεις.Ακόμα και στις επί πληρωμή
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Πολίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού