Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 124 10
Sex Studio
151191
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
ειπα κυριακη πρωι πριν ξεκινησω την μαχη με το αρνι σε φιλικο σπιτι, να κανω μια μινι τσαρκουλα σε studio του βοτανικου.φτανω στο Κ80, οπου με υποδεχεται η ευγεναστατη τσατσα (την εχω ξαναπετυχει και με θυμοταν), με το πολυ ωραιο χιουμορ.βγαινει η μελανυ (γνωστη απο την αλυδιδα, αλλα και στην βριλησσου 36), μελαχρινη, γυρω στα 24, με 2,5αρι βυζι και ωραιο τουρλωτο κωλαρακι, και μου αρχιζει το μπαλαμουτιασμα!αιφνιδιαστηκα εκει, αλλα με καρακαβλωσε του θανατα!ειμαι πολυ καβλωμενη, μου λεει, θεω να χορτασω πουτσο σημερα.τι να κανω, δεν γινοταν να της χαλασω χατηρι.επιλεγω το προγραμμα με το ελευθερο στοματικο (δεν θυμαμαι αν κανει και πρωκτικο) και μπαινω στο πολυ καθαρο δωματιο με την σφραγισμενη πετσετουλα, αλλα κατι πρεπει να κανουν με το ντουζ που δεν εχει κουρτινα και τα κανεις χαλια κατω.πριν καν τελιωσω το ντουζακι μου, μπαινει η μελανυ και αρχιζει να μου κωλοτριβεται, με πλακωνει σε κατι γλωσσοφιλα, οπου εχασα την μπαλα!
γλειψιμο παντου, απο πανω μεχρι κατω, στο στομα της τον εξαφανιζε, πουτσοσκαμπιλα στην γλωσσα της,πολυ καλες προσπαθειες για deep throat, τα αρχιδια μου τα ειχε μουλιασει!ειχα τρελλαθει!τα γλωσσοφιλα συνεχιζοντουσαν, με εγλειφε παντου!την εβαλα κατω εγω μετα, της εγλειφα τα βυζια της και οι ρωγεςτης ειχαν τσιτωσει απιστευτα.Της εκανα ενα απιστευο γλειφομουνι (ηταν πολυ καθαρη), και της εβαζα δυο δαχτυλα μεσα.ειχε γινει μουσκεμα απο την καβλα.μετα ξεκινησε η μαχη.ιεραποστολικο, μετα στα τεσσερα, οπου το κωλοσκαμπιλο πηγαινε συννεφο, και αυτη να μην σταματαει να βογγαει...και μονο που τα σκεφτομαι τωρα, εχω καβλωσει παλι...τετοιο εντονο γαμησι εχω καιρο να κανω.τελειωμα στα βυζια της οπου δεν σταματησε να βογγαει απο την ηδονη.δεν ξερω αν την πετυχα πραγματικα καβλωμενη, η ειναι ετσι παντα, παντως ευχαριστηθηκα γαμησι...
δεν προτεινεται για gfe, αλλα μονο για pse...
γλειψιμο παντου, απο πανω μεχρι κατω, στο στομα της τον εξαφανιζε, πουτσοσκαμπιλα στην γλωσσα της,πολυ καλες προσπαθειες για deep throat, τα αρχιδια μου τα ειχε μουλιασει!ειχα τρελλαθει!τα γλωσσοφιλα συνεχιζοντουσαν, με εγλειφε παντου!την εβαλα κατω εγω μετα, της εγλειφα τα βυζια της και οι ρωγεςτης ειχαν τσιτωσει απιστευτα.Της εκανα ενα απιστευο γλειφομουνι (ηταν πολυ καθαρη), και της εβαζα δυο δαχτυλα μεσα.ειχε γινει μουσκεμα απο την καβλα.μετα ξεκινησε η μαχη.ιεραποστολικο, μετα στα τεσσερα, οπου το κωλοσκαμπιλο πηγαινε συννεφο, και αυτη να μην σταματαει να βογγαει...και μονο που τα σκεφτομαι τωρα, εχω καβλωσει παλι...τετοιο εντονο γαμησι εχω καιρο να κανω.τελειωμα στα βυζια της οπου δεν σταματησε να βογγαει απο την ηδονη.δεν ξερω αν την πετυχα πραγματικα καβλωμενη, η ειναι ετσι παντα, παντως ευχαριστηθηκα γαμησι...
δεν προτεινεται για gfe, αλλα μονο για pse...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Μέλανι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού