Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333054
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πηρα πατημα απο τις κριτικες που βλεπω για αντριανα και ειπα να κανω και εγω την παρθενικη μου εμφανιση στο βιλα...μπαινοντας μεσα μου χαμογελαει η τσατσα και μου λεει ειναι η κοπελα στη μεση στις φωτογραφιες...την ξερεις? με ρωταει...μπα λεω πρωτη φορα...βγαινει η αντριανα και ερχεται πανω μου...με πιανει απο το χερι και μου χαμογελαει...ψιλοπιανουμε την κουβεντα και μου λεει δεν πιστευω να μη θελεις να μπεις και γελαει...αλλα δεν το εκανε για να με πιεσει...χαβαλε και ετσι...της λεω οτι πρεπει να συζητησω με την 2τσα για το προγραμμα και μου λεει γελωντας οταν υπογραψουμε το συμβολαιο με περιμενει...αρα προσωπικη αποψη για αρχη αρκετα καλη...κορμι φωτια βυζια τουμπανα αν και πλαστικα...φατσα 8,5 στα 10...μπαινω στο πρωτο δωματιο και ερχεται η τσατσα και μου λεει προγραμματα...της λεω κριση εχουμε για απλο ηρθα αν και επλενα για κανενα 2ωρο σεντονια για να αναπληρωσω τη διαφορα για ισπανικο...γελαει η 2τσα και μου λεει η αντριανα ειναι πολυ καλη κοπελα σιγουρα θα σε προσεξει...βγαινει η 2τσα και μετα απο κανενα 2λεπτο ερχεται το τουμπανο...με προλαβε ορθιο αν και για να πω την αληθεια ετσι ηθελα να με πετυχει...αφηνει τα συνεργα στο κρεβατι και ερχεται πανω μου...τριψιματα σκυψιματα και τα συναφη...ξαπλωνουμε και στο πολυ χαλαρα μου λεει κοιτα τι ωραια που εγινα σημερα που πηγα για σολαριουμ...και μου πιανει κουβεντα ενω με χαιδευει...τα χερια μου δεν ξεκολλουσαν απο τα βυζια της λες και ειχε βαλει logo πανω...και εκει που μιλαμε με πεταει πισω με δυναμη και ανεβαινει απο πανω μου και τριβεται...βεβαια επειδη μιση ωρα πριν υπηρχε αλλη καταθεση δυσκολευτηκε να με κανει να βαρεσω προσοχη...με τα πολλα της λεω αν δεν το γλυψεις δεν...βαζει το σκουφι και μου κανει την καλυτερη πιπα της μικρης ως τωρα καριερας μου...deepthroat μεχρι πνιγμου φτυσιματα και πεξιμο με τη γλωσσα...λυγισα...μου λεει θελεις να με σκισεις ? και για ενα δευτερολεπτο σκεφτομαι "ε τι ηρθα εδω να κανουμε?να πλεξουμε και να κουτσομπολεψουμε? " και μοιραια εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου και πηγε να πεσει ο κωτσος...το καταλαβε και μου τουρλωσε την κωλαρα της...αλλα το ματς ειχε χαθει με γκολ απο τα αποδυτηρια...τον βγαζει εξω και αρχιζει παλι την πιπα...μολισ ειδε οτι αναθαρρησε ο κωτσος ξαπλωσε και μου λεει βαλτον στα βυζια μου να δεις τι θα παθει...αρχιζει το ισπανικο και τα βλεπω ολα...ελα ομως που μου καρφωθηκε να τελειωσω μεσα της...οπως ηταν αρχιζω το ιεραποστολικο...και εκει που εχω αρχισει να βρισκω ρυθμο αρχιζει να χτυπιεται πανω μου και να μου λεει σκισε με και τετοια...παναγια μου λεω στο τελος θα πρεπει να με πληρωσει αυτη...σαν μανιακη εκανε...ειχα κατσει ακινητος και εκανε σαν τρελη...να φωναζει να χτυπιεται και εγω να την κοιταω σαν μαλακας...τι'ν τουτο λεω μεσα μου...σε καποια φαση κοβει ρυθμο και ερχεται η δευτερη πτωση μου...μου λεει αν δεν με χυσεις δεν εχεις να πας μουθενα και πεταγεται σαν ελατηριο πεταει την καποτα και μου ξανακανει ισπανικο...μετα απο πολυ ζορι μου λεει να φερω προφυλακτικο η θα χυσεις τις βυζαρες μου? τις λεω το δευτερο γιατι δεν ειμαστε για νεες περιπετειες...και εκει που ειμαστε στο ισπανικο με σηκωνει και μου κανει ακαπωτο...μετανοιωσα την ωρα και τη στιγμη που δεν πληρωσα απο την αρχη για κατι τετοιο...αλλα δεν ειμαι και αχαριστος αφου το εκανε σαν δωρο...τον εξαφανισε...με εκανε τοσο τουρμπο που στο τελος προσπαθουσα με νυχια και με δοντια να μη χυσω...το τελος ηρθε με μαλακια στις βυζαρες τις...και επεσα σε ημιλυποθυμη κατασταση στο κρεβατι...αν και δεν καπνιζω εκεινη την ωρα καταλαβα γιατι καπνιζουν μετα το γαμησι...εκατσε διπλα μου και μου εκανε ναζακια...πριν φυγει μου λεει "σε περιμενω μια μερα ξεκουραστο να γινει χαμος"...και τις λεω οτι την επομενη φορα θα με πληρωσει αυτη και σκαει στα γελια...ολη η συνευρεση διηρκησε σιγουρα πανω απο ενα 25λεπτο ...εντυπωσεις αριστες...καμια πιεση με το χρονο...κουβεντουλα after fuck...επαγγελματιας...σ'ευχαριστω αντριανα για το απιστευτο μισαωρο που μου χαρισες...θα επιστρεψω δρυμιτερος γιατι νοιωθω οτι σου χρωσταω κατι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2012
Παρομοια εμπειρια ειχα και γω προ μηνος ,
αν και ημουν σε ασχημη μερα και καως πηγα γιατι βαριομουν , η Τουμπανιεθ τα καταφερε
Και γω την ιδια αισθηση εχω οτι κατι χρωσταω ... Γλώσσα

13 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αρα σε λιγες μερες θα εχουμε επιστροφες χρωστουμενων...μονο να συννενοηθουμε να παμε διαφορετικη μερα μη γινει καμια στραβη και την παρουμε στα χερια!!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2