Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 126 10
Sex Studio
231356
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
11/4/2012
3η βαρδια μεταμεσονυκτια
90 ευρω με ακαποτο τσιμπουκι
Λιντα
Κανονικο υψος, καλο σιλικονε βυζι και κολαρα. Με μια λεξη γυναικαρα
Η αποψινη μας συνεδρια εληξε πολυ γρηγορα. Αλλα τι να κανεις οταν εχεις να κανεις με αυτο το ηφαιστειο. Ξεκινησαμε με μασαζακι, προχωρησε στα προκαταρκτικα και μετα... στο τσιμπουκι... εκει τα ειδα ολα. Γενικα η Λιντα ειναι μια πολυ προσχαρη γυναικα. Τιμαει τα λεφτα που περνει. Αφου μου τον εγλυφε αρκετη ωρα την ενημερωσα οτι το τελος θα εφτανε. Συνεχισε πιο δυνατα και... Υπεροχη η Λιντα. Δεν τα κλαιω καθολου τα λεφτα μου πιστεψτε με. Σιγουρα θα υπαρξει κι αλλη φορα με πιο πολυ χρονο. Παντως η γυναικα θα επρεπε να κανει μαθηματα συμπεριφορας σε πολλες...
Η βαθμολογια της ειναι η μεγιστη που με αφηνει το συστημα
3η βαρδια μεταμεσονυκτια
90 ευρω με ακαποτο τσιμπουκι
Λιντα
Κανονικο υψος, καλο σιλικονε βυζι και κολαρα. Με μια λεξη γυναικαρα
Η αποψινη μας συνεδρια εληξε πολυ γρηγορα. Αλλα τι να κανεις οταν εχεις να κανεις με αυτο το ηφαιστειο. Ξεκινησαμε με μασαζακι, προχωρησε στα προκαταρκτικα και μετα... στο τσιμπουκι... εκει τα ειδα ολα. Γενικα η Λιντα ειναι μια πολυ προσχαρη γυναικα. Τιμαει τα λεφτα που περνει. Αφου μου τον εγλυφε αρκετη ωρα την ενημερωσα οτι το τελος θα εφτανε. Συνεχισε πιο δυνατα και... Υπεροχη η Λιντα. Δεν τα κλαιω καθολου τα λεφτα μου πιστεψτε με. Σιγουρα θα υπαρξει κι αλλη φορα με πιο πολυ χρονο. Παντως η γυναικα θα επρεπε να κανει μαθηματα συμπεριφορας σε πολλες...
Η βαθμολογια της ειναι η μεγιστη που με αφηνει το συστημα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4