Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834407
Γενική βαθμολογία

3.9
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετά απο πολλές θετικές αναφορές για την Κέλλυ,και αφού έχω επισκεφτεί και άλλες φορές το συγκεκριμένο studio και έχω περάσει πολύ καλά με άλλες κοπέλες, αποφάσισα την παρασκευή να δοκιμάσω την Κέλλυ χωρίς πριν να την δω στο σαλόνι.Αυτό ήταν, ρίσκαρα και έχασα συναγωνιστές.Δεν μπορώ να καταλάβω με τι μάτια βλέπουν οι υπόλοιποι, αλλά εγώ είδα μόλις άνοιξε η πόρτα μια κοπέλα η οποία έχει τουλάχιστον 20 παραπάνω κιλά απο το κανονικό της βάρος.Δεν πειράζει είπα απο μέσα μου, θα με αποζημιώσει με την διάθεσή της.Αλλά άδικα περίμενα.Τα προκαταρκτικά ελάχιστα, στοματικό 10 δευτερολέπτων, μπαλάκια δεν έγλειφε, μην μου πιάνεις το στήθος έτσι πονάω, μην πέφτεις όλος πάνω μου γιατί είσαι βαρύς, (είμαι όντως 100kg) και γενικά πολύ αρνητική διάθεση.Αφού είδα και αποείδα ότι δεν τα πάμε καλά, είπα να τελειώσω μόνος μου πάνω της.Το δέχτηκε, αλλά μόλις τελείωσα και την πέτυχα λίγο στο πρόσωπο, έκανε σαν τρελλή, σηκώθηκε απο το κρεββάτι χωρίς να έχω τελειώσει εντελώς, και άρχισε να φωνάζει, σκουπίστηκε και έφυγε.Δεν θέλω να σας επηρρεάσω αρνητικά για την συγκεκριμένη κοπέλα, ειδικά όταν πολλοί συναγωνιστές έχουν περάσει τέλεια μαζί της, απλά αναφέρω και την δική μου εμπειρία για να είμαστε γενικά ποιο προσεχτικοι σε όλα μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1.εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου μια ασχημη κριτικη, στα αρχιδια μου.
2.γιατι δεν λες τι ειδους προγραμματος ηρθες και πηρες και εκανες?
3.γιατι δεν λες το ποσο μεθυσμενος ησουν?
4.γιατι δεν λες οτι τελευταια στιγμη πριν τελειωσεις γυρισες το πουτσακι σου στο ματι μου και εχυσες μεσα σε αυτο?
5.γιατι δεν λες οτι το ιδιο πραγμα εκανες και σε αλλη κοπελα εδω στο στουντιο και σε ξαποστειλε και αυτη με τον ιδιο τροπο?
6.γιατι δεν λες τον διαλογο που ειχαμε οι δυο μας κατα την διαρκεια της συνεβρεσεις μας?
7.οποιος με σεβεται θα τος σεβαστω 10 φορες παραπανω, οποιος μου φερεται ασχημα γινομαι σκυλα και τον παιρνει ο διαολος. για αυτο εχω και τοση πολλυ δουλεια.
8.οπως μοσχομυριζω εγω ετσι να μοσχομυριζετε και εσεις.

σεβαστειτε πρωτα τις κοπελες για να παρετε αυτο που θελετε...οτι αξιζει ο καθενα παιρνει.

οσο για τα κιλα μου σας γραφω και παλι στα αρχιδια μου...ειμαι αυτη που ειμαι και σε οποιον αρεσω και αρεσω σε πολλους και μεσα στο μπουρδελο και εξω απο αυτο...επειδη βρεθηκανε 5-10 κομπλεξικοι και εχουν κολλησει με τα κιλα μου, που ενας συγκεκρυμενος ειναι χωρις υπερβολη 150 κιλα (ξερει αυτος)....γραψτε οτι θελετε αρκει το ονομα μου να γραφετε σωστα....οπως λεει και μια παλια συναδελφος "οσο πιο πολυ με θαβεται τοσο πιο πολλυ φυτρωνω.
δεν ασχολουμαι αλλο με μαλακιες
καλη ανασταση σε ολουςΧαμόγελο
11 Απριλίου, 2012

2)Πήρα αυταρχικό πρόγραμμα χωρίς να ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό.Τελικά κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα και κάναμε κανοικό απλό πρόγραμμα.
3)Μεθυσμένος δεν ήμουν.Σχεδόν ποτέ δεν πίνω.Εγώ μόνος μου σου είπα ότι έχω πιεί λίγο σήμερα.
4)Και εκείνη την μέρα σου ζήτησα συγγνώμη, και τώρα το κάνω, αλλά σου ξαναλέω ότι δεν το έκανα επίτηδες.
5)Εδώ χάνω το έδαφος κάτω απο τα πόδια μου.Έχω ξανακάνει πρόγραμμα μια φορά με μαρίνα και μια με μπέτυ χωρίς ποτέ να έχω τελειώσει χωρίς προφυλακτικό.Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έκανα αυτό σε studio, και αυτό έγινε γιατί δεν μπορούσα να τελειώσω με εσένα και προτίμησα το χεράκι μου.Με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.
6)Ο διάλογος φαντάστηκα ότι ήταν μερος παιχνιδιού και για αυτό δεν είπα τίποτα.Σε όλη την διάρκεια μου έλεγες ότι είμαι μαλάκας, οτι εσύ είσαι πουτάνα και γαμιέσαι για τα λεφτά, τα οποία βγάζεις τόσα πολλά σε μία μέρα όσα βγάζω εγώ σε ένα μήνα, και γενικά ο διάλογος είχε αυτό το ύφος.
7)Εγώ σε σεβάστηκα και απλά ανέβασα μια κριτική.Εσύ μάλλον δεν σεβάστηκες τον εαυτό σου.
8)Συνεχίζεις και εδώ όπως και στο 5 τις ανακρίβειές σου και τα ψέμματα.Μακάρι να ειναι όλοι οι πελάτες σου σαν εμένα απο θέμα καθαριότητας.Απλά αναφέρω ότι έκανα ντουζ και πριν και μετά επειδή σέβομαι πάνω απ'όλα τον εαυτό μου, μετά την κοπέλα και μετά όλους τους άλλους.
11 Απριλίου, 2012

ολοι τοσο γατονια ειστε εκει στην νεα Σμυρνη ? Μεγάλο χαμόγελο
11 Απριλίου, 2012

σιγα ρε σκληρε αντρακλα εσυ...πιπιλας την ιδια καραμελα συνεχεια και σενεχεια....

δλδ οποιος περναει καλα με μια κοπελα σημαινει αυτοματα και οτι ειναι αγαπουλης???

τοτε σχεδον ολοι ειστε αγαπουληδες απο δω μεσα.

ασε ρε...βρες κατι καινουργιο να πεις.....
11 Απριλίου, 2012

H Νεα Σμυρνη παντα εβγαζε τα καλυτερα παιδιαΓλώσσα
11 Απριλίου, 2012

πω πω ρε μάγκες έπεσε και το βαρύ πυροβολικό τωρα Μεγάλο χαμόγελοκαι το εννοώ το ''βαρύ''κυριολεκτικάΜεγάλο χαμόγελοτυπε οχι γατονια...πάνθηρεςΜεγάλο χαμόγελο
O
oliverkan
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 21 - 30
1 2 3 4 5