Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Εδω και 2 χρονια την βλεπω και την αποφευγω για καποιο λογο.Ισως το ενστικτο...Διαβαζοντας ομως τις καλες κριτικες και τις υπερβολες γι'αυτην μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω κι εγω και μαλιστα πηγα καρφωτος για εκει.50ε για 69 με γυμνο.Βεβαια απο το σαλονι φαινοταν πολυ υποτονικη και βαρεμενη αλλα ειπα να ρισκαρω.
Καταρχην απο κοντα και εντελως γυμνη ειναι καμια 45 κιλα,η φατσα της ειναι μετρια εως αδιαφορη και αποψε ηταν και αβαφη.Τα ποδια της ειναι υπερβολικα αδυνατα και στο στησιμο στα 4 μετρας κοκκαλα.

Στον προηγουμενο που οπως μου ειπε η τσατσα ειχε απλο προγραμμα εκανε 18 λεπτα μιας και τη χρονομετρησα περιμενοντας την.
Τελοσπαντων προσπαθησα με την εισοδο της να σπασω τον παγο στην ακρη του κρεβατιου κανοντας κομπλιμεντα και αποκαλωντας την κουνελακι και εξηγωντας της οτι πολλοι της εχουν κολλησει αυτο το παρατσουκλι...με ρωτησε τι ειναι,της εξηγησα και μου ειπε να μην πιστευω ο,τι γραφουν.Σ'αυτο ειχε πολυ δικιοΘυμός
Την ξαπλωσα στο κρεβατι αρχισα να τη φιλαω στο λαιμο και να τη χαϊδευω στο μουνακι και στον κωλο της ο οποιος ειναι πραγματικα ορθανοιχτος.Ηταν απαθης απο την αρχη,την παροτρυνα εγω να μου πιασει τον πουτσο μπας και καυλωσω σιγα σιγα,κατεβασα το κεφαλι μου στον κωλο της ανοιξα τα ανυπαρκτα κωλομαγουλα και αρχισα να της γλειφω τον κωλο ο οποιας ηταν προχειρα καθαρισμενος με αυτα τα απαισια μωρομαντηλα που αφηνουν εντονη γευση οινοπνευματος.Το ιδιο και το μουνι της...Εκανα μια κινηση για δαχτυλο στον κωλο,εξωτερικα εδειξε να της αρεσει αλλα οταν προσπαθησα να της το χωσω τραβηχτηκε πολυ αποτομα.Πως γινεται και ολοι οι αλλοι της χωνουν κωλοδαχτυλο απορω.

Αφου λοιπον δε συγκινηθηκε καθολου με τα συντομα λογω βρωμας γλειψιματα που της εκανα,ξαπλωσα για πιπα.Επιφανειακη μονο στο κεφαλι με ακαθοριστο τεμπο και πολυ δοντι που με ενοχλουσε και αναγκαστηκα να της πω πιο σιγα.Ζητησα πουτσοτριψιμο,αρχικα αρνηθηκε,μετα την πιεσα και δεχτηκε αλλα ειχε κοντρα τα ποδια της πανω μου και στην ουσια δε την ακουμπουσα καθολου.
Μ'εγλειψε λιγο στις ρωγες και μου χαϊδευε τ'αρχιδια και προσπαθησα να καυλωσω τραβωντας μαλακια.Μου ψιλοσηκωθηκε,εβαλε καποτα,καβαλησε απο πανω εκανε καμια 10αρια κουνηματα και μου λεει αντε μωρο μου περασε η ωραΘυμόςΘυμός
Κοιταω το ρολοϊ και ειχαν περασει 9 λεπτα απο την ωρα που μπηκε.Της το λεω και μου λεει δε μπορω να κατσω και πολυ.
50ε της λεω σου εδωσα,στον προηγουμενο εκατσες 18 λεπτα...Και που ξες ποσο με πληρωσε λεει.Καριολα εντελως δηλαδη...
Θες να φυγεις την ρωταω,δεν υπαρχει λογος να με εκνευρισεις κι απο πανω.

Ξεκαβαλαει,μου'χε πεσει εντελως,βγαζει την καποτα και ξαναρχιζει πιπα.Στα 5 δευτερα σταματαει και μου λεει δεν εχω αλλη καποτα ομως...Ε θα σε χυσω στο στομα της λεω γελωντας και προσπαθωντας να την ξεφτιλισω οσο μπορω μιας και πλεον ειχε τελειωσει η παρτιδα.
Με κοιταει με οργη η Δουκισσα του Εδιμβουργου και με φουλ επιθετικο υφος μου λεει ειμαι 10 λεπτα εδω μεσα με 50ε και θες να με χυσεις και στο στομα...Δε φταιω εγω αν δε σου σηκωνεται,εχεις προβλημα.Κλασσικη ατακα καριολας πουτανας...Αυτη τωρα δηλαδη λεγεται επαγγελματιας που προσβαλλει ετσι τον πελατη...

Σηκωθηκα εγω πρωτος απ'το κρεβατι και της ζητησα να φυγει μιας και πλεον ημουν στο οριο του να εκραγω,της ειπα οτι ειναι για τον πουτσο και πως απορω που ολοι γραφουν καλα γι'αυτην.Με χαιρετησε κι εγω της ειπα... αντε γαμησου καριολα.
Βγαινοντας στο σαλονι ενα θυμα ηταν ετοιμο να πληρωσει οπως ρωτωντας με η τσατσα πως περασα της ειπα σε εντονο υφος οτι η κοπελα ειναι απραδεκτη μπας και σωθει ο αλλος.Αλλα ο μαλακας παρ'οτι το ακουσε πληρωσε τελικα.Αυριο λογικα θα μ'ευγνωμονειΛύπη

Συμπερασμα...Επιεικως μεσα στις 5 μεγαλυτερες ξεπετες που εγω προσωπικα εχω δοκιμασει.Θα μπορουσε να'ναι και στην τριαδα αλλα ειμαι καλος ανθρωποςΕμμμμ
15 επεισοδιακα λεπτα.Απαθεστατη,βαρεμενη,απλυτη,αγενης,προσβλητικη...Δε με νοιαζει τοσο το πεταμενο στα σκουπιδια 50αρικο,αλλωστε εχω πεταξει πολλα λεφτα σε απειρες μαλακιες,αλλα με τρελαινει παντα η προσβλητικη συμπεριφορα μιας πεινασμενης η οποια δε δεχεται σχολια και το γυρναει αμεσως σε επιθεση.Με την οποια αξιοπιστια λοιπον με διακρινει εδω μεσα αυτα τα χρονια που γραφω πρεπει να πω οτι και τζαμπα να σας κατσει η Εβελινα καλυτερα να φυγετε γιατι η κοπελα απλα ειναι αντιεπαγγελματιας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
al pacino
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
293
Likes:
9.840
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2012
Πρέπει να χει χαλάσει πολύ ετούτη Εμμμμ εγώ που την είχα δοκιμάσει όταν πρωτορθέ την βρήκα άριστη..και μασαζάκι με το βασικό κ όλα.

Ντάξει δύσκολο πράγμα αυτό που κάνουνε,αλλά όταν είναι επιλογή τους ας το κάνουν καλά,αλλιώς σκάλες.

Τελοσπάντων κρίμα.Money Mouth
P
pz89
09 Απριλίου, 2012
Έπρεπε να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.
09 Απριλίου, 2012
καλα της ειπες της καργιολας οντως απο τοτε που γυρισε απο αθηνα αλαξε αυτη βρωμιαρα και αγενης
V
VORIOS
09 Απριλίου, 2012
Θα συμφωνήσω με τον Al.

Παρόλο που την επισκέφτηκα μία φορά τη λεγάμενη και δεν τρελάθηκα, είπα ο μαλάκας να τις δώσω μία δεύτερη ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα. Έσταξα 40ευρώ και απόλαυσα ξεπέτα φουλ. Ξινισμένη φάτσα, μου έλεγε διαρκώς ότι αυτή έχει μεγάλο πελατολόγιο και παπαριές. Στα του αγώνα όπως τα περιγράφει ο Al, ξενέρωτη και βιαστική να ξεπετάξει τον πελάτη. Άκυρο και από εμένα στη Barbie.
10 Απριλίου, 2012
Εγώ το είπα πριν 2 χρόνια. Αλλά όλοι πηγαίνανε και περνούσαν τέλεια.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5