Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το οίκημα καταλαμβάνει τον τελευταίο όροφο μίας τρίπατης πολυκατοικίας.
Οι άλλοι δύο όροφοι δεν κατοικούνται απ' ό,τι μου είπε ο ευγενικός κύριος Τάκης, που εκτελεί χρέη υπηρεσίας.
Επίσης μ' ενημέρωσε ότι το εν λόγω studio διαθέτει άδεια λειτουργίας οίκου ανοχής και οι κοπέλες υποβάλλονται σε τακτικές ιατρικές εξετάσεις.
Ως εκ τούτου είναι σε θέση να κόβει και απόδειξεις παροχής υπηρεσιών.
Το σαλόνι είναι ευρύχωρο, ενώ σαν χρώμα κυριαρχεί το σκούρο κόκκινο, τόσο στο δάπεδο όσο και στους τοίχους.
Οι γκριζομαυροκόκκινοι καναπέδες αλλά και οι πολυθρόνες ταιριάζουν αρμονικά με το περιβάλλον.
Ενα περιστρεφόμενο φώς που βρίσκεται ψηλά στη γωνία, δημιουργεί διαφορετικών μεγεθών και χρωμάτων κηλίδες σε όλον τον εσωτερικό χώρο.
Η μουσική από τα ηχεία είναι σε φυσιολογική ένταση και ακούγεται ευχάριστα.
Κάθισα στον αναπαυτικό καναπέ (όταν έχεις περπατήσει τόσο πολύ όπου και να καθίσεις αναπαυτικά σου φαίνεται) ενώ ο κύριος Τάκης μ' ενημέρωνε για τα προγράμματα και τις τιμές. Αναλυτική περιγραφή κάνω στη χθεσινή μου ενημέρωση.
ΟΙ κοπέλες που δούλευαν στην πρωινή βάρδια ήταν η Πωλίνα και η Λάιμα.
Πρώτη σαλόναρισε η Πωλίνα.
Πρόκειται για μία κοπέλα γύρω στο 1,65 - 1,70 με μαύρο ίσιο κοντό μαλλί, καθαρό πρόσωπο με όμορφα χαρακτηριστικά, μεσαίο, φυσικό, στητό στήθος, λεπτό σώμα, καλοσχηματισμένους γλουτούς.
Είναι από τη Ρουμανία.
Στην ''πασαρέλα'' της δεν έκανε κάτι το εξεζητημένο, αλλά με πλησίασε και ''έπαιξε'' μαζί μου.
Ο λόγος που πέρασα και την τίμησα, ήταν η ομορφιά της φυσικά, αλλά και ο κύριος Τάκης, που μου έκανε γνωστό ότι ο οίκος είναι με άδεια και οι κοπέλες ελέγχονται από ιατρούς.
Αυτό βάρυνε μέσα μου. Η αλήθεια είναι πως σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν σε δίλημμα ανάμεσα στην Πωλίνα και στις Ναταλία από το Β36 και Τάνια από το Β36Α που μ' είχαν ''φτιάξει'' και οι δύο (βλέπε χθεσινή μου ενημέρωση) ενώ είχαν και καλές τιμές στα προγράμματά τους.
Εχω την εντύπωση και το έχω ξαναγράψει, ότι οι καλοί επαγγελματίες πρέπει να επιβραβεύονται. Βέβαια δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε συνεχώς στους ίδιους και τους ίδιους. Το ιδανικό θα ήταν όλοι να είναι νόμιμοι.
Τέλος πάντων, συνέχισα την τσάρκα μου και στην επιστροφή πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο.
Επέλεξα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ, που όμως με την έκπτωση που ζήτησα κατέβηκε στα 40. Επίσης έκανα γνωστό ότι θέλω να μου δωθεί και απόδειξη. Να πω την αλήθεια είχα την εντύπωση ότι θα μου έλεγαν να διαλέξω ανάμεσα σ' έκπτωση ή απόδειξη, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Ενα μείον είναι ότι δε διαθέτουν όλα τα δωμάτια ''λουτήρες κλωβούς'', που θα έγραφε και ο φίλτατος thesaint. Ετσι έπρεπε να περιμένω για να ελευθερωθεί το μόνο δωμάτιο που διαθέτει.
Κατά τη διάρκεια της αναμονής είχα ευχάριστη συζήτηση με τον κύριο Τάκη και όταν ο συναγωνιστής που το είχε καταλάβει περαίωσε τη ''δουλειά'' του, εύχομαι μ' επιτυχία και το δωμάτιο καθαρίστηκε ( είδα τον κύριο Τάκη να βγαίνει με τα σύνεργα ανά χείρας ). Εισήλθα.
Ντουζάκι και σε αντίθεση με τον as.manager που περίμενε την Πωλίνα στον καναπέ, εγώ προτίμησα να την περιμένω στο κρεβάτι. Διότι ώς γνωστόν, ''καλό το καθισιό, αλλά μπρος στην ξάπλα δεν πιάνει μπάζα...''
Το δωμάτιο είναι μεγάλο. Το μαύρο διπλό, καλής ποιότητας, κρεβάτι κυριαρχεί στο χώρο. Υπάρχουν και δύο καθρέφτες. Ενας που καταλαμβάνει ολόκληρο τον τοίχο και βρίσκεται παράλληλα κατά μήκος της κλίνης και έτερος τοποθετημένος πάνω στο ταβάνι.
Χαράς ευαγγέλια για τους κατοπτρονόφιλους. Συμπεριλαμβανομένου εμού του ιδίου...
Απέναντι, βρίσκεται ο κόκκινος καναπές, που ο as.manager τίμησε δεόντως στη συνεύρεσή του με την Πωλίνα, περιτριγυρισμένος από τρείς μαύρες κουρτίνες, ενώ ένα επίσης κόκκινο αμπαζούρ είναι, κατά τη γνώμη μου, λάθος τοποθετημένο ακριβώς από πίσω.
Η ντουζιέρα είναι λειτουργική και ευρύχωρη, ενώ δίπλα υπάρχει ασορτί με το χρώμα του δωματίου νιπτήρας.
Δεν είδα παντόφλες, αλλά χρησιμοποίησα καθαρή ασφράγιστη πετσέτα προσώπου.
Η κοπέλα δεν άργησε πολύ και πέρασε την πόρτα του δωματίου στις 11:56 π.μ κρατώντας δύο προφυλακτικά LOVE+plus, που όπως έγραφαν στην πίσω όψη ήταν triple tested...με ημερομηνία λήξης 6/2014, καθώς και τις δύο αποδείξεις μου (20 και 20 ευρώ)
Με αργές κινήσεις έβγαλε το στηθόδεσμο, μετά το κιλοτάκι της και γέρνοντας από πάνω μου άρχισε να γλείφει, επιφανειακά είναι αλήθεια, τις θηλές μου και να φιλάει το στήθος μου.
Εγώ έπιασα τον αυχένα της και οδήγησα το κεφάλι της, άρα και το στόμα, προς τον λαιμό μου λέγοντάς της να συνεχίσει εκεί τη ''δουλειά'' της.
Ταυτόχρονα της έλεγα να χρησιμοποιεί όσο γίνεται πιο πολύ τη γλώσσα της και να ''βγάζει περισσότερη υγρασία''. Οδηγίες τις οποίες ακολούθησε πιστά.
Επειδή μου αρέσουν τα ''στοματικά'' στην τραχηλική χώρα, πάντα φροντίζω να είμαι κόντρα ξυρισμένος και να έχω βάλει after shave (cool kick balsam της Nivea).
Με το χέρι μου στον αυχένα της, οδηγούσα το στόμα της σε διάφορα σημεία του λαιμού μου και κάποια στιγμή όταν είχε γίνει αρκετά θερμή και στην κυριολεξία με ρουφούσε, με μεγάλη τέχνη όμως διότι δε μου άφησε κανένα σημάδι, χρησιμοποιώντας μάλιστα αρκετό σάλιο, έφερα το στόμα της κοντά στο δικό μου και προσπάθησα να τη φιλήσω. Βέβαια είχα διαβάσει στις κριτικές των συναγωνιστών ότι δεν ''παίζουν'' φιλιά αλλά είπα να δοκιμάσω.
Τραβήχτηκε ευγενικά και ασχολήθηκε με τη γύρω περιοχή.
Η στύση μου ήταν πλήρης. 100% σύμφωνα με τον jo145. Αλλά ήθελα να δοκιμάσω και το στοματικό της, οπότε πάλι οδηγώντας την από τον αυχένα, της έδωσα να καταλάβει τι θέλω.
Μου έβαλε προφυλακτικό και άρχισε μία πεολειχία βαθιά και υγρή, αλλά και '' δυνατά και γρήγορα πάνω-κάτω...'' όπως γράφει ο φίλος vaglis. Της είπα να πάει πιο αργά αλλά είχε την τάση να επιστρέφει στο αρχικό της στύλ. Συνεπώς και εγώ, όπως ο συναγωνιστής, ''Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από την πίπα της...''
Επειδή είχα βολευτεί έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος, την έφερα από πάνω μου σε στάση cawgirl. Από μόνη της άρχισε να κινείται πάνω κάτω. Κοινώς να παλινδρομεί πάνω στο πέος μου. Συνέχισε έτσι και κάποια στιγμή, όταν κατάλαβα ότι κουράστηκε ή μπορεί και να βαρέθηκε, την ξάπλωσα στο στήθος μου και πιάνοντας τους γοφούς της άρχισα να παλινδρομώ εγώ. Στην αρχή αργά και μετά όλο και γρηγορότερα.
Οταν έβγαινε το πέος από τον κόλπο με τ' ακροδάχτυλά μου το επανέφερα στην προτέρα θέση και αυτό στιγμιαία μου θύμισε σκηνές από ταινίες πορνό, όταν οι ηθοποιοί κάνουν παρόμοια κίνηση.
Καθόλη την διάρκεια της ερωτικής επαφής μας δεν υπήρξαν αισχρολογίες, δυνατές κραυγές καθώς και βογγητά.
Το τέλος ήρθε έπειτα από γρήγορο και γεμάτο ένταση ''σφυροκόπημα'' στη μία και μοναδική στάση που δοκίμασα.
Ο οργασμός μου όμως ήταν έντονος και αρκετή ποσότητα σπέρματος γέμισε τη θηλή του προφυλακτικού.
Το ρολόι του κινητού μου έδειχνε 12:08 μ.μ
12 λεπτά καθαρός χρόνος.
Κάνοντας τη σούμα, εγώ από τη συνεύρεση έμεινα ευχαριστημένος.
Διότι αφενός μου έγινε μία έκπτωση 20% και για το υπόλοιπο ποσό που πλήρωσα πήρα
απόδειξη.
Αφετέρου η κοπέλα με άφησε ικανοποιημένο τόσο από την εμφανισή της, όσο και από την παροχή των υπηρεσιών της και μάλλον θα ξανατιμηθεί.
Εντάξει, μπορεί να μήν είχε την ''ποικιλία'' των συνευρέσεων του φίλου μου του lithin, αλλά ήταν μία ισορροπημένη επαφή που κατέληξε σ' έναν οργασμό εκτόνωσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Πολίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2012
2/2 Για τον Φανουρη , εοεοεοεοοεεεεεεεεεε Μεγάλο χαμόγελο
09 Απριλίου, 2012
Ευγε φιλε συναγωνιστη! Λογω εκπτωσης και μονο δικαιολογουνται τα 12 λεπτα.
Αλλιως θα τα χαρακτηριζα ανεπαρκη.
Το Πολινακι ειναι καλο παντως. Και Γλυκο...
09 Απριλίου, 2012
Αλλη μια γαματη κριτικη απ τον φανουρη,μην σταματας τιμημενε
09 Απριλίου, 2012
Πάρα πολύ καλή κριτική!
Και εκτός απο επαρκείς πληροφορίες..μας δίνει και ένα άρτιο κείμενο. Καλός χειρισμός του γραπτού λόγου!
Μπράβο και πάλι!
09 Απριλίου, 2012
13/18 από μένα, προμότορα της Nivea.Μεγάλο χαμόγελο
L
lithin
11 Απριλίου, 2012
Φτωχέ και μόνε cowboy.
Αφού με στηρίζει(ς) η Θεσσαλονίκη, δε φοβάμαι τίποτα...

Φίλε vaglis
Ευχαριστώ.
Ο τίτλος μου τα λέει όλα...

Αγαπητέ bk1981
Σ'ευχαριστώ. Θα συνεχίσω ακάθεκτος...

Να 'σε καλά φίλε sarouman.
Τα ''λόγια'' σου με γεμίζουν ικανοποίηση.

Φίλτατε lithin
Σ' ευχαριστώ για την ψήφο.
Αν και έτσι που το γράφεις δεν είναι ξεκάθαρο εάν ψήφισες θετικά ή αρνητικά.
Αστειεύομαι...
11 Απριλίου, 2012
Πόσο χρόνο σού πήρε η συγγραφή της κριτικής, αρχηγέ? Εάν θυμάμαι καλά και στο παρελθόν δεν είχε παντόφλες (δεν έψαξα τις κριτικές μου για να το επιβεβαιώσω). Ο σαπουνοχύστης στον λουτηροκλωβό (μεγάλος! & καλός!) βγάζει το σαπούνι σταγόνα-σταγόνα? Μπράβο τους που σού έκαναν έκπτωση και σού έδωσαν απόδειξη, ΑΨΟΓΟΙ! Το θέμα της καθαριότητας κρίσιμο, καλά κάνουν και φροντίζουν, όμως αλλάζουν και σεντόνια/μαξιλαροθήκες σε κάθε πελάτη? Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά μόνο 1 μαγαζί στην Αθήνα το κάνει. ΕΥγε που έχουν άδεια! Το θέμα της άδειας και της υγείας και της καθαριότητας της εργαζόμενης είναι κάτι άλλο όμως!
12 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

''Πόσο χρόνο σού πήρε η συγγραφή της κριτικής, αρχηγέ?''
Για τη συγγραφή της κριτικής χρειάστηκα περίπου μιάμιση ώρα.

''ΕΥγε που έχουν άδεια! Το θέμα ...της υγείας και της καθαριότητας της εργαζόμενης είναι κάτι άλλο όμως!''
Εχεις δίκιο. Οταν υπάρχει όμως υποχρεωτικός (για ν' ανανεωθεί η άδεια) έλεγχος από ειδικούς ιατρούς( έχω διαβάσει ότι πραγματοποιείται κάθε δεκαπέντε ημέρες )οι κοπέλες εξετάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να ξεφύγει κάτι. Αρα με την άδεια, κατά κάποιον τρόπο, εξασφαλίζεται η καλή υγεία των εργαζομένων στους οίκους, κυρίως σε ό,τι αφορά τα ΣΜΝ και τη φυματίωση.
Οσον αφορά το θέμα της προσωπικής υγιεινής, αυτό επαφίεται στον επαγγελματισμό της κάθε κοπέλα ξεχωριστά.
12 Απριλίου, 2012
Φιλε Φανούρη, αλλά και όλοι οι άλλοι. Ομολογώ ότι εντυπωσιάζομαι που μετράτε το χρόνο (με το κινητό). Δεν φοράω ρολόι εδώ και αρκετά χρόνια. Βεβαια, παρακολουθώ το χρόνο από ρολογια που έχω παντού (κινητά, αυτοκινητ, ΗΥ,...) δεν μπορώ να κάνω αλλιως. ¨Ομως μετά από αρκετές εκατοντάδες συνευρέσεις (Cheyenne δανείζομαι τον όρο ...ποιητική αδεία) δεν μπόρεσα ποτέ να χρονομετρήσω ακριβώς το χρόνο συνεύρεσης (καθότι το κινητό είναι στην τσέπη μέσα). Γενικά, μάλλον τον πετυχαίνω διαισθητικά.

ΥΓ. Έχεις όντως ιδιαίτερη συναισθηματική νοημοσύνη. Το ξαναείπα (.....νομίζω...!?)
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9