Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 198 10
Sex Studio
162645
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεφτηκα και εγω την πολυσυζητημενη κοπελα τον τελευτεον ημερον, την αλεξ η αλεξανδρα που προτιμα αυτη. εφοδιασμενος λοιπον με ενα 30ε οχι τοσο λογο κρισης αλλα με σκοπο νε περασω με το απλο προγραμμα, μπηκα στο στουντιο οπου με υποδεκτηκαν τσατσα και κοπελα με πολυ ευγενια θα ελεγα, χωρις να το πολυσκεφτω αφου ηταν σχεδον στοχευμενη καταθεση περασα μεσα στο αριστερο δωματιο με το τσακουζι. στο 3-4 λεπτο ηρθε και η αλεξανδρα, εντυπωσιακη κοπελα εκ πρωτης οπψεως, οντως πιπινη με τεραστια βυζια περναμε στο κομματι συνεννοηση, καταλαβενη τα βασικα αλλα δεν καταλαβα αν μιλαει αγγλικα γιατι την ρωτησα κατι και δεν μου απαντησε, οποτε ας βελτιωση τα ελληνικα της λιγο και θα ειναι μια χαρα, παμε και στο ζουμι, περασμα καποτας με το στομα χωρις να χρησημοποιηση τα χερια, πιπα βαθια με πεντε ,εξι γλυψιματα στα κακαλα δεν το περιμενα αυτο και μου αρεσε, στην πρωτη σταση που καναμε ανεβηκε απο πανω, και ενω εγω επιανα τα βυζια της τα οποια ειναι καταπληκτικα στην αφη τους αυτη χοροπηδουσε χωρις υπερβολες πανω στο πουτσο μου, τελος στα τεσσερα οπου τελειωσα με σφυροκοπημα (αντεχη τρελο σφυροκοπημα, βαρατε αβερτα εκει) θα τιμιθει σιγουρα στο μελλον και σε αλλα προγραμματα, αυτα απο εμενα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Άλεξ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού