Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη σήμερα στην άρτι αφιχθείσα Άλεξ, πολύ γλυκό πιπινάκι από τη Βουλγαρία. Την φωνάζουν και Έλλη ίσως να είναι και το πραγματικό της, αλλά αυτό μικράν σημασία έχει.

Πάρα πολύ γλυκιά και πρόσχαρη, σαλοναρίστηκε με τις βυζάρες της όξω φόρα παρτίδα, ψηλή 1,70+ μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί και πλατύ χαμόγελο σαν μοντέλου. Μεγάλες φυσικές βυζάρες και τέλεια κωλάρα συνέθεταν το κατά τα άλλα πάρα πολύ σφριγηλό κορμί της. Ήμουν βεβαίως ήδη ψημένος από τις χθεσινές φωτογραφίες της οπότε με συνοπτικές διαδικασίες πλήρωσα το 30ευρώ και πέρασα στο φάτσα κάρτα μεγάλο δωμάτιο του καταστήματος.

Καινούργιος φωτισμός στο στούντιο σε απόχρωση κόκκινου - πράσινου, έδωσε πραγματικά άλλη ατμόσφαιρα, ενώ τα καινούργια πλέον στρώματα που ήταν πλαισιωμένα από τριζάτα πεντακάθαρα σεντόνια έδιναν μία ξεχωριστή λάμψη στο κατάστημα.

Το μωρό ήρθε εντός ολίγου το ίδιο χαμογελαστό και ευδιάθετο όπως το άφησα στο σαλόνι, το πήρα αμέσως στην αγκαλιά μου και το χόρτασα με τα χάδια μου σε όλο το κορμί του καθώς και με τα φιλιά μου μέχρι τον λαιμό της όμως καθώς στο πρόσωπο δεν άφησε, πράγμα που έγινε απόλυτα σεβαστό από μέρους μου.

Επίσης έτσι στα όρθια μου γύρισε την κωλάρα της και της έτριψα τον γυμνό μου πούτσο πάνω στα κωλομάγουλά της, ενώ φορούσε ακόμη το στριγκάκι της, και έχοντας πλέον πλήρη στύση, ξάπλωσα στο κρεβάτι για να με περιποιηθεί περαιτέρω.

Πέρασε με αριστοτεχνικό τρόπο με το στόμα το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πολύ καλή ολιγόλεπτη όμως πίπα, ενώ δέχθηκε με ευχαρίστηση το δάχτυλό μου στην πίσω τρυπούλα της. Στην συνέχεια με καβάλησε για το cow girl, όπου πραγματικά το μωρό σε αυτή τη στάση έδωσε τα ρέστα του, και την απόλαυσα πραγματικά και μάλιστα για ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα, συμμετέχοντας αδιάκοπα, παρακαλώντας ο χρόνος να κυλήσει όσο πιο αργά γίνεται.

Η συμμετοχή της ήταν εξίσου καλή και στο στήσιμο στα 4, που ήταν η επόμενη στάση, η αίσθηση από το σφιχτό της μουνάκι ήταν μοναδική και το σφυροκόπημα που δέχθηκε ευχαρίστως ήταν αδιάκοπο.

Μια που είχα την πληροφορία ότι δέχεται χύσιμο στο σώμα της, αφού της έκανα το σχετικό νόημα που το κατάλαβε, γύρισε στα πλάγια σήκωσε ψηλά το ένα της πόδι αποκαλύπτοντας τελείως και τις διό της τρυπούλες και εγώ αφού έβγαλα το προφυλακτικό έβαλα το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού μου χεριού στην πίσω τρυπούλα της και με το δεξί μετά από λίγες παλινδρομήσεις της τα έδωσα πάνω στον μηρό της προσέχοντας βέβαια να μην λερώσω καθόλου τα πεντακάθαρα σεντόνια, όπως και έγινε. Ήταν πολύ δυνατό το χύσιμο μιας που η κοπέλα φρόντισε να με φορτώσει για τα καλά με τα γλυκά της καμώματα, και κοιτώντας τα αναφώνησε…πολλά παιδιά…,Μεγάλο χαμόγελο και ήταν όντως πολλά, και αφού την είπα να μείνει ακίνητη της τα σκούπισα με ένα κομμάτι χαρτί, δίνοντας την μετά σε εκείνο το σημείο ένα φιλί.

Χαμόγελα και αποχαιρετισμός με μακρινά φιλάκια, και αποχωρώντας δεν παρέλειψα να δώσω και τις καλές μου εντυπώσεις στην μαντάμ, που είναι μία από τις συμπαθέστερες που έχω γνωρίσει.

Πέρασα πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ σύντομα σκοπεύω μα ξαναπεράσω. Για μένα ένα από τα καλύτερα new entry που θα έχω να θυμάμαι.ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Άλεξ
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια