Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363407
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έπειτα απο ενα δυο μέτριες εμπειρίες με άγνωστα γιά μένα στουντιοκόριτσα αποφάσισα να σταματήσω γιά λίγο τα πειράματα και να προσανατολιστω σε γνωστές επιλογές.Αυτό βεβαια δεν κρατησε πολυ μιας και το ντουέτο Σασα- Μελίντα στην Κατεχάξη μού κινησε την περιέργεια.Ο χώρος γνωστός ,έχει περιγραφει και σε άλλη επίσκεψη.Κεντρικό σημείο ,ανεβαινεις σκάλες για να φτάσεις στον πρωτο όροφο αν αποφυγεις τους πιτσαδόρους δίπλα Η κυρία στην υποδοχή οπως πάντα ευγενέστατη,προσφέρεται κάθε φορά να κεράσει ποτάκι .Στο σαλόνι ο χωρος πολύ καθαρός περιποιημένος ,ζεστός χωρίς υπερβολές.Σημερα για Τετάρτη αργάμιση ειχε κινησούλα το μαγαζι και σ αυτο υποθέτω έπαιζε ρόλο τα κορίτσια.Περιμένω λίγο και εμφανίζονται και οι δυο.Μελιντα Μελαχρινός πιπιναρος Σασα ξανθό μωράκι όλο υποσχέσεις.Και οι δυο ευδιάθετες χαμογελαστέςΓια να πω την αλήθεια αν ημουν σε διαφορετική φάση θα διάλεγα και τις δύο αλλά προτίμησα Μελίντα γιατι ηταν πιο πολύ στα μετρα μου.Για να σας βάλλω στο κλιμα η Μελιντα ειναι ένας μελαχρινός πιπίναρος γυρω στα 20,υψος 1.68-1.70 φυσικότατο σώμα πιπινιού με πολυ ωραίες αναλογίες,πεταχτό σφιχτό στηθος , μακρυα ισια μαλλία και πολυ ωραίο γλυκό προσωπάκι.Στο σαλόνι σε κερδίζει αμμέσως.Μπορείς να την χαρακτηρίσεις σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που όμως δεν ξεκολλάς απο πάνω του και θέλεις να το φας ολοκληρο.Προγραμματάκι απλο για αρχη με 50 και εισοδος στα ενδότερα.Το δωμάτιο άριστο,πολύ καθαρό με σεντόνια που μάλλον τ αλλάζουν κάθε φορά με ντουζιέρα ,σφραγισμένη πετσέτα και ολα τα υπόλοιπα παρελκόμενα.(Γενικά στην ξενοδοχειακη υποστήριξη η αλυσίδα δίνει ρέστα.Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω αν εχει και WIFIΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο.Γενικά δεν ημουν fun της αλυσίδας ,παντα ειχε εμφανίσιμες κοπέλλες αλλα με μετρια συμμετοχή ,τωρα ομως με )Σε λιγο εμφανίζεται και η μικρη με την ίδια διάθεση με πρίν.Απο εκει και πέρα ειναι δυσκολο να περιγραψω το τι επακολουθεί.Απίστευτη ενέργεια φιλιά χάδια παντού,περιποίηση @@,πολύς χρόνος σε προκαταρκτικα χωρίς βιασύνη.Δεκτική σε οτι ζητήσεις .κολλάει πάνω σου δίνοντας σου μία απίστευτη αίσθηση οτι δεν την βλέπεις για πρώτη φορά.Απο καθαριότητα αψογη,θελεις να την φας ολοκληρη.
Παιρνει πρωτοβουλίες,αλλάζει στάσεις και γενικά κανει τα πάντα για να περάσεις καλά.Απίστευτη αίσθηση οταν εισαι μέσα της ειδικα όταν συνειδειτοποιείς τι πιπίναρο έχεις στο κρεβάτι.Παρ όλο που ημουν αρκετα κουρασμένος και δεν τελείωνα με τίποτα, το μωρο, μου έφτιαξε την διάθεση.
Ειναι απο τις μετρημένες κοπέλες που δεν βασίζονται μόνο στην εμφάνιση αλλά παρέχουν και σωστές υπηρεσίες.Επαγελματίας 100% που για πιπίνι ειναι λιγο σπάνιο.Μετά το τέλος κουβεντούλα μεσα στι ιδιο κλίμα και ανανέωση του ραντεβου μετά απο φιλιά εκατέρωθεν .Ελπίζω να μην αλλάξει.Εννοείται οτι θα την ξανασυναντήσω μιας και κάτι μου λέι οτι η επόμενη φορα θα ειναι ακόμα καλύτερη,κυρίως απο πλευράς μου .
Μαύρο στον φωτογράφο για τις φωτο του άλλου site (απο κοντά ειναι ακόμα καλύτερη)
Το πάρκιγκ πολύ ευκολό το βράδυ ,μάλλον δυσκολο το πρωί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Μελίντα
Υπηρεσίες
toshmagic
Νέο Μέλος
97
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2012
Φιλτατε συναγωνιστη η κριτικη σου ειναι καπως υπερβολικη.Επειδη συναντηθηκα και εγω με την κοπελα την εμπειρια μου μαζι της θα την χαρακτηριζα μετρια.Συμφωνω οτι ηταν καθαρη και ευγενικη.Οσο για την περιποιηση στα @@ ηταν τυπικη και η πιπα της μετρια με ελαχιστο δοντι.
13 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ισως να μην λειτουργει το ίδιο πάντα.Η ενθουσιώδης κριτική μου προέκυψε απο το γεγονός οτι το προσπάθησε πολύ το θέμα (υπήρχε βέβεαια χημεία από την πρώτη στιγμή),ειχε φοβερή διάθεση και για τα μέτρα τα δικά μου καλή τεχνική.Καλά κάνεις πάντως που το αναφέρεις ,ανεβασε και την δική σου κριτική,
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2