Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 93 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτερα απογευμα και μετα απο βολτα στον βαρδαρη μπηκα στο οικημα οπου δουλεβε η Αντριανα η τσεχα Χμμμ; Καλο το μωρο με μεγαλα βιζα και προστηχη φατσα ξανθο μαλι ωραιο κολαρακι, λογο κρησης πηρα το προγραμμα τον 30.
Περναω στο δωματιο που ηταν καθαρο απο ολες τις αποψεις και περιμενω το μωρο.Το κλασικο που ακους τα βηματα τις κοπελας με τα τακουνια να πλησιαζει στο στο δωματιο και λες για να δουμε τι θα γινει τωρα θα περασουμε καλα η θα εναι καμια φολα. Περναει μεσα η Αντριανα χαιρετουρες κλπ και ξεκιναμε τα τριψιματα μιλαμε πως το κοριτσι το κατεχει το αθλημα βιζοσκαμπιλα φιλακια δακτιλα κτλ, περασμα καποτας και εδω ξεκιναει το καλο. Ο πουτσος μου ηταν στο 40% και σε κανα 2 λεπτα 100%, τις λεω μπορεις να τον παρεις ολο μεσα χωρις να μιλησει τον κεντραρει και παρτον μεχρη τα αρχιδια για πρωτη φορα απο πουτανα εξαφανιστηκε. Εχω παρει την Νταιανα την μολδαβεζα που εχει βαθη λαρυγγι αλλα δεν τον εφτασε ποτε στο τερμα οπως η Αντριανα μεχρι τα αρχιδια. Εχω παρει αρκετες επαγγελματιες και αρκετες γκομενες καμια δεν μου τον καταπιε. Το πουτανακι ειναι απιστευτο η γκαβλα μου ειχαι κτυπησει κοκκινο και της λεω εαν εχει καταπει και αλλη τετοια πουτσα και τι μου λεει το πουτανακι με τρελανε οταν μου το ειπε αυτο. Μου λει θελεις να στον ξαναπαρω ετσι και λεω ναι μου τον καταπιε κανα 4 φορες ακομα και ηρθε το τελος με πιπα χωρις να γαμισω τιποτα αλλο εκτος το λαρυγγι της η αληθεια ειναι οτι καπου ζοριστικε σαν να το πληγωσε με τα λαριγγοματα που εκανε και αρχισε να βιχαει και να κανει σαν κατι να εχει ο λαιμος της.
Ενα ξερω τετοια deepthroat πιπα δεν μου εχου χανακανει ποτε ακομα την σκεφτομαι και θελω να βρω χρονο να την ξαναπαρω η Αντριανα ειναι αστερι την επομενη φορα της της σκισο το μουνακι εαν δεν με προλαβε κανενας αλλος συναθλητης χαχαχαχα.
Εκατσα περιπου 15 λεπτα μεσα και τις λεω οτι θα γραψω στο νετ για αυτην και με μου λει με ανχος εσυ ηθελες να στον παρω ετσι και τελειωσες με πιπα δεν φταιω εγω, τις λεω περασα τελεια και αυτην ειναι η αληθεια τελικα με εκανε να φυγω με χαμογελο και να μην κλαι τα 30 γιουρια σαν καποιες αλλες που μας δουλευουν.
Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική