Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κατάθεση πριν από καιρό στο υπέροχο πλασμα που στο γνωστό site ονομάζεται Elisa!
Πηγα λίγο μετα τις 20:00 για να μην έχει κόσμο! Και όντως δεν είχε! Βλεπω το μωρό τρελαινομαι σκαω το παράβολο των 40 και μπαίνω μέσα! Η τσατσα μου δίνει το το τελευταίο δωμάτιο με το τζακούζι! Οντως πολύ ωραίο και καθαρό δωμάτιο! δεν αργεί να έρθει το μώρο! Μετρίου αναστήματος χωρίς τα τακούνια, ωραία ματάκια, με τέλεια χείλη, Λευκό δέρμα με ωραία επιδερμίδα. Απο στήθος όσον αφορά το μεγεθος ήταν ικανοιποιητικό - δεν ειμαι τρελος fun του στήθους! Γενικα ο΄τι βλεπετε στις φωτος!Αν και ειμαι fun του μοντελε κορμιου - τυπου τζέσυ - και ο σωματότυπος της ηταν αρκέτα ικανοποιητικός! Μπηκε στο δωμάτιο με ένα ευχάριστο χαμέγελο! Μετά απο λιγο ζεστεμα ο γύπας μου άρχισε να πεταέι (χαχαχα). Πέρασμα προφυλακτικού σαν κάλτσα (με πονεσε λιγο)! η Φυσαρμόνικα ήταν σε πολύ κάλο επιπεδο με καλο ρυθμο, προσπάθειες για deep και έδειχνε να θέλει να με ευχαριστήσει!! Ανέβηκε από πάνω και χορός ηταν τύπου έντονου blues (χαχα)!Την γυρνάω από κάτω με τα πόδια στους ώμους μου! Εκει άρχισε το χασαποσέρβικο (χαχαχα) Έδειχνε να το ευχαριστίεται! Γυρισμα στα πλάγια με ρυθμους heavy metal! Μετά απο ενα 5 λέπτο έρχεται και η κατάθεση στο στοματάκι με την απαραίτητη προφύλαξη! Γενικα πέρασα αρκετά καλά και θα την ξανατιμήσω!
Αν με άφηνε το σύστημα
Εμφάνιση κοπέλας 8
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου 8
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7 με ζάλισε να πάρω πιο ακριβό πρόγραμμα
Πρόσβαση/Parking 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 8

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελίζα
Μέλος
7