Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 118 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
205502
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
καλησπερα ειδα στο ιντερνετ το στουντιο, μου αρεσε η αμαντα και επισκεφθηκα τον χωρο, προσβαση με μετρο πολυ κοντα, υποδοχη πολυ καλη, χωρος πεντακαθαρος, επελεξα ως λατρης των κατω ακρων ποδολαγνεια, μπηκα στο δωματιο πολυ καλος χωρος και στα ενδοτερα, αν και περιμενα αξιζε, ηρεθε η αμαντα κουκλα ωραιο σωματακι, υπεροχα πατουσακια μεταξενια επιδερμιδα εκτος των ποδιων γευτηκα τις πεντακαθαρες τρυπουλες της ημουν αρκετα αγχωμενος αλλα η αμαντα ειναι αστερι στην συμπεριφορα καταλαβε τι ηθελα και ειχε το πανω χερι οπως ταιριαζει σε μια κυρια, εξαλου παιχνιδι ειναι και δεν υπαρχει παρεξηγηση, μου αρεσε που μ εφτυσε και ηταν απαιτητικη, γευτηκα τα ποδαρακια της και περασα τελεια, παρολο που ντρεπομουν με ξεμπλοκαρε και τελειωσα στα υπεροχα ποδια της. μετα συζητησαμε γενικα, την συνιστω ανεπιφυλακτα, οπως και το στουντιο γιατι περασα υπεροχα και ικανοποιησα το βιτσιο μου, θα το ξανακανω στο ιδιο στουντιο. υπηρχε και μια αλλη κουκλαρα η κατερινα και την επομενη φορα θα το δοκιμασω και με τις δυο. φιλακια πολλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού