Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203794
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεύτερη φορά με τη Τζοβάνα και αυτη ήταν πολύ καλύτερη. Στην πρώτη συνάντηση, δεν έγραψα κάτι, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος για ότι γράψω. Η πρώτη φορά λοιπόν, ήταν υπέροχη. Η δεύτερη; Μου πέταξε τα μάτια έξω.
Υπήρχαν 2 κοπέλες διαθέσιμες. Η Νταίζη και η Τζοβάνα. Κορμιά σπαθιά και οι 2, αλλά είχα πάει για Τζοβάνα και μετά από αρκετή σκέψη, την προτίμησα. Ήμουν ανάμεσα στη Τζοβάνα ή και στις 2. Η κυρία της υποδοχής με βοήθησε αρκετά στην τελική επιλογή μου.
Περιττό να αναφέρω πως από το σαλονάρισμα, είχε αρχίσει η ανόρθωση!!!
Επιλέγω πρόγραμμα με 69 και αφού παίρνω τη πετσετούλα κατευθύνομαι για το δωμάτιο.
Πριν προλάβω να τελειώσω με το ντουζ, μπαίνει η Τζοβάνα και μου ορμάει. Άρχισε τα παιχνίδια με τα χέρια και τη γλώσσα και με μιας, εξαφανίζει το τιμημένο λάβαρο. Σαν να είχε χρόνια να δει κάτι τέτοιο. Με πιπώνει στη ντουζιέρα για λίγο και παίρνει τη πετσέτα να με σκουπίσει.
Σκούπιζε, χούφτωνε, γλωσσόφιλα βαθιά έδινε, τα είχα χάσει. Δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει. Πάμε στο κρεββάτι και είναι η σειρά μου να την περιποιηθώ. Αρχίζω από πάνω και κατεβαίνω σιγά σιγά προς τα κάτω. Να σημειώσω πως έχει απίστευτο κορμί και κάνει τρομερά σπασίματα και κουνήματα (σαν την Ντέλια) Ενώ κάνω τη δουλειά μου με γλώσσα και με χέρια, εδειχνε ότι πραγματικά το ζούσε έντονα, αφού καταλάβαινα πως είχε υγρανθεί τόσο πολύ που ήταν σαν squirt. Εν τω μεταξύ, έσπρωχνε το κεφάλι μου με τα χέρια της και με πίεζε και με τα πόδια. Σε λίγο γυρίσαμε σε 69 και έκανε κι αυτή τα δικά της, ώσπου παραλίγο να γίνει το μπαμ. Το κατάλαβε και έκοψε λίγο. Εγώ συνέχιζα κανονικά. Θα είχε περάσει κάνα μισάωρο στα σίγουρα.
Φτάνει μου λέει, σε θέλω μέσα μου. Ανεβαίνει επάνω μου και αρχίζει την ιππασία και τα κουνήματα. Εγώ να φιλάω στήθια και να ρίχνω μπάτσους στα κωλομέρια της.
Ύστερα γυρίσαμε στο πλαγιαστό και δούλευα με πιο γρήγορο ρυθμό, ώσπου και πάλι έφτανα. Ξαφνικά σηκώνεται και πάει προς το νιπτήρα. Παίρνει θέση, ακουμπώντας τη πλάτη στο καθρέφτη και εγώ στα όρθια να αρχίζω ξανά το σφυροκόπημα. Σε αυτό το σημείο, έρχεται το αποκορύφωμα με τρομερή ένταση. Με το ζόρι με κρατούσαν τα πόδια μου.
Ξαπλώσαμε για λίγο μιλήσαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη φορά.
Μόλις έφυγε απ το δωμάτιο, έκανα ένα καυτό ντουζ για να συνέλθω και πήρα το δρόμο του γυρισμού.
Με λίγα λόγια η σημερινή συνάντηση ήταν μια από αυτές που θα θυμάμαι.
Το μόνο αρνητικό που ΄χει η Τζοβάνα, είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά αυτό ξεπερνιέται πολύ γρήγορα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζοβάνα
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
97
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Ettore, Eisenfaust και 8 άλλα μέλη