Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154667
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ο χώρος ωραιος και καθαρός
Η εισοδος ειναι λιγο σκοτεινη και θυμιζει λιγο λαβυρινθο στο στουντιο.Τα δωματια του ηταν ομως οk.Ηταν καθαρό και εξοπλισμενο σωστα με ντους.
Το παρκαρισμα σχετικα εύκολο σε στενο διπλα
Ελεγα από τυχη μηπως ηταν η Στεφανια η μιλφαρ με τις βυζάρες αλλά πετυχα την Αλεξάνδρα.Αλλη μιλφαρα!Βυζάρες και κωλαρα στο φουλ.Στην αρχη με φιλησε στο στήθος και με χαλαρωσε με τα χαδια της μεχρι να μου τον πάρει και να τον βαλει αναμεσα στις βυζαρες της.Η πιπα της μαστορικη αλλά δεν χορτενα να παιζω με τα βυζομπαλα της!Μετά ηρθε απο πάνω,κλασικα και οταν ενιωθα το τελειωμα τη στηνω γρηγορα στα τέσσεα και την αρχιζω ποτε στο γρήγορο πότε αργο.Εβγαζε βογγητα και γουσταρα πιο πολύ ετσι οπως κουνιονταν και οι βυζοι της
Πριν φυγει η φοβερη Τσεχα μιλφαρα με φίλησε στο μαγουλο και με χαιρετισε
Η εισοδος ειναι λιγο σκοτεινη και θυμιζει λιγο λαβυρινθο στο στουντιο.Τα δωματια του ηταν ομως οk.Ηταν καθαρό και εξοπλισμενο σωστα με ντους.
Το παρκαρισμα σχετικα εύκολο σε στενο διπλα
Ελεγα από τυχη μηπως ηταν η Στεφανια η μιλφαρ με τις βυζάρες αλλά πετυχα την Αλεξάνδρα.Αλλη μιλφαρα!Βυζάρες και κωλαρα στο φουλ.Στην αρχη με φιλησε στο στήθος και με χαλαρωσε με τα χαδια της μεχρι να μου τον πάρει και να τον βαλει αναμεσα στις βυζαρες της.Η πιπα της μαστορικη αλλά δεν χορτενα να παιζω με τα βυζομπαλα της!Μετά ηρθε απο πάνω,κλασικα και οταν ενιωθα το τελειωμα τη στηνω γρηγορα στα τέσσεα και την αρχιζω ποτε στο γρήγορο πότε αργο.Εβγαζε βογγητα και γουσταρα πιο πολύ ετσι οπως κουνιονταν και οι βυζοι της
Πριν φυγει η φοβερη Τσεχα μιλφαρα με φίλησε στο μαγουλο και με χαιρετισε
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ναι κι εγώ νομιζω ότι ήταν στο Μιχ Βοδα --- 192 ? ...