Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 198 10
Sex Studio
162645
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Τη Νικολ τη θυμομουν απο το Ανδρεου Γεωργιου 4 που ειχε εμφανιστει,αλλα γενικα δε με ειχε εντυπωσιασει ποτε εμφανισιακα.Παρ'ολα αυτα διαβαζα τις πανηγυρικες κριτικες ολων των συναγωνιστων και αποφασισα να τη δοκιμασω.Αρχικα απο εμφανιση δε μου αρεσαν τα χειλια της καθολου,κακος σχηματισμος (να παει να βρισει τον πλαστικο της),μετριο προσωπο γενικα,καλο κορμι για την ηλικια της,σιγουρα περναει τα 50,βυζι τουμπανο (σιλικονη στο φουλ) με αρκετα καλο σχημα,καλουτσικος κωλος.Στα του αγωνα ,πηρα το προγραμμα των 50 ευρω με γυμνο στοματικο,η ευγενεστατη τσατσα μου εδωσε πετσετα,εκανα ντουζακι και περιμενα τη Νικολ.Μπηκε μεσα ευδιαθετη,μου αρχισε τα χαδακια και τα φιλακια παντου,βαθυ αρκετα υγρο τσιμπουκι χωρις καραμπαλικινγκ (δεν το επεδιωξα-ζητησα),απο πανω μετα αυτη,επειτα πισωκολλητο,ιεραποστολικο και τελειωμα στο στηθος της.Συνολο κανενα τεταρτακι πανω-κατω.Οκ δε λεω,ηταν δεκτικη σε ολα,αλλα ολο το σκηνικο καπου με χαλασε,μου φανηκε η συμπεριφορα της πολυ πλαστικη να πω,εντελως επαγγελματικη διχως ιχνος gfe καταστασης,μιλησαμε λιγακι στο τελος και μου ειπε οτι τον τελευταιο καιρο δουλευε στο πλατινουμ κι επειδη δεν ειχε δουλεια ξαναγυρισε στα στουντιο.Επισης ειπε οτι χωρις σεξ δεν αντεχει ουτε 2 μερες,την φερνει συγχηση και νευρα η αγαμια...!!! Ετσι ακριβως ειπε.Γενικα το συμπερασμα ειναι οτι εχω προσωπικα περασει τοσα χρονια στα μπουρδελα της πολης πολυ καλυτερα με αλλες κοπελες στο κοντινο ή μακρυνο παρελθον και νομιζω οτι τη Νικολ θα την ξεχασω γρηγορα.Δε θελω να επηρεασω εννοειται κανεναν (αυτο ελειπε) αλλα προσωπικα δε θα τη ξαναδοκιμαζα τη Νικολ.Ειναι γυναικα που δεν βγαζει την καυλα που θελω και φυσικα εμφανισιακα δεν ειναι του στυλ μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού