Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580451
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ΚουλΚουλ H επίσκεψη έγινε την Παρασκευή το απόγευμα αλλα λόγω έλλειψης χρόνου, γράφω τώρα την κριτική. Σπασίκλας Μετα απο αποτυχημένη τσάρκα στα στενά της Φυλής (όπου όλα τα μαγαζάκια ήταν κλείστα) αποφάσισα στον γυρισμό στο σπίτι να κάνω και ένα πέρασμα απο εδώ. Είχα καιρό να πάω σε στούντιο μιας και τα οικονομικά μου είναι πλέον άσχημα οπότε ήμουν κάπως διστακτικός.

Μπαίνοντας με χαιρέτησε η ψηλή τσατσά και με ρώτησε αν ήθελα κάτι να πιώ. Ο χώρος είναι συμπαθητικός και ευχάριστος και το στούντιο διαθέτει δύο δώματια συνολικά. Οι κοπέλες που δούλευαν ήταν η Έμιλύ και η Γαβριέλλα. Η πρώτη είναι μικροκαμωμένη αδύνατη καστανομάλα με ηλιοκαμμένο μπρούτζινο δέρμα και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο. Η υπηρεσία με είπε οτι είναι απο Βενεζουέλα. Η Γαβριέλλα είναι πιο ψηλή, λίγο πιο νταρντάνα απο την Έμιλύ, με ωραίο πρόσωπο και η υπηρεσία είπε οτι είναι Ελληνίδα. Τελικά επέλεξα την Έμιλύ, μιας και δεν βρίσκεις συχνά petite κοριτσάκια.

Στο δωμάτιο δεν άργησε να έρθει. Έίχα προλάβει να κάνω ντούζ και την περίμενα καθαρός και περιποιημένος στο κρεβάτι. Άρχικά μου έδωσε την εντύπωση οτι δεν μιλάει (και οτι η κατάθεση θα πήγαινε χαμένη) αλλα τελικά κατάλαβα οτι είναι λιγομίλητη μάλλον λόγω χαρακτήρα αλλα αυτό δεν επηρεάζει την απόδοση της. Εξαιρετικό girlfriend attitude με ωραία φιλάκια, χαδάκια, ψαχουλεματάκια και όσο πήγαινε γινόταν όλο και πιο δυναμική. Καλή πίπα, και επίσης καλό στήσιμο σε όλες τις στάσεις, ευγενική και χαμογελαστή έκανε ότι μπορούσε για να περάσω καλά.

Μιλήσαμε λίγο στο τέλος (όπου ήταν πιο ανοιχτή και ομιλητική) και έφυγε αφήνοντας μου μια πολύ καλή εντύπωση ΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
134
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού