Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 833800
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά απο τόσα που άκουσα έπρεπε να πάω. Έχω πάρει σε αυτόν το οίκο άλλες τέσσερις κοπέλες και απο όλες έχω καλές εντυπώσεις. Η μπέτυ είναι μια μεγάλη γυναίκα με άγρια μογγολικά χαρακτηριστικά. Αν δεν έχεις διαβάσει για'υτήν δύσκολα θα περάσεις. Αν ομως διαβάσεις μπαίνεις και περιμένεις να έρθει. Ορισμός της αυταρχικης γκομενας που τη καλομαθαν οι Αθηναίοι να τους φερμάρει και είναι πάντα έτοιμη να στον ακουμπήσει.
Προκαταρκτικά πολύ καλά με μασαζάκι ποδαράτο πάρα πολύ καλό και ποδολαγνεία δίδαγμα. Συνέχεια 69 όπου πήγε αμέσως να βάλει προφυλακτικό στο δάχτυλο της αλλά την απέτρεψα. Εγώ βεβαίως τη δακτυλιασα παντού χωρίς να με αποτρέψει. Έχει πλάκα η γκομενα είναι οποίος προλάβει να χώσει θέλει προσοχή. Ήρθε απο πάνω μου μετα χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς και τελείωσα σε δύο λεπτά. Πάρα πολύ καλή εμπειρία με τη κυρία μπέτυ. Έκατσε κατόπιν όμορφα στο πρόσωπο μου και τη τελείωσα με ένα υπέροχο γλυφομούνι που μάλλον απολαμβάνει με όλη τη ψυχή της. Εύγε και μπράβο άλλες πολύ μικρότερες μας ξεπετάν αυτη τουλάχιστο σέβεται το κάθε cent της συνεύρεσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Σπουδαίος
52
Πόντοι:
2.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού