Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 119 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
206639
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα να επισκεφτώ καιρό το εν λόγω μαγαζί, πήγα την παρασκευή για ένα γρήγορο, μιας και είχα μεγάλες κ..λες... Προτίμησα την Αμάντα στο 4Β γιατί είναι πραγματικά πολύ πορνόφατσα, καβλωτική μέχρι εκεί που δεν παίρνει, το βλέμμα της υπόσχεται πολλά και σε προκαλεί να τη γ...σεις χωρίς έλεος !! Πήρα το απλό πρόγραμμα να ελέγξω όλα τα παραπάνω και .. είναι αλήθεια ! κατάσταστη PSE, πίπα επαγγελματική, κορμάρα στο κρεβάτι, ιππασία αλλά και 4*4 άνετα, τη σφυροκόπησα όχι πάνω από 3λεπτο πριν την κεράσω κρεμούλα δυναμωτική...
Προτείνεται για λάτρεις των καριόλων, των γα..όλων και όσων γουστάρουν να βλέπουν τη γκόμενα να (προσποιείται ότι) γουστάρει την τσαπού τρελλά !! Τον τίτλο μου τον έδωσε η ίδια, που συστήθηκε με αυτό τον τρόπο. Αν δίνει και κουλουράκι, θα γίνει η αγαπημένη μου...
Προτείνεται για λάτρεις των καριόλων, των γα..όλων και όσων γουστάρουν να βλέπουν τη γκόμενα να (προσποιείται ότι) γουστάρει την τσαπού τρελλά !! Τον τίτλο μου τον έδωσε η ίδια, που συστήθηκε με αυτό τον τρόπο. Αν δίνει και κουλουράκι, θα γίνει η αγαπημένη μου...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2012
χα χα χα πήρες την φωτογραφίας της που γράφει πάνω αυτό.....
n.smirni76
26 Μαρτίου, 2012
δε δίνει δυστυχώς...
lagonisian
26 Μαρτίου, 2012
50 ευρώ για τρία λεπτά?
lagonisian
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3