Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 179 10
Sex Studio 526771
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κοπελα εμφανισιακα ειναι απο τις ομορφοτερες παρουσιεσ στον χωρο.Ειναι πολυ εντυπωσιακη.Εχει κουκλιστικο προσωπο και σε συνδιασμο με το ακρως σεξουαλικο κορμι της υποσχεται τα παντα στο δωματιο.Την εχω επισκεφθει αρκετες φορες με τελευταιαστις 24 Μαρτιου.Στο δωματιο ειναι εκρηκτικη.Κανει υπεροχη πιπα και φοβερο πρωκτικο.Για εμενα ειναι ενα τρομερο θηλυκο με ατελειοτη σεξουαλικοτητα προσχαρη και ευγενικη.Το δωματιο καθαρο και η υπηρεσια ευγενικη.Σιγουρα θα την ξανα συναντησω για τον καταπληκτικο ερωτισμο που βγαζει,και για το οτι δεν βιαζετε και ειναι τελεια.Να εισαι καλα Γαβριελα'ΧαμόγελοΧαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜοσχατο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2012
Ρε φίλε σοβαρά??? έχεις χτυπήσει φλέβα χρυσού τυχεράκια!!! πες μας κι΄άλλα!!!!
25 Μαρτίου, 2012
Λοιπον παρακολουθω απο χθες το κολλημα που εχεις φαει με την παρτυ μου καλο μου..Γραφεις καταρχας μια ανυπαρκτη χωρις επιχειρηματα κριτικη και μετα οπου βρεις καλη κριτικη μου δυσφιμιζεις το ονομα μου και τους πελατες μου. Επειδη εχω καταλαβει πολυ καλα ποιος εισαι και για ποιο λογο τα κανεις αυτα και προς τι το κολλημα ακου δυο πραγματακια. Πρωτον και κυριον εισαι απαραδεκτος που ηθλες να κατσεςι στο δωματιο μιση ωρα κοντα παιρνοντας απλο προγραμμα επειδη δεν σου σηκωνοταν και μου ηθελες και φουλ. Αυτα πολυ απλα δεν γινονται. Εννοειται οτι δεν μπορουμε να εχουμε χυμεια με ολους και να ταιριαζουμε με ολους. Εσυ εχεις φτασει στο αλλο ακρο επειδη δεν περασε το δικο σου καθεσαι τωρα και ασχολεισαι με μενα. Ελα ξεκολλα λιγο κα αραξε βγες για κανενα καφεδακι εξω εχει και ωραιο καιρο να συνελθεις και βγες λιγο μπροστα απο το pc γιατι μου φαινεται εχεις καψει κυταρρα!

* Θα παρακαλουσα τουσ διαχειριστες του site ν δειξουν κατανοηση και αν δημοσιευσουν αυτο το σχολιο για να ακουστει και η δικη μου πλευρα και λιγο σεβασμο στις κοπελες που κανουν αυτη την δουλεια. Επειδη καποιος πληρωνει εστω 50 ευρω δεν σημαινει οτι ο αλλος γινεται κτημα του και πρεπει να εκπληρωνει οτι γουσταρει ο αλλος. Καλως η κακως υπαρχουν καποιοι κανονες που πρεπει αν τηρουνται για να πορευονται ολα τα μαγαζια σωστα. Ακου εκει μου ηθελες φουλ και μιση-μια ωρα στο δωματιο με 50 ευρω!

Γαβριελα απο Πειραιως 193
(Updated: 25 Μαρτίου, 2012) 25 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλλον εσύ έχεις κολλήσει που κάθεσε και γράφεις μούφα κριτικές.
Εγώ απλά ενημερώνω τους φίλους μου στο site για να προσέχουν.
Αύριο θα πάω για καφεδάκι!
(δεν έχεις ιδέα ποιός είμαι)
25 Μαρτίου, 2012
Έλα αγοράκι σχόλα λίγο σε έχει κάψει που σε διωξαμε κλοτσιδων από το δωμάτιο για αυτά που έκανες και όχι μόνο αυτό αλλά είσαι και νούμερο που μας απειλησεις ότι αν δεν σε τελειώσω θα γράψεις άσχημη κριτικη γιατί μπορείς επειδή είσαι στους τόσο αξιολογιτες εδώ μέσα!Δεν το ξέραμε ότι όσοι γράφουν κριτικη πρέπει να έχουν πηδηξει ότι πληρώνετε για να γίνουν πιστευτοι χοντρουλη!!
25 Μαρτίου, 2012
εξω οι πουτανες από το site.
25 Μαρτίου, 2012
δηλαδή θελεις να γραψεις κατι , μια κριτική , μια γνώμη , οτι νομιζεις τελος παντων και πρεπει να ΄χεις και τη πουτανα να σε βρίζει?? , ήμαρτον ρε ήμαρτον...
25 Μαρτίου, 2012

όσο πιο πολλά γράφεις τόσο καταλαβαίνουν όλοι πόσο μούφα είσαι...
σημ.:
1.δεν έχεις ιδεά ποιος είμαι
2.το να αποκαλείς εσύ κάποιον χοντρούλη είναι το ανέκδοτο της ημέρας
25 Μαρτίου, 2012

εκτός βέβαια αν αυτός τον οποίο αποκαλείς "χοντρούλη" είναι 160 κιλά οπότε έχεις δίκιο: για τα δεδομένα σου χοντρούλης είναι... Μεγάλο χαμόγελο
25 Μαρτίου, 2012
Όλες οι γνώμες και οι κριτικές δεκτές αλλά όχι όταν γράφονται υπό τέτοιες συνθήκες όπου του φίλου σας εδώ που έκανε ότι έκανε και μετά απείλησε κιόλας με δυσφήμιση.Τωρα ότι άλλη κριτικη υπαρχει είναι δεκτή και αν έχει και ανάλυση και επιχειρήματα ακόμα καλύτερα
ΥΓ: Πουτανα να πεις οποία γυναίκα μεγαλώνει παιδιά χωρίς ανατροφή και τρόπους και φτάνουν στο σημείο να μιλάνε άσχημα και να μην σέβονται καλό μου
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9