Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 101 10
Sex Studio 109833
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Εφη εχουμε βρεθει δεκαδες φορες και δεν εχω βαρεθει ουτε μια φορα γιατι η κοπελα
1) τα δινει ολα και
2) θα σου κανει κατι καινουριο καθε φορα
Επελεξα το ντουζακι των 70 ευρω με την κοπελα απο την ευγενεστατη τσατσα και το γουσταρα καθε λεπτο!
Δεν αργησε να ερθει η εφαρα και αφου εβγαλε τα σεξυ κοκκινα εσωρουχα της, ΑΡΧΙΣΑΜΕ που λεει και ο βενιζελος!Κουλ
Την εστησα στα 4 και εβαλα την πουτσα μου αναμεσα στα κωλομερια της και αρχισα να τον τριβω και να τον χτυπαω στην κωλοτρυπιδα της!Μετα απο μερικα γλυψηματα και ρουφιγματα στα βυζακια της, αποφασισαμε να μπουμε στο ντουζακι!
Πολυ γκαυλα η ολη φαση με τριψηματα με το υγρο σαπουνι σε ολο της κορμι και στην απιθανη κωλαρα, αποφασισε να μου παρει μια πιπα μεσα στο ντουζ!Μετα αρχισε το σεξ μεσα στο ντουζ και εξω απο αυτο,στα 4, στα ορθια και πως κρατηθηκα και δεν εχυσα απο την γκαυλα ενας θεος ξερει!!Μεγάλο χαμόγελο
Στη συνεχεια αντι να ξεπληθουμε, η εφαρα με τραβηξε να συνεχισουμε το σεξ πανω στο κρεβατι!!με εναλλαγη στασεων που μονο με την εφαρα γουσταρω και εχω κανει σε στουντιο, απο πανω αυτη σε φαση cowgirl,reverse cowgirl,στα πλαγια,σε ορθια σταση, στα 4 και σε μια ακομη σταση που βαζει τα ποδια της κατω απο τα δικα σου και καρφωνεται πανω στο πουτσο!! ουφ δε περιγραφω αλλοΓλώσσα
Η εφαρα ειναι σεξυ,γλυκεια,γατουλα,αισθησιακη και καθε ευρω που δινεις τα αξιζει, ιδιαιτερα σημαντικο στις μερες μας!
Τα δυνατα της σημεια ο αφρατος κωλος της, η πολυ καλη συμμετοχη της και το γεγονος πως μαζι της νιωθεις πολυ ανετα λες και ειναι γκομενα σου!
Μακαρι ολες οι κοπελες να ηταν σαν και αυτη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Έφη
bakster1977
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2012
"αποφασισε να μου παρει μια πιπα μεσα στο ντουζ!"

Δηλαδή η Έφη κάνει γυμνά τσιμπούκια Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
23 Μαρτίου, 2012
Άμα του πήρε ακάποτο του τύπου είναι από τους ελάχιστους τυχερούς. Αναμένουμε απάντηση επ'αυτού.
23 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οχι με προφυλακτικο...σορρυ που δεν αναφερθηκε!
23 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση.... Έτοιμος ήμουν να κάνω χαρακίρι ρε μάγκα και θα με χάνατε...Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4