Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα εδώ και καιρό την ανάγκη να αλλάξω λίγο τα «νερά» μου. Ο φόβος της αποτυχίας με κατεύθυνε σε σταθερές, εγγυημένες επιλογές. Σαν ρίξεις όμως άγκυρα, σαπίζει το καράβι…
Η Εμανουέλλα είχε μαρκαριστεί για test-drive αλλά οι συνθήκες και τα απρόοπτα συνεχώς ανέβαλλαν την συνάντηση. Εδώ και 3-4 μήνες… Ακόμη και χθες το απρόοπτο συνέβη, νίκησε όμως η επιμονή μου.
Η εμφάνισή της στο σαλόνι, ελκυστικότατη. Κορμί λεπτό (όχι ανορεξικό), μεσούλα δαχτυλίδι, πόδια, άκρα εντυπωσιακά, πρόσωπο πονηρά όμορφο και έξυπνο.
Ο χώρος εσωτερικά μοντέρνος, καθαρός, όχι τίποτα κραυγαλέο…σε προδιαθέτει για χαλάρωση. Η υπηρεσία ευγενική, χωρίς περιττές ερωτήσεις και σχόλια.
Έδωσα αντίτιμο απλού προγράμματος και εισήλθα στο δωμάτιο. Όμορφος διάκοσμος, αίσθηση καθαριότητας και τακτοποιημένο. Σεντόνια καθαρά, είδη υγιεινής καινούργια και λειτουργικά. Την ντουζιέρα δεν τη χρησιμοποίησα (πήγα φρεσκοπλυμένος-αρωματισμένος), δεν είχε βέβαια πετσέτα. Προφανώς δίνεται κατόπιν ζήτησης. A/C, TV σε λειτουργία.
Σε λίγα λεπτά μπήκε η Εμανουέλλα, ξάπλωσε και είπαμε λίγες κουβεντούλες να σπάσει ο πάγος. Μου ζήτησε ευγενικά συγνώμη για την καθυστέρηση (?), υποσχόμενη να με αποζημιώσει μιας και μ’έβλεπε για πρώτη φορά. Βγάζοντας το σουτιέν της, αποκαλύφθηκε ένα υπέροχο ζευγαράκι στητών φυσικών στηθών, 2 παρά, με όμορφες θηλές και ρώγες «αντιδραστικές». Ομολογώ ότι χάζεψα λίγο με το κορμί της, συνδυάζοντας την οπτική με την επαφή, σε μια απολαυστική διαδικασία προκαταρκτικών χαδιών, ήχων και οσμών. Προφανώς γυμνάζεται και η υφή του δέρματός της είναι ιδιαιτέρως διεγερτική. Απίστευτα ισορροπημένο και αρμονικό κωλί, σε άμεση συνεργασία με το υπόλοιπο σώμα και η πλάτη της θελκτική σε χάδια και αγγίγματα, με το διαχωρισμό της σπονδυλικής στήλης να δημιουργεί την απαραίτητη ανομοιομορφία.
Η στύση μου επήλθε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, όπως και η στιγμή να μου φορέσει τη…Jaguar!!!! Προφυλακτικό στο χρώμα του πάθους κι εγώ έτοιμος για χαμηλή πτήση. Πήρε θέση πλευρικά μου και με ξεκίνησε με ένα έντονο στοματικό, αρκετά βαθύ, μεσαίας ταχύτητας, που αν και ήταν μονότονο με διέγειρε έντονα. Επιδόθηκα με τα ακροδάχτυλά μου στην ανακάλυψη των πτυχών του σώματός της. Φτάνοντάς τα ανάμεσα στα πόδια της, ένιωσα την υγρή της σχισμή να δέχεται τα απαλά μου χάδια. Απέφυγα την ενδοκολπική δακτυλοσκόπηση, προκειμένου να μη χαλάσω το υπέροχο κλίμα. Η υγρασία της γινόταν εντονότερη προκαλώντας με να πάρω θέση μάχης.
Της ζήτησα να με καβαλήσει και θαύμαζα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Έξυπνο και πονηρό μουτράκι, που έδειχνε ικανοποίηση με την ερωτική μου συμπεριφορά. Κρατήθηκα να μην ενώσω τα χείλη μου με τα δικά της και προκαλέσω αντίδραση. Τα δυό της βυζάκια γίναν το αντικείμενο του πόθου στα χέρια και τη γλώσσα μου, για αρκετή ώρα, Το χαμηλό της βάρος και η ευκαμψία της, μου επέτρεψαν την αλλαγή στάσης, άνευ εξόδου, και απόλαυσα μια αγαπημένη μου σκηνή, από τα χρόνια της νιότης μου, όπου είχα σε πλήρη ανάπτυξη, ξαπλωμένη την παρτενέρ μου μπροστά κι εγώ μέσα της να παλινδρομώ θαυμάζοντας το μεγαλείο της ερωτικής πράξης.
Συνεχίσαμε ιεραποστολικά, προσπαθώντας να κρατήσω τον ρυθμό χαμηλά, αν και τα χάδια, τα φιλιά στο λαιμό και οι ήχοι από τις ανάσες με εξίταραν. Άλλο τόσο και το παιχνίδι με τη γλώσσα μου, πιπιλώντας τις ρογίτσες της. Αλλαγή σε πισωκολλητό. Εδώ είμαστε!!!! Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Ηδονή της όρασης, να μπαινοβγαίνεις σε αυτό το μικρό καμπυλωτό αριστούργημα. Όσες προσπάθειες κι αν έκανα να οδηγώ την κούρσα, χαμηλές ταχύτητες, στάσεις για χαδάκια-φιλάκια, το τέλος της διαδρομής φαινόταν σε μικρή απόσταση και σε λίγο η Jaguar θα γέμιζε πρωτεϊνούχα υγρά. Ίσα που πρόλαβα να τη γυρίσω και να ολοκληρώσω μέσα της αγκαλιάζοντάς την και έχοντάς την face to face. Οι παλμοί μου έντονοι και ακανόνιστοι, πρόδιδαν την απόλυτη ικανοποίηση αυτής της συνεδρίας, διαμέσου μιας λυτρωτικής έκρηξης. Μείναμε για λίγο εκεί να πέσουν οι τόνοι.
Φεύγοντας ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο και συμφωνήσαμε σε μελλοντική επαναδιάσκεψη. Φιλάκι, χαμόγελο και στον επόμενο τυχερό.
Αποχώρησα με την ίδια απορία που μπήκα…Γιατί δεν έχει γράψει κανείς στο bou…περίεργο.. Μόνο που είχα πλέον την (δική μου) απάντηση. Κάποια θέματα δε χρειάζονται διαφήμιση…και ορισμένοι το καλό το κρατούν μυστικό. Θεμιτά και τα δυό.
Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, έστω και αν ο χρόνος ήταν περίπου στο 10λεπτο. Αν και ο πήχης αξιολόγησής μου είναι αρκετά υψηλά, λόγω ιδιαίτερων συνθηκών, η Εμανουέλλα βρήκε θέση περίοπτη και με έβγαλε από κάποια αδιέξοδα…έστω και παροδικά.
Θα την επισκεφθώ κάποια στιγμή στο μέλλον για να επικυρώσω την επιλογή μου.

Κι ύστερα (επαν..)ήλθαν οι μέλισσες……

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα
mysterious
Γλομπεάρχης
192
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2012
1. 9 σε εμφάνιση; Χμμμ;
2. μέγεθος στήθους 2 παρά; παρά πόσο; Χμμμ;
3. αλήθεια η Jaguar άντεξε; γιατί το 2003, ο Webber δέκατος έβγαινε στην F1... Σπασίκλας
4. βρε θηρίο, στο δεκάλεπτο την κανόνισες τσακ~μπαμ; Χαμόγελο
5. όσο για τις μέλισσες, φέρνουν μαζί τους πάντα μια σκιά... Ντροπή
21 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1. Το 8 την αδικεί.Γλώσσα

2. Παρά κάτι...Χαμόγελο

3. Την έκανα....λάστιχο!!Εμμμμ

4. Να έχασα άραγε τιο χρόνο;Χμμμ;

5. Χαχαχα....Μεγάλο χαμόγελο
21 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

4. δεν ξέρω για σένα, πάντως εγώ χάνω την αίσθηση του χρόνου στο δώμα... και αυτό συμβαίνει όταν περνάω πολύ καλά... στην περίπτωσή σου, λόγω εμπειρίας, ίσως να μη συμβαίνει αυτό... official timing by mysterious... Σπασίκλας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3