Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για άλλη κοπέλα πήγαινα και τελικά έπεσα πάνω στην Τζένη. Ή μάλλον αυτή έπεσε πάνω μου. Στο σαλονάρισμα ήρθε κι εκατσε στα πόδια μου ,άρχισε να μου μιλάει και μου έσκασε κι ένα φιλί στο στόμα. Εδώ είμαστε λέω. Δεν περίμενα καλύτερο καλωσόρισμα. Έδωσα το πενήνταρι και μπήκα στο δωμάτιο. Ο χώρος είναι αρκετά περιποιημένος και καθαρός και διαθέτει όλα τα απαραίτητα κομφόρ (ντους,νιπτήρα,τηλεόραση). Το μειονέκτημα είναι ότι το ντους δεν έχει πόρτα και χύνονται νερά έξω και η τηλεόραση δείχνει σκοτεινά. Τέλος πάντων, έκανα ντουσάκι και περίμενα. Σε κανά τέταρτο έρχεται το κορίτσι.Από εμφάνιση είναι πολύ ωραία. Έχει γλυκό προσωπακι, ξανθά μαλλιά, κορμί λαμπαδα άνω του 1.70 με αρκετά μεστό στήθος για το σωματότυπό της. Η καταγωγή της είναι από τη Σερβία. Έρχεται από πάνω μου και με αρχίζει στα φιλιά. Στο πρόσωπο , στο στόμα , στους μηρους μου, παντού. Τη φίλησα κι εγώ κι αυτό το παιγνίδι παίχτηκε για αρκετά λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώσε το προσωπακι της και άρχισε τα "προκαταρκτικά" του στοματικου. Τι εννοώ: γλειψιμο @@ και πέρασμα με τι γλώσσα της όλου του κορμού του πέους. Ταυτόχρονα μου έριχνε έντονες ματιές. Αφού λοιπόν ανυψωθηκε όπως έπρεπε, πέρασε σκούφο και ξεκίνησε το "κανονικό" στοματικό. Πολύ καλή και σε αυτό. Με εναλλαγές , πότε γρήγορα πότε αργά, πότε βαθιά πότε από πάνω στο κεφαλάκι, με το βλέμμα της πάντα καρφωμένο πάνω μου. Η όλη κατάσταση είχε βέβαια το σωστό αποτέλεσμα. Τότε ήρθε από πάνω μου ,καβάλησε το πέος μου σαν ... αμαζόνα και ξεκίνησε το αμοιβαίο ρυθμικό κούνημα. Αυτή ήταν η πρώτη μας στάση. Η δεύτερη και τελευταία μας στάση ήταν το πισωκολλητό. Εκεί απόλαυσα το σφιχτό και σφριγηλό κορμάκι της και ύστερα από έντονο σφυροκόπημα, κατέθεσα. Δύο πράγματα με χαλασαν στη συνευρεση μας: το πρώτο ήταν οι κατά τη γνώμη μου υπερβολικές κραυγές που έβγαζε κατά την ώρα του σεξ. Το δεύτερο μείον ήταν ότι μετά το τέλος κάθισε ελάχιστα. Μιλήσαμε για δυο λεπτά και μετά έφυγε. Γενικά πάντως ήταν μια ωραία εμπειρία με ένα κουκλίστικο πλάσμα που παρέχει πράγματα που μου αρέσουν. Βέβαια,για να προλάβω πιθανά αρνητικά σχόλια, θα πω ότι κατά τη γνώμη μου, τα ίδια παρέχει σε όλους τους πελάτες, δεδομένου ότι εμένα με έβλεπε για πρώτη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2012
οκ μούναρος η Τζένη και καλή στη δουλειά της, αλλά έχουμε βαφτίσει τελευταία όλες τις Αλβανίδες "Σέρβες"...
Θα έχει πιάσει ρίγη τον περιφανο Σερβικο λαοά αυτό εδώ μιας και έχουν σε ιδιαίτερη συμπαθεια το αλβανικό έθνος...
κάποτε ήταν "Ρουμάνες", πιο παλιά "Ιταλίδες", μετά "Τσέχες" (ήμαρτον)...είναι οι ιερόδουλες που λένε συνεχω΄ς ψέματα για την καταγωγή τουςΧμμμ;
20 Μαρτίου, 2012
Zero αμα είσαι σίγουρος, κατακυρώνεται σε Αλβανίδα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, ο καθένας από καπου καταγεται. Εάν μια κοπέλα είναι εντάξει σε αυτά που ζητάμε όλα τα άλλα περιττεύουν. Αλλά και ο irkanos από πού να το ξέρει, δεν είδε το διαβατήριο. Και εγώ γράφω ό,τι δηλώνεται και ό,τι καταλαβαίνω με βάση το αισθητήριο μου. Το θέμα της καταγωγής είναι γενικά φλου.
21 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για να πω την αλήθεια κι εμένα στην αρχή για Αλβανίδα μου φάνηκε λόγω προφοράς. Όμως της έκανα ένα μικρό τεστ. Της είπα καλησπέρα στα Σέρβικα (Τυχαίνει να το ξέρω) και μου απάντησε. Άρα...? Εκτός κι αν είναι Αλβανίδα που ξέρει λίγα Σέρβικα. Τι να πω?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3