Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152048
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Λάιμα την είχα πρωτοδεί σε μια βόλτα μου στο " Όρος των Ελαιών " (copyright Μάθιου) και μου άρεσε πολύ.Οπότε απόψε ήρθε η σειρά της να την επισκευτώ.Αφού πάρκαρα το αυτο/το με αρκετή δυσκολία, μπήκα στο όμορφα διακοσμημένο σαλόνι του στούντιο.Μετά από λίγο εμφανίστηκαν οι κοπέλες μας, η Λάιμα κι η Ρεγγίνα, ευδιάθετες και με το χαμόγελο στα χείλη.Πολύ όμορφες κι οι δύο, αλλά προτίμησα την Λάιμα, επειδή εξ αρχής είχα πάει γι'αυτή.Πλήρωσα το ανάλογο αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο, όπου περίμενα να εξυπηρετηθεί ο προηγούμενος πελάτης.Απ'την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο, το κουδούνι δε σταμάτησε να χτυπάει.Το είπα και στην Λάιμα, όταν ήρθε.Ότι τους έφερα κόσμο και πελατεία και γέλασε.Κάτι που μ'ανησύχησε λιγάκι, αλλά εκ των υστέρων διαπίστωσα, ότι δεν την ενδιέφερε.
Αφού ήρθε το ομορφοκόριτσο, καθήσαμε στο κρεβάτι και τα είπαμε για λίγο, να συστηθούμε και να σπάσει ο πάγος.Ενώ παράλληλα, ο ένας εξερευνούσε το κορμί του άλλου.Και τι κορμί είναι αυτό που έχει η Λάιμα.Την ξέρετε φαντάζομαι.Ψηλή, ξανθιά, όμορφο πρόσωπο, γυναικείο κορμί με τις σωστές καμπύλες στο στήθος, τον πισινό και την περιφέρεια και δύο πανέμορφες και μακρυές ποδάρες, απαλές σα μετάξι.Ξάπλωσε ανάσκελα και με προέτρεψε να ξεκινήσω τον αγώνα.Δε μπορούσα να μην ξεκινήσω από τα πόδια της.Τα φιλούσα και τα διέτρεχα με τη γλώσσα μου σε όλο το μήκος τους, ξεκινώντας από το εσωτερικό των μηρών, τα μπούτια, τα γόνατα και το εσωτερικό τους μέχρι τις γάμπες της.Κάτι που της άρεσε πάρα πολύ και με προέτρεπε να συνεχίσω και να μη σταματήσω.Τέτοια ανταπόκριση, τέτοιες γκαβλιάρικους όλο ευχαρίστηση αναστεναγμούς με αυτού του είδους την περιποίηση δεν είχα ξαναζήσει με στουντιοκόριτσο.Εντυπωσιάστηκα ευχάριστα και συνέχισα τον αγώνα με περισσότερο ζήλο, αφού άρεσε και σε μένα να την βλέπω γκαβλωμένη.Κατέβασε αργά κι ερεθιστικά το μαύρο στριγκάκι της και με τα δάχτυλα των χεριών της άνοιξε τα κάτω χείλη της και μου έδειξε, με τί ήθελε να συνεχίσω.Άλλο που δεν ήθελα βέβαια, αφού μου τρελαίνομαι να γλύφω όμορφα, μοσχομυριστά μουνάκια.Η γλώσσα μου ξεκίνησε ένα τρελό παιχνίδι με όλη την ευαίσθητη περιοχή της και μετά από λίγο επικεντρώθηκε στην κλειτορίδα της.Ο τρόπος που την φιλούσα και την έγλειφα, με τα χείλη και τη γλώσσα μου (τα οποία της άρεσαν πολύ, όπως μου είπε, όταν με είδε), την έκανε να αναστενάζει, να βγάζει γκαβλιάρικες κραυγές, αλλά ταυτόχρονα να πιέζει το κεφάλι μου πάνω της, δείχνοντάς μου έτσι, ότι της άρεσε, ότι την ερέθιζε αφάνταστα.Μετά από μερικά λεπτά έντονου γλειψίματος ήρθα αντιμέτωπος με μια 2η έκπληξη.Μου τράβηξε το κεφάλι και με έσπρωξε πίσω, ζητώντας μου να σταματήσω και να την αφήσω να ηρεμήσει.Έμεινα άφωνος, δε μπορούσα, να πω κάτι.
Αλλά μέχρι να συνέλθω, ανέλαβε δράση η κοριτσάρα μου.Έτσι όπως ήμουν γονατισμένος, σάλιωσε τον μικρό manager με το δάχτυλο της, μου φόρεσε το προφυλακτικό κι άρχισε να με πιπώνει.Η πίπα της πολύ υγρή και πολύ βαθιά.Έσπρωχνε το κεφάλι της μέχρι να φτάσει στη ρίζα manager, ενώ ταυτόχρονα μου ζουλούσε ερεθιστικά τα αρχίδια μου.Κι αν ασχολιόταν και μαζί τους, θα ήταν η κορυφαία στη μέχρι στιγμής καριέρα μου.Με ξετρέλανε με την περιποίηση της τόσο πολύ, που της ζήτησε να είναι λίγο πιο έντονη, για να διαπιστώσω, αν είμαι ξύπνιος, ή "αν ζω όνειρο, για να ξυπνήσω".Ευτυχώς ήταν πραγματικότητα.Η περιποίησή της, αλλά κι η θέα του κορμιού της, έτσι όπως ήταν στημένη μπροστά μου με είχαν ερεθίσει τόσο πολύ, που ήθελα να μπω μέσα στο μουνάκι της, για να αρχίσει ο κυρίως αγώνας.
Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, με αργές και σταθερές κινήσεις.Της φιλούσα τις βυζάρες της κι έγλειφα τις γκαβλωμένες ρόγες της.Με κρατούσε σφυχτά στην αγκαλιά της, νοιώθοντας ο ένας την κάψα του άλλου.Πολύ καλή αίσθηση κι η συμμετοχή της να μην έχει χάσει καθόλου απ'την αρχική της ένταση και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, για να με ικανοποιήσει.Συνεχίσαμε με μένα στα γόνατα και με την Λάιμα να μου φέρνει το ένα πόδι της στον ώμο μου, όπου δε μπόρεσα να μην ασχοληθώ και πάλι μαζί του.Ενώ οι κινήσεις μου έγιναν όλο και πιο έντονες.Είχα ερεθιστεί πάρα πολύ και δε μπόρεσα να αντέξω πολύ περισσότερο, για να την απολαύσω πιο πολύ, πιο πολύ, πιο πολύ.Κατέθεσα σε αυτή τη στάση μέσα στο καυτό μουνί της.Ξάπλωσα δίπλα της, την αγκάλιασα και προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε.Μείναμε έτσι 3-4 λεπτά, συζητώντας, ενώ της χάιδευα τα μαλλιά.Την ευχαρίστησα επειδή πέρασα πολύ καλά μαζί της, την βοήθησα να ισορροπήσει στις γόβες της, φιληθήκαμε σταυρωτά κι αποχώρησε.
Μετά από λίγο αποχώρησα κι εγώ ικανοποιημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών της, για να συνεχίσουμε με την εκλεκτή παρέα μου τη σαββατιάτικη διασκέδασή μας.Σίγουρα όμως, θα την επισκευτώ πάλι και πολύ σύντομα μάλιστα, γιατί μία φορά, ίσον καμία.Κοριτσάρα μου να είσαι καλά και πάντα χαμογελαστή κι ευδιάθετη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική