Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από απολαυστικό φραπεδάκι στη παραλία της Σαλονίκης και μπόλικο οφθαλμόλουτρο, με τα ξεκωλίδια που κυκλοφορούσαν αβέρτα, αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω καταδρομική για να σβήσω το καυλί μου.

Πρώτη στάση στη Μαρία. Ήταν στο δωμάτιο με συναθλητή.

Δίνω 40ευρώ και μπαίνω στα ενδότερα. Η υπηρεσία ευγενική.

Μετά από λίγο ήρθε η Μαρία χαμογελαστή.

Αφέθηκα στα χεράκια της, άπλωσα το σφριγηλό κορμί μου στο κρεβάτι και απόλαυσα το εκπληκτικό γλύψιμο της στα φρεσκοξυρισμένα και λουσμένα αρχίδια μου και στο κορμό της πούτσας. Η κοπελιά το κατέχει το άθλημα για τα καλά.

Μετά μου φόρεσε με μαεστρία το σκουφάκι και ξεκίνησε μία ωραία πίπα, μην αφήνοντας βέβαια περιθώρια να μπαλαμουτιάσω το κορμάκι της, διότι πιπώνει έχοντας φάτσα τον πελάτη. Δεν με χάλασε καθόλου.

Έπαιζε και τσόντα στο δωμάτιο με κάτι Ebonies και είχα φτιαχτεί για τα καλά. Μία έβλεπα τη φάτσα της Μαρίας να είναι μπουκωμένη με την πούτσα μου και μία την μαυρούλα να γαμιέται στη τηλεόραση.

Αφού με έφτιαξε την έστησα στα τέσσερα και άρχισα δυνατό σφυροκόπημα με την Μαρία να βογγάει καυλιάρικα. Της άρπαξα κόντρα τα κωλομέρια και την έσπρωχνα με ορμή. Καλή αίσθηση η μουνάρα της, η δε θέα του κώλου της είναι μαγεία.

Προκειμένου να μην τελειώσω, τη γυρνάω από κάτω και ξεκινάμε ένα ιεραποστολικό όλο τρέλα. Πιάσαμε καλό ρυθμό, της έδωσα και φιλάκια στο λαιμό και στο μάγουλο, γενικά καλή φάση. Κάναμε και κάποιες εναλλαγές με τα ποδαράκια της στα πλάγια, στους ώμους μου και μετά από λίγο...έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Δεν ξέρω με αυτό το κορίτσι η πούτσα μου ταιριάζει γάντι με την μούνα της και με φτιάχνει γρήγορα. Δεν αντέχω πολύ. Θα το επιλύσω το ζήτημα σε επόμενη επίσκεψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια