Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη έγινε κατά τις 12 πρωϊ Τετάρτης.

Κόσμος δεν έπαιζε γενικά. Μόλις αντίκρυσα την Νατάσα επέλεξα κατευθείαν το πρόγραμμα με τζακούζι (130ευρώ), το είχα άχτι εδώ και καιρό και τελικά δικαιώθηκα για την επιλογή μου.

Συνολικός χρόνος περίπου 40λεπτά. Δεν υπήρχε πίεση χρόνου από το μωρό και πραγματικά έχασα την αίσθηση του χρόνου μαζί της.

Το δωμάτιο καθαρό και το τζακούζι όχι και θηρίο αλλά άνετο για δύο άτομα με πολύ καυλιάρικο ντεκόρ (λουλουδάκια, αρώματα κ.λ.π)

Η Νατάσα εμφανίστηκε ορεξάτη και ναζιάρα. Αρωματάκι σπέσιαλ και κόκκινα εσώρουχα όλο τρέλα.

Ξεκινήσαμε με χαλαρό μπαλαμούτι στα όρθια και στη συνέχεια περάσαμε στο τζακούζι. Αφρόλουτρο φουλ, σαπουνάδες, μπουρμπουλήθρες και ξεκίνησε το ματς.

Μου έκανε καταπληκτικά τριψίματα με το υπέροχο κορμάκι της στον πούτσο μου, χόρτασα τις βυζάρες της, τη χάιδεψα και της έγλυψα το κορμάκι πόντο-πόντο για αρκετή ώρα. Η Νατάσα έχει πολύ καλή τεχνική και γενικά με έκανε τούρμπο.

Περάσαμε στη στρόγγυλη κρεβατάρα, σκουπιστήκαμε και με ξεκίνησε με ένα απολαυστικό γυμνό τσιμπούκι, εν συνεχεία στάση 69 όπου έγλυψα το καθαρό μουνάκι της. Αφού χορτάσαμε γλύψιμο, καρφώθηκε πάνω στο καυλί μου και άρχισε τα ωραία και περίτεχνα κουνήματα της Ρώσικης σχολής. Οι κραυγές της αρκετά πειστικές, με συνεχή κορύφωση. Την άφησα αρκετή ώρα από πάνω και μετά την έστησα από κάτω.

Το ιεραποστολικό αρκετά αισθησιακό και με καλό ρυθμό.

Τελική στάση στα τέσσερα όπου μου έκανε απίστευτο στήσιμο για να μπορώ να τη καρφώσω δυνατά. Όσο κοπανούσα εγώ άλλο τόσο το μωρό μου τούρλωνε το κωλαράκι του. Με είχε φτιάξει αρκετά και μόλις της είπα ότι είμαι έτοιμος να της τα δώσω τα φλόκια, άρχισε να καρφώνεται ακόμη πιο δυνατά στο εργαλείο, όπου και δεν άντεξα. Κατέθεσα μέσα της και άδειασα ολόκληρος.

Δεν βγήκε αμέσως αφού τελείωσα, παραμείναμε λίγο, και μόλις τον έβγαλα, μου αφαίρεσε την καπότα και καθίσαμε λίγο ακόμη στο κρεβάτι.

Με φίλησε στο μάγουλο και την έκανε με χαμόγελο μετά από λίγο.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα φράγκα που έσταξα και η κοπελιά μπήκε στη λίστα με τα στανταράκια μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
gabetsos
Ενεργό Μέλος
45
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια