Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831735
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Το τέλος μεγάλης βραδινής τσάρκας συντροφιά με τον zidane68 μας βρήκε στο studio Oriental. Κύριος σκοπός της επίσκεψης ήταν να «τσεκάρουμε» την νέα άφιξη του ιδρύματος την Σύλβια, η οποία όμως απουσίαζε.
Η Αλεξάνδρα και η Μπετυ ήταν τα εργαζόμενα κορίτσια. Με την Μπετυ έχω πολύ καλές εμπειρίες, και είναι μια από τα στανταράκια μου, όμως η Αλεξάνδρα έμελλε να είναι η εκλεκτή μιας και την μια φορά που είχαμε βρεθεί, είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, αρκετό καιρό πριν..

Είναι μια χυμώδης κοπέλα με πλούσιο φυσικό στήθος, το οποίο θεωρώ ότι είναι και το μεγαλύτερο ατού της. Μακριά ξανθά μαλλιά με μαύρες ανταύγειες. Σεξουαλικό πρόσωπο με Piercing πάνω από τα χείλη και τον αφαλό. Έχει ακόμα κάποια περιττά κιλά, τα οποία είναι σωστά κατανεμημένα και λιγότερα συγκριτικά με την παλιότερη εικόνα της, μιας και η δίαιτα που κάνει είναι σε καλό δρόμο. Θέλει όμως και άλλη προσπάθεια για να γίνει κορμάρα.. Το σώμα της όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση πλαδαρό. Πρόγραμμα με 69 και άνοδος στο δωμάτιο Νο 4

Με δική της πρωτοβουλία μιλήσαμε για πολύ ώρα πριν το ξεκίνημα των πρώτων προκαταρκτικών από πλευράς της με φιλάκια και γλειψίματα στο στήθος, τον λαιμό και την κοιλιά μου για να εστιάσει στην ευαίσθητη περιοχή σε ένα μοναδικό καραμέλωμα στα @@κια. Κάτι που με ανησύχησε για να είμαι ειλικρινής, μιας και το θεώρησα σαν κίνηση για γρήγορο τελείωμα, αίσθηση όμως που διαλύθηκε αμέσως, μιας και συνέχισε να με φιλάει στο στήθος και τον λαιμό.
Ξάπλωσε ανάσκελα και με «προσκάλεσε» να ασχοληθώ εγώ μαζί της. Έτσι και έγινε και για πολύ ώρα πιπιλούσα το λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που έδειχνε να της αρέσει πολύ
Το πλούσιο στήθος της είχε πάρει σειρά και οι ρώγες της ήταν ήδη σκληρές. Ώρα για την κοιλιά και τους μηρούς της και γρήγορα πέρασμα από το «γατάκι της» για να προσπαθήσω νέα «άνοδο» προς το στήθος της και πάλι.

Είχε όμως άλλα σχέδια. Έσπρωξε δυνατά το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της, εμποδίζοντας με να «ανέβω» για να ξεκινήσει ένα ξέφρενο γλείψιμο από μεριάς μου. Πολύ ώρα καταναλώθηκε έτσι, με την Αλεξάνδρα να βγάζει αναστεναγμούς ηδονής, έχοντας κλειστά τα μάτια της, και με τα πόδια της να με σφίγκει όσο δυνατά μπρούσε. Ταυτοχρονα άρπαζε τα χέρια μου και τα έβαζε στα στήθη της προτρέποντας με για επιπλέον χάδια.

Τοποθέτηση προφυλακτικού και σειρά για το δικό της στοματικό. Το οποίο δεν χρειάστηκε να διαρκέσει πολύ γιατί ήδη ήμουνα σε θέση μάχης. Μια μάχη η οποία ξεκινήσει ιεραποστολικά, με σφιχτές αγκαλιές και φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά μας. Συνέχεια με cow girl. Μοναδική η αίσθηση του παλλόμενου στήθους της, να χτυπάει το σώμα μου με κάποιες διακοπές στις «ταλαντώσεις» αφού δεν έχανα την ευκαιρία να χαδεύω και να το πιπιλάω.. Ακολούθησε η στάση του λωτού. Η στάση του όρθιου λωτού ήταν πρόκληση στην οποία δεν αντιστάθηκα. Μια στάση που ξαφνιάστηκε που την έκανα μιας και ο σωματότυπος της δεν ενδείκνυται αρκετά και την κάνει σπάνια. Επιστροφή στο κρεβάτι με νέο ιεραποστολικό και με ενδιάμεσα διαλείμματα για στοματικό από πλευράς μου, μέχρι το τέλος να μας βρει στα τέσσερα.

Η απόλυτη ησυχία που επικρατούσε στους δρόμους, ήταν ο καλύτερος σύμμαχος για πλήρη άνεση χρόνου. Έτσι ξάπλωσε δίπλα μου μετά το sex, και μιλήσαμε για παρά πολύ ώρα για την προσωπική της ζωή (στα πλαίσια φυσικά του επιτρεπτού), τις ιδιαιτερότητες και τα ευτράπελα που συναντάει στην δουλειά της. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να μου «ανοιχτεί» τόσο πολύ, μιας και η γνωριμία μας δεν είναι/ήταν και τόσο στενή. Τελικά είναι ωραίο να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των κοριτσιών. Ίσως η καλύτερη συνταγή για να περνάς καλά..........

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλεξάνδρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2012
Διαβάζω την όπως πάντα αξιόπιστη κριτική σου φίλε Cheyenne καί ειλικρινά στεναχωριέμαι που για κάποιους υποκειμενικούς λόγους δεν μπορώ πρός το παρόν να απολαύσω πάλι τις στιγμές που απόλαυσα μαζί με αυτόν τον υπέροχο , πάνω απ' όλα , άνθρωπο που λέγεται Αλεξάνδρα ! που καί σε μένα έχει ανοίξει την καρδιά της καί σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο υπέροχα , αλλά είπαμε " άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις καί άλλους τους κατεβάζεις " !
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1