Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ενδέχεται να ήταν η πιο όμορφη και χαμογελαστή πόρνη που αντίκρυσα σήμερα.Να είμαι ειλικρινής δεν είδα και πολλές,θα έλεγα ότι στάθηκα άτυχος αυτό το πρωινό και οι επιλογές μου περιορίστηκαν σε δύο.Ξεκίνησα,όπως συνηθίζω αραιά και που να κηνυγήσω το παραμύθι μου,την φαντασίωση μου.Ξεκίνησα από το δρομάκι Θαρύπου.Κοντοστάθηκα χτυπώντας για αρκετή ώρα το κουδούνι.Καμία απάντηση.Βγαίνοντας είδα στην αυλή του στούντιο μια γυναίκα,ξανθή και ντυμένη με μια κόκκινη ρόμπα.Θα διάλεξα λάθος ώρα σκέφτηκα και προχώρησα.Ανέβηκα για το ψαράδικο,όπου δίπλα είναι η είσοδος του Φραντζή 47.Η κυρία που μου άνοιξε τη πόρτα ευγενέστατη και χαμογελαστή αλλά και λίγο πιεστική.Στο σαλόνι ήρθε η Μίλβα ή αλλιώς Αλεξάνδρα που την είχα συναντήσει και πρόσφατα στο Σερβίων 26.Με καλημέρισε γλυκά.Για λίγο παραδώθηκα στο γλυκό της χαμόγελο και το μυαλό μου ταξίδεψε πιο πέρα,μέσα στο δωμάτιο,στη θαλπωρή του κορμιού της.Την καλημέρισα και έφυγα ευγενικά.Θυμόμουν ότι Ηλία Ηλιού είχε άλλο ένα στούντιο.Δεν μου άρεσε όμως η Νατάσσα που δούλευε εκεί.Μια μελαχρινή γυναίκα,με πλούσιο ντεκολτέ που σκανδάλιζε αλλά το μυαλό μου είχε αποφασίσει να πάει για άλλη μια φορά στη Μίλβα,τη ξανθή Τσέχα.
Γύρισα πίσω στο ψαράδικο.Ανέβηκα τα σκαλιά και χτύπησα το κουδούνι.Η ευγενική αλλά πιεστική κυρία με κοίταξε πονηρά λέγοντας μου απλά,έλα.Ακολούθησα πιστά.Το δωμάτιο δεν είναι πολυτελές,ταπεινό και χρίζει κάποιας ανακαίνισης.Τουλάχιστον ήταν πολύ καθαρό.
Η Μίλβα με αγκάλιασε και μου χαμογέλασε γλυκά.Με θυμόταν.Πως να μην με θυμάται σκέφτηκα.Την έχω συναντήσει στο Βουλιαγμένης 83,Σερβίων 26.Μου αρέσει αυτή η πόρνη.Με κάνει και νιώθω μοναδικός,ξεχωριστός.20-30 λεπτά μοναδικότητας!
Η ξανθή Τσέχα όλο νάζι με χάιδευε τρυφερά,μου φιλούσε το στήθος ενώ στα ρουθούνια μου ερχόταν το φρέσκο άρωμα από τα μαλλιά της.Την πλάγιασα ώστε να την χαιδέψω κι εγώ,να της φιλήσω το υπέροχο φυσικό και πλούσιο στήθος της.Το κορμί της μοσχοβολούσε και ανέδιδε μια θερμότητα που με ερέθιζε στο σώμα και στο μυαλό.Το παραμύθι μου το έπλαθα αργά και προσεκτικά.Οι κινήσεις μου ήταν αργές ώστε να απολαύσω κάθε στιγμή μαζί της.
Ο στοματικός της έρωτας ήταν εξαιρετικός.Κάθε φορά μου φαίνεται ότι είναι και καλύτερος.Είναι καλή επαγγελματίας πόρνη και φαίνεται.Τα ζεστά της χείλη με ακούμπησαν και αμέσως ένιωσα τη ζεστασιά του στόματος της να με κατακλύζει.Παραδώθηκα και απολάμβανα το κάθε τι!Μετά από κάποια λεπτά σταμάτησε και ήρθε να χωθεί στην αγκαλιά μου όπως της ζήτησα.Ενώ την είχα στην αγκαλιά μου εισχώρησα μέσα της.Γύρισε πλάγια με την πλάτη προς εμένα και τα χέρια μου ήταν καρφωμένα στο στήθος της.Δεν την άφηνα στιγμή.Το κορμί της ήταν ζεστό,καυτό.Μετά με διέκοψε γλυκά και στάθηκε στα τέσσερα,κάτι που μου αρέσει πολύ.Άφησε να της φύγουν κάποια βογγητά,δεν ξέρω αν ήταν ηδονής αλλά εγώ έτσι τα ερμήνευσα.Η κορύφωση της μύησης είχε πλησιάσει με εκείνη στα τέσσερα κι εγώ να απολαμβάνω.
Με αγκάλιασε και με φίλησε στο μάγουλο.Είναι όμορφη γυναίκα ή έτσι φαίνεται σε μένα.Μου προσέφερε μια ακόμα όμορφη στιγμή.Άλλη μια φορά ένιωσα αυτόν το κάλπικο έρωτα επί χρήμασι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Υπηρεσίες
Escher
Μέλος
12
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2012
Στη Θαρυπου εχει στουντιο??
13 Μαρτίου, 2012
Θαρυπου 10 - ειναι μια μονοκατοικια
13 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μάλιστα,έχει Θαρύπου 10.Είναι μια μονοκατοικία με αυλή.
http://www.bourdela.com/stountio/athina/tharupou-10/
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3