Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83990
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ντου για μιραμπελα λοιπον κ κατευθειαν στο μπορντο στην φριξου χωρις τσαρκα με στοχο την συγκεκριμενη..
εχει μερες βεβαια που πηγα αλλα τωρα ειπα να γραψω κριτικη λογω βαρεμαρας κ καλλιτεχνικης ανησυχιας που μ επιασεΚουλ

Με τα καλα σχολια των συναθλητων απο το φορουμ που διαβασα ειπα να δοκιμασω κ γω αυτο το γυμνο τσιμπουκι της.. Η τιμη ειναι καλη με το γυμνο στα 40€ συν το οτι ειναι κ καινουριο στουντιακι ομορφο αξιζε σιγουρα την επισκεψη.
η τσατσα με κοιτουσε σαν εξωγηινο με ενα πανκαθυστερημενο βλεμμα που την διεκρινε, δεν θυμαμαι να ακουσα καν τη φωνη της της εδωσα το 40αρι και μπουκαρα κατευθειαν μεσα.. τωρα αν δεν ηταν ευγενικη η ομιλιτικη δεν με ενδιαφερει κιολας ετσι κι αλλιως παντα στ αρχιδια μου της γραφω τις τσατσαδες Γαμήσου
ο χωρος συμπαθητικος οχι τιποτα ιδιαιτερο αλλα το λες ομορφο σαν δωματιο.
μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται το μωρο με τον εξοπλισμο ανα χειρας.. μωρομαντηλα, κρεμες, καποτα, ολοκληρη την προικα της κουβαλησε
σωμα καλούτσικο με συμπαθητικο βυζακι φυσικο 2αρι, προσωπο κλασικο ρουμανοβουλγαρικο..
κατευθειαν πριν ξεκινησουμε οτιδηποτε μου ειπε να προσεχω με τα βυζια της γιατι την πονανε λογω περιοδου.. μου τα δινει να τα πιπιλισω παρ ολα αυτα κ μου λεει πιο σιγα..
γλωσσοφιλα δεν ειχαμε αφου δεν τα επιδιωκω ποτε μου με πουτανες αλλα ουτε κι αυτη εκανε καμια κινηση οποτε ΟΚ
μετα αρχιζει πιπα, (με ξενερωσε λιγο με το μωρομαντηλο μια κ το πουλακι μου ηταν καθαρο).. Μου ειπε κ να μην τελειωσω στο στομα της με μια σοβαροτητα λες κ θα την αφηνα εγκυοΧμμμ;
η πιπα της δεν με ενθουσιασε μετρια θα την χαρακτηριζα, απλα την εκανε για να την κανει, τιποτα το ιδιαιτερο.. μετα μου ξαναεδωσε μονη της το βυζακι της να το γλυψω κ το κανα λιγο δυνατα κ πεταχτηκε πανω επειδη την πονεσα λεειΧμμμ;
καταλαβα οτι τα πηρε λιγο μαζι μου αλλα φροντισε να μην το δειξει για να μην με χαλασει κ αυτο ειναι στα συν τηςΧαμόγελο

συνεχισε ανεβαινοντας πανω μου αναποδα με την κωλαρα της μπροστα μου κ σ αυτη τη σταση της βαζω μεγαλο βαθμο.. το ειχε η καριολαΣπασίκλας με προετρεψε κιολας να αφησω αυτην να κουνιεται μονη της κατι που με φτιαχνει ιδιαιτερα... σκεφτηκα να τελειωσω ετσι μια κ με καβλωνε αρκετα αλλα θυμηθηκα τα σχολια των συναθλητων οτι εχει φοβερο στησιμο στα 4 κ ειπα να την αλλαξω για να τελειωσω ετσι.. ενταξει δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα ενα νορμαλ στησιμο ητανΧμμμ; κ μαλιστα δεν κοπανιοτανε στον πουτσο μου οπως πριν απλα τον επαιρνε οσο την εσπρωχνα. καπου εκει ηρθε το τελος Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Σαν συμμετοχη ηταν αρκετα καλη κ προθυμη αν εξαιρεσουμε την ιδιαιτερη προσοχη με τα βυζακια που ηθελε αλλα την δικαιολογω αν ειναι απ αυτες τις υστερικες που της πονανε με το παραμικρο τι μπορεις να την πεις, αν κ εγω της τα ρουφηξα κ λιγο δυνατα ειναι η αληθειαΜεγάλο χαμόγελο
απο εμφανιση δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα μια καλη νορμαλ πουτανα ειναι αν κ με ξενερωσαν λιγο ενα σπυρακι που ειχε στον κωλο κ κανα δυο καλους που πηρε το ματι μου στις φτερνες (μου θυμιζουν κατι εξηνταχρονες γιαγιαδες Λύπη )
μετα μεχρι να ντυθει με ζαλισε λιγο τ αρχιδια για τη δουλεια της τα ωραρια κλπ, μου ζητησε να της δωσω κ ενα φιλακι κ εφυγε Γλώσσα

δεν ξερω αν θα την ξαναπροτιμησω αλλα αν το κανω, θα το κανω στο απλο προγραμμα αφου το γυμνο τσιμπουκι δεν μου εδειξε οτι το κατεχει κ πολυ.. ειχε δικιο ο gl Γλώσσα (βεβαια δεν εχει κ καμια φοβερη διαφορα 10€ ειναι, δεν γαμεις...)
παντως για ενα τριανταρι ειναι καλη περιπτωση αν κ υπαρχουν κ καλυτερες αλλα μες την μιζερια της πολης μας μπορει να ξεχωρισει..
επικοινωνιακη με καλη συμμετοχη, σιγουρα δεν μπορω να πω οτι πεταξα τα λεφτα μου, αλλα ως εκει

αυτα Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μιραμπέλα
bak14
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2012
χαχαχαχαχχαχαχα μηνες μετα ζω ενα ντεζαβου......και το παιδι που εγραψε δεν ειναι κλωνος μου.....
G
gl
12 Μαρτίου, 2012
Ωραία κριτική, απλή, φυσική και ευκολοδιάβαστη +1 από μένα.

Ωραία και η Μιραμπλέλα, και πιστεύω ότι την αδικώ μιας που την επισκέφθηκα μόνο μία φορά, πιστεύω ότι από μένα έπρεπε να πάρει κάτι τις παραπάνω. Θα φορντίσω να επανορθώσω.Σπασίκλας

Υ.Γ. Την πάτησες και εσύ με τα διπλά νικ, όπως εγώ στην αρχή, στείλε pm στον admin να το διορθώσει.Εμμμμ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2