Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 261 10
Sex Studio
422196
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Η πραγματικη εμφανιση της κοπελας δεν αντιπροσωπευει καθολου τις φωτογραφιες που υπαρχουν στο σαιτ για την Σαμπρινα σε σχεση με τα κιλα της,περιμενα να δω απο κοντα το κορμι των φωτωγραφιων που εχουν αναθεση στο σαιτ αλλα τελικα ειδα κατι
πολυ διαφορετικο,εχει παχακια στη μεση δεξια αριστερα και κοιλια μπροστα συν οτι εχει κυτταριτιδα και πεσμενα
οπισθια για μενα η τιμη για την συγκεκριμενη κοπελα ειναι ακριβη εδωσα το 50ρικο και μπηκα μεσα να δοκιμασω αλλα ηταν πρωτη και τελευταια φορα...κι απ'οτι μου ειπε με γουσταρε κι ολη την ωρα μου ελεγε ποσο ομορφος ειμαι ακομη κι οταν εφευγα...εμενα ομως δε με νοιαζουν αυτα μιας και τα εν λογω μαγαζια ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια κι οχι για να ερωτευομαστε...
στο κρεβατι λιγα προκαταρκτικα μιας και δεν ηθελα και μπηκαμε στο ψητο ιεραποστολικο πισωκολλητο και απο πανω η Σαμπρινα ...(πως δε με ελιωσε)...πρεπει να κανουν κατι με τις τιμες λογο κρισης και λογο ομορφιας...κουτσες στραβες 50ρικα ελαχιστη καταβολη ελεος...
πολυ διαφορετικο,εχει παχακια στη μεση δεξια αριστερα και κοιλια μπροστα συν οτι εχει κυτταριτιδα και πεσμενα
οπισθια για μενα η τιμη για την συγκεκριμενη κοπελα ειναι ακριβη εδωσα το 50ρικο και μπηκα μεσα να δοκιμασω αλλα ηταν πρωτη και τελευταια φορα...κι απ'οτι μου ειπε με γουσταρε κι ολη την ωρα μου ελεγε ποσο ομορφος ειμαι ακομη κι οταν εφευγα...εμενα ομως δε με νοιαζουν αυτα μιας και τα εν λογω μαγαζια ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια κι οχι για να ερωτευομαστε...
στο κρεβατι λιγα προκαταρκτικα μιας και δεν ηθελα και μπηκαμε στο ψητο ιεραποστολικο πισωκολλητο και απο πανω η Σαμπρινα ...(πως δε με ελιωσε)...πρεπει να κανουν κατι με τις τιμες λογο κρισης και λογο ομορφιας...κουτσες στραβες 50ρικα ελαχιστη καταβολη ελεος...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Εμένα πάντως δεν θα μού έπεφτε λίγη η Σαμπρίνα κι ας είναι με πληρωμή. Βέβαια, εσύ άμα είσαι νέος και ωραίος και οι γυναίκες τρέχουν από πίσω σου δεν ξέρω.
Πάντως, εγώ θεωρώ, ότι η Σαμπρίνα είναι από τις ομορφότερες κοπέλες των στούντιο.Προσωπικά είναι, αν όχι, το Νο1, στο Top-3.