Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 261 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η πραγματικη εμφανιση της κοπελας δεν αντιπροσωπευει καθολου τις φωτογραφιες που υπαρχουν στο σαιτ για την Σαμπρινα σε σχεση με τα κιλα της,περιμενα να δω απο κοντα το κορμι των φωτωγραφιων που εχουν αναθεση στο σαιτ αλλα τελικα ειδα κατι
πολυ διαφορετικο,εχει παχακια στη μεση δεξια αριστερα και κοιλια μπροστα συν οτι εχει κυτταριτιδα και πεσμενα
οπισθια για μενα η τιμη για την συγκεκριμενη κοπελα ειναι ακριβη εδωσα το 50ρικο και μπηκα μεσα να δοκιμασω αλλα ηταν πρωτη και τελευταια φορα...κι απ'οτι μου ειπε με γουσταρε κι ολη την ωρα μου ελεγε ποσο ομορφος ειμαι ακομη κι οταν εφευγα...εμενα ομως δε με νοιαζουν αυτα μιας και τα εν λογω μαγαζια ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια κι οχι για να ερωτευομαστε...
στο κρεβατι λιγα προκαταρκτικα μιας και δεν ηθελα και μπηκαμε στο ψητο ιεραποστολικο πισωκολλητο και απο πανω η Σαμπρινα ...(πως δε με ελιωσε)...πρεπει να κανουν κατι με τις τιμες λογο κρισης και λογο ομορφιας...κουτσες στραβες 50ρικα ελαχιστη καταβολη ελεος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
parr
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2012
μάλλον το μόνο που αξίζει στο κατάστημα είναι ο φωτογράφος του, έχει κάνει υπέροχη δουλειά!
12 Μαρτίου, 2012
Πώς θα πέσουν οι τιμές ρε μεγάλε άμα πρώτα τις πληρώνεις και μετά παραπονιέσαι Χμμμ;??? Άμα δεν σου αρέσει δεν μπαίνεις Σπασίκλας.
12 Μαρτίου, 2012
Αφού δεν σού άρεσε εμφανισιακά γιατί πήγες? Το 50άρικο για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ είναι δύσκολο και έχεις δίκιο που θέλεις να το προσέχεις.

Εμένα πάντως δεν θα μού έπεφτε λίγη η Σαμπρίνα κι ας είναι με πληρωμή. Βέβαια, εσύ άμα είσαι νέος και ωραίος και οι γυναίκες τρέχουν από πίσω σου δεν ξέρω.
18 Μαρτίου, 2012
Φίλε συναγωνιστή.Ο καθένας έχει τα δικά του υποκειμενικά κριτήρια για την ομορφιά.Αυτό είναι σε όλους γνωστό.Γιατί όταν την είδες στο σαλόνι δεν έφυγες, αλλά πέρασες στα ενδότερα;
Πάντως, εγώ θεωρώ, ότι η Σαμπρίνα είναι από τις ομορφότερες κοπέλες των στούντιο.Προσωπικά είναι, αν όχι, το Νο1, στο Top-3.
11 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τότε ή δεν πας σε άλλα στούντιο ή είσαι μπαζοφονιάς ή τυφλός.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5