Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165301
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ενθουσιασμενος απο την προηγουμενη κριτικη του φιλου GAMEOVER πηγα καρφωτος για Αντζελικα γιατι ειχα ορεξη για ενα καλο βρωμικο πηδημα.Ειναι Βουλγαρα απροσδιοριστης ηλικιας θα ελεγα(δηλαδη ειτε 20 μου πεις ειτε 30 δε θα διαφωνησω),καστανη με ισιο κοντο καρε,αδιαφορη φατσα,χοντρουλα με μεγαλες φυσικες χορταστικες βυζαρες αλλα και πολυ μεγαλο κωλο υπερβολικο και χοντρα μπουτια που την δυσκολευουν στο να κινειται ανετα πανω στο κρεβατι.Εμφανισιακα δεν μπαινεις δηλαδη αν και μενα τα μπαζακια συνηθως μου βγαινουν σε καλο.Την πηρα στα 40ε οπου κανει γυμνο τσιμπουκι αλλα ζητησα και γλειφομουνι και δεχτηκε.Στα 60ε κανει γυμνο τσιμπουκι με χυσιμο στο στομα.

Ερχομενη στο δωματιο της ειπα οτι διαβασα πολυ καλα γι'αυτην απ'το ιντερνετ,ετσι για να τη μαλακωσω λιγακι,αλλα μαλλον δεν καταλαβε και πολλα γιατι δε μιλαει καθολου ελληνικα και δεν εχει γνωσεις νοηματικης.Σηκωθηκα ορθιος για χαμουρεμα και τριψιμο πανω της,ανταποκριθηκε καλα αφου αμεσως επιασε τον πουτσο μου και αρχισε να τον παιζει,φιλακια πεταχτα στα χειλη και καθολου γλωσσα μιας και το απεφευγε.Της κατεβασα και το μικρο στριγκακι και την γυρισα με πλατη ενω αυτη ακουμπησε με τα χερια της στον καθρεφτη και μου κουνιοταν πανω κατω για να μου ερεθισει τον πουτσο.Πραγματι καυλωσα πολυ γρηγορα οποτε οπως ειμαι ορθιος την τραβαω με φορα προς τα πισω ωστε να πεσουμε στο κρεβατιΛύπηΛύπηΤι το'θελα?...Κοντεψε να με λιωσει.
Τεσπα οπως ηταν ξαπλωμενη στο πλαϊ ανοιξα τα κωλομαγουλα και αρχισα να γλειφω με μανια την κωλοτρυπιδα,της εχωσα και δαχτυλο οπου εδειξε να της αρεσει και την γυρισα και ανασκελα.Πουτσοτριψιμο στο μουνακι και στον κωλο και στη συνεχεια γλυφομουνι σπεσιαλ για αρκετη ωρα μιας και ηταν και καθαρη και της αρεσε κιολας.Εδω ομως ειχαμε το εξης προβλημα...Επειδη εχει χοντρα μπουτια και μεγαλο κωλο δε μπορει να μαζεψει αρκετα τα ποδια της προς τα πανω αλλα και να τα ανοιξει πολυ και ετσι αθελα της σχεδον με επνιγε με τις μπουταρες.

Ξαπλωνω κι εγω για πιπα ενω αρπαζω το ενα βυζι της και το βαζω αναμεσα στα ποδια μου ωστε να τριβεται στ'αρχιδια.Πιπα μετρια,ελαχιστο βαθος,ελαχιστη πιεση και κακος ρυθμος,Εν τω μεταξυ μου'χει χαλαρωσει αρκετα αλλα βεβαια αυτη αδιαμαρτυρητα συνεχιζει το κλαρινο.Την παροτρυνω εγω να μου χαϊδεψει συγχρονως τις ρωγες και τον κωλο μπας και γινει κατι.Πρωτοβουλια μηδεν ως εδω,ετσι?ΘυμόςΘυμός
Την λεω αστο να τον παιξω λιγο εγω και δειλα δειλα μου κανει κι ενα αρχιδογλειψιμο.
Καπου εκει ειναι που της ζηταω να την χυσω στο στομα,αρνειται και μου δειχνει τα βυζια αν θελω.Βαλε καποτα της λεω να σε γαμησω.
Εκει αρχιζει το σοου...Αφου το κοιταξε καμια 5 φορες μεχρι να καταλαβει απο ποια μερια ξετυλιγει τελικα περναει την ακρη του στο πουτσοκεφαλο και μετα δε μπορουσε να το ξετυλιξει.Προσπαθει με το στομα τιποτα,προσπαθει με τα χερια τιποτα,την λεω πιαστο απ'τις ακρες και κατεβαστο τυπου καλτσα δηλαδη.Με χωνει μια νυχια στα πλαϊνα του πουτσου που τιναχτηκα οποτε την λεω αστο και το κατεβασα εγω τελικα σαν καλτσα.
Στησιμο στα 4 οπου εψαχνα να βρω μουνι και δε με διευκολυνε καθολου και η ιδια και σε συνδυασμο με το στενο μουνι της δε μπορουσα να μπω αρχικα.Σημειωστε οτι σε αυτη τη σταση η διαμετρος του κωλου της ξεπερνουσε το μισο μετρο.Ανετα παιζαμε ενα ταβλακι εκει πανω δηλαδηΜεγάλο χαμόγελοΤελικα σημαδεψα καλα και μπηκα αποτομα για να μη με πεταξει εξω,αυτη εγυρε και ακουμπησε το κεφαλι της στο κρεβατι ωστε να μου στηθει πιο καλα και εκανε την υπομονη της για αρκετη ωρα μεχρι να τη χυσω σε πολυ δυνατη ενταση.Ντυθηκε πολυ γρηγορα και εφυγε.

Συμπερασμα...Πολυ μετρια πραματα.Εχει μια καλη ανοχη σε αυτα που της κανεις αλλα τι να περιμενεις απο μια πουτανα που δεν ξερει να βαλει ενα προφυλακτικο?Μη εμφανισιμη,δυσκινητη,ατεχνη,απειρη και απο επικοινωνια μηδεν.Αφηστε το καλυτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Αντζέλικα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια