Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831740
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όταν 3 χρόνια πριν τέτοιο καιρό, πρωτοπέρασα την πόρτα του Βριλησσού 55 για την παρθενική μου επίσκεψη σε studio, δεν μπορούσα να φανταστώ την πορεία που προμηνυόταν.....
Από τότε έχω «καθιερώσει» το αντίστοιχο ΠΣΚ του Μαρτίου να κάνω μια επίσκεψη, κάτι σαν επέτειο της εκκίνησης μου στον «κόσμο» των studio.

Η κοπέλα που διάλεξα να τιμήσω σήμερα ήταν η Αλίκη. Μια κοπέλα η οποία «διανύει» τις τελευταίες της βάρδιες, μιας και σκέπτεται να σταματήσει, και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές αναμνήσεις που είχα μαζί της από την συνεύρεση μας προ καιρού, αποφάσισα να είναι αυτή η εκλεκτή.
Νεαρή, Ελληνίδα, ξανθιά με ίσια μακριά πυκνά μαλλιά. Σώμα με καλές αναλογίες, μουτράκι πάντα με το χαμόγελο, με περίσσια διάθεση και πάντα «φορτισμένη» με θετική ενέργεια.

Χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο, μιας και όπως φαίνετε αρκετοί θαυμαστές της είχαν έρθει πριν από εμένα.
Μπήκε χορεύοντας, χαμογελαστή και ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλούσαμε και ταυτόχρονα με τα χέρια της μα χάιδευε στο στήθος και τη κοιλιά μου πολύ τρυφερά. Εντελώς φυσικά σταματήσαμε να μιλάμε και ξεκίνησαν τα πρώτα φιλάκια , χάδια και γλειψίματα. Με «καβάλησε» και πρότεινε το λαιμό της, αποκαλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο, το μέρος που ήθελε να εστιάσω. Έτσι και έγινε, με έντονους αναστεναγμούς και βογκητά να προσθέτονται στο σκηνικό. Και αυτή όμως δεν έμεινε αμέτοχη και μου ανταπέδιδε τις φιλοφρονήσεις. Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα να ασχολούμε με όλη την «εμπρός» περιοχή Φίλια και γλειψίματα στο στήθος της, την κοιλιά της. Ταυτόχρονα με τις πατούσες της κατάφερε να εγκλωβίσει τον «μικρό Cheyenne» και να τον παλινδρομεί σε μια ξεχωριστή απόλαυση.

Τα πόδια όμως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν όταν περιέλαβα το «γατάκι της». Το νωπό της δέρμα και το άρωμα από το αφροντους, «πρόδιδε» ότι είχε φρεσκαριστεί πριν ανέβει. Έτσι ήταν μοναδική απόλαυση το γλείψιμο όλης της περιοχής, κάτι που απολάμβανε αρκετά με σφιχτά κλεισίματα των μοιρών της στο κεφάλι μου, πίεση με τα χέρια της και του ανάλογους αναστεναγμούς και τα ερμητικά κλειστά μάτια της.
Όπως ήταν ξαπλωμένη έφερα το σώμα σε όρθια θέση επάνω της γονατιστός για να ξεκινήσει αυτή το στοματικό, ενώ εγώ χάιδευα ταυτόχρονα την ευαίσθητη περιοχή της.

Το sex σε ιεραποστολικό με αρκετές παραλλαγές του(πόδια πότε ανοιχτά. πότε τυλιγμένα στην μέση μου, πότε στηριγμένα στο στήθος μου), ήταν η φυσική συνέχεια με σφιχτές αγκαλιές, φιλία στον λαιμό και χάδια στο στήθος. Η στάση του λωτού ακολούθησε για να την σηκώσω όρθια στα χέρια μου και να μεταφερθούμε εκτός κρεβατιού. Επιστροφή στο κρεβάτι με πλαγιαστό, νέο ιεραποσολικο και συνέχεια και τέλος στα τέσσερα σε μια συνεύρεση που το gfe κλίμα κυριαρχούσε από την αρχή μέχρι το τέλος. Σωστά στησίματα, άψογη συνεργασία, εξαιρετική συμμετοχή σε όποια στάση και αν αλλάξαμε.

Της είχα ζητήσει να φέρει baby oil κάτι που έκανε και αμέσως μετά το sex της έκανα μασάζ κάτι που δέχτηκε με πολύ ικανοποίηση, όπως τουλάχιστον μου είπε.. Κομπλιμέντα και από τις δυο πλευρές, ευχάριστη κουβέντα, αλλά και «εξομολογήσεις» για τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία ολόψυχα της εύχομαι να πραγματοποιήσει..........


Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίκη , που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2012
Αλίκη = εγγύηση, τα δίνει όλα στο δωμάτιο! Απο την μία κρίμα που θα σταματήσει, απο την άλλη ελπίζω να είναι για καλό και να ασχοληθεί με κάτι που να την κάνει πιο ευτυχισμένη. ΚουλΚουλ
10 Μαρτίου, 2012
Υπεροχο κοριτσι,σπανιος χαρακτηρας, εκπληλτικες υπηρεσιες. ευχομαι το νεο της ξεκινημα να την κανει ειλικρινα ευτυχισμενη και να νιωθει γεματη καθε μερα....Χαμόγελο
10 Μαρτίου, 2012
Τόσο καιρό το κολοβάραγα " τώρα θα πάω με την Αλίκη , τώρα θα πάω με την Αλίκη " πάρτα μαλάκα μου τώρα !! όπως καί να είναι όμως ολόψυχα της εύχωμαι το καλύτερο ξεκίνημα στα νέα της ενδιαφέροντα καί καλή συνέχεια στην ζωή της καί τυχερός όποιος θα της κερδίσει την καρδιά !
10 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλο ξεκινημα ναι ρε παιδια να εχει η κοπελλα..να περναει καλα ..πιο ξεκουραστα ποιο ομορφα να ανεβαινει επανω σε αυτον που θελει και οχι σε αυτον που λεει η δουλεια της...αυτα τωρα για την καρδια ...να μην ακουω τετοια....
10 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν σταματαει η ΑλικηΛύπη
απλα θα δουλευει πολυ πιο αραια πια
22-23 μαρτ θαναι πισω
Φ
Φυλης104
10 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

" τυχερός όποιος θα της κερδίσει την καρδιά ! " λέω εγώ " σε αυτον που θελει και οχι σε αυτον που λεει η δουλεια της " λές εσύ , λέμε λοιπόν τα ίδια πράματα οπότε " ...αυτα τωρα για την καρδια ...να μην ακουω τετοια.... " που κολλάει ?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6