Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239342
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πήγα στο ίδρυμα και μετά τις καλές κριτικές που είχα διαβάσει μπήκα χωρίς να δω την Αννούλα,ζήτησα 69 με ελέυθερο στοματικό (100 ε). Έκανα μπανάκι και περίμενα. Μετά από λίγο ήρθε μες στο νάζι πανέμορφη και γλυκήτατη και αφού συζητήσαμε , άρχισε να με φιλάει στο σώμα, στο λαιμό και στο στόμα (απαλά όχι γλωσσόφιλα). Έπειτα άρχισε μια πίπα υγρή με περιποίηση και των μπαλακίων και γύρισε για 69. Έδειξε να το απολαμβάνει και μετα από λίγο ξάπλωσε και μου ζήτησε να την γλύψω γιατί την είχα ανάψει. Έντονο γλύψιμο σε κλειτορίδα αλλά και κώλο και αναστέναζε και μου λεγε χύνω ενώ μου έκλεινε το πρόσωπο με τα μπουτάκια της. Έπειτα με ήθελε όρθιο στα γόνατα και συνέχισε απίστευτη πίπα, ήρθα στην ολοκλήρωση την ρώτησα να τελειώσω στο στόμα της και μου είπε στο στήθος της. πέρασα τέλεια...αδικείται από τις φωτογραφίες. Είναι ένα μεσαίου αναστήματος μελαχροινό πανέμορφο καβλάκι με τέλειο φυσικό στήθος και υπέροχο σώμα και δέρμα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
ειναι Ρουμάνα το κορίτσι?
αλλά σε μια και μοναδική τσάρκα την είδα και έμεινα μαλάκας είναι κουκλί είναι άγαλμα είναι μπιμπελό το κορίτσι τι να λέμε ερωτευσιμο 100%
κ ειδικα αν ειναι περιποιημένη μπορεί εύκολα να σου φάει χρήμα :-)
η κοιλιακή της χώρα είναι μακράν απ'τα πιο ερωτικά σημεία του κορμιού της...