Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πηγαίνω πολύ σπάνια σε στούντιο. Από την μία όμως η κρίση από την άλλη οι κρίσεις των συμπαιχτών για την Νατάσσα, με το μοντελέ σώμα κλπ με επηρρέασαν και το διέπραξα... Λοιπόν έχουν δίκιο οι προηγούμενοι. Μόνο που ο καθένας έχει δίκιο στο δικό του κομμάτι. Η κοπέλλα έχει όντως απίστευτο σώμα. Φοβερό βυζί και κωλάρα άλλου επιπέδου... την έφτιαχνε άλλωστε με 6 χρόνια συστηματικού γυμναστηρίου (έτσι μου είπε...). Πρόσωπο όχι ανάλογο του σώματος, ούτε καν όμορφο. Απλά αδιάφορο. Υπηρεσίες... δύσκολα τα πράγματα. Φαίνεται ιδιότροπη, αν και πήγαν όλα εντάξει, αλλά πρόσεχα, σαν να μου έκαναν μάθημα σε φροντιστήριο ένα πράγμα. Τελικά ή Σέρβα υπήρξε ευδιάθετη και σχετικά γλυκειά, αλλά έκανε τα απολύτως απαραίτητα και με στοιχειώδη όρεξη. Παραδέχτηκε και η ίδια ότι είναι περίεργη και "δύσκολη" ,οπότε τα δικά μου σχόλια περιτεύουν. Για όσους λοιπόν θέλουν να πηδήξουν μία καταπληκτική κορμάρα που χτυπάει τα περισσότερα σίτυ τουρς, κανένα πρόβλημα. Εμένα που μου αρέσει πολύ η καλή εμφάνιση με έφτιαξε.. Αλλά δεν νομίζω ότι θα την ξαναεπισκεφτώ, με αυτές τις υπηρεσίες και σε στούντιο για ένα δεκάλεπτο.... Οικονομίες και πάμε γι' άλλα συμπαίχτες!!! Αν ήταν τουρίστρια ίσως.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού